ekim hamileleri... :)

Canları sağolsun da çok koşturuyorum ben de peşinden. Bi de çok yemek seçiyo. İkinciler huysuz olmasa bari arda ilk 6 ay mükemmeldi sonradan azdı İnşallah bu da en az ilk 6 ay uslu olur hep ona dua ediyorum. Hayatım kaydı gibi geliyo moralim sıfır yine

Bizimkide 4 aydan sonra kudurdu inş. Sakin olurlarda biraz rahat ederiz bari

Bizimkide 4 aydan sonra kudurdu inş. Sakin olurlarda biraz rahat ederiz bari

Ya Arda'nın psikolojisi için endişeliyim napıcam bilmiyorum ne kadar çabalarsam çabalayım üzülecek kendini zaman zaman yalnız ve kötü hissedecek. Çok üzgünüm bunun için. Bi taraftan bi an önce doğsun şu hamilelik sıkıntıları gitsin olacaklarla bi an önce yüzleşelim istiyorum, bi taraftan da o gün hiç gelmesin istiyorum :)

Aynı şeyleri bende düşünüyorum canım okuduğum bi kaç kitapta bu gibi durumlarda babaya yada artık Anneanne babaanne kim ilgilenebilecekse ona bağlamak gerekiyormuş çocuğu güvenli bağlanma sağlanamaz ise boşlukta hissediyormus kendini çok özen gostermeliyiz zaten diğerinin temel ihtiyaçlarını karsiladiktan sonra bunlarla vakit geçireceğimizden eminim neler yapmalıyım o dönemi nasıl atlatiriz diye araştırmaya başlıcam bende yeni şeyler ogrenirsem paylaşırım senle bize sabretmek ve emek vermek düşüyor bu durumda umarım Başarabiliriz​

E öyle olunca da çocuk senden uzaklaşıyo işte. Eve gelen yardımcımın kızları arasında da 14 ay var büyük kız babane diye tutturuyomuş sürekli şu an 6 yaşında. Çocuğum niye başkasına düşkün olsun. Yetişmeye çalışıcam ama şu an o kadar yorgun hissediyorum ki tekine bakmak bile zor geliyo. İkisi birden bi de ev işi yemek çamaşır bulaşık temizlik... İkisini bırakıp arkanı da dönemezsin en az 2 yıl. Allah' ım sen yardım et.

Hastanedeyim 5 cm açıklığım var ama hala suyum gelmedi sancım az. Sabahı beklicez galiba. Beni okuyan varsa dua edin bana kızlaaaar

Hastanedeyim 5 cm açıklığım var ana hala suyum gelmedi sancım az. Sabahı beklicez galiba. Beni okuyan varsa dua edin bana kızlaaaar
Allah bi avazda saglikla kurtarsin. Bizleri de firsatin olursa yureginden gecir allah bizlere de hayirlisiyla nasip etsin anne olmayi canim. Sancisiz bir doğum dilerim

Allah bi avazda saglikla kurtarsin. Bizleri de firsatin olursa yureginden gecir allah bizlere de hayirlisiyla nasip etsin anne olmayi canim. Sancisiz bir doğum dilerim

Amin çoook teşekkür ederim darısı başına olsun inşallah kesinlikle dua edicem hepiniz için. Allah razı olsun iyi dileklerin için sağol

sesilia aklım sende kaldı canım ya naptın bebiş sana herşeyi unutturdu dimi çek o cennet kokusunu doya doya içine

Canım öğlen 12.05 de doğdu oğlum ayy bunu zor çıkardım valla toplamda drnin suyu parlatıp bebeğin doğması 10 dk sürdü ama bi de bana soooooor. Darısı başına kuzum.

Reactions: bkm

Geldik canım evdeyiz öğlen çıktık. Tekrar annelik güzel doğrusu. Ardadan sonra elime kuş gibi geliyo ve herşeyden önemlisi tecrübe var. Ardanın çok hoşuna gitti. Bizde kıskanmasın diye ilk ayak gösterilir. Ayak görünce çok şaşırdı Sonra yüzünü açtık alkışladı cici yaptı ama çok yaklaştırmadık. Oyuncak sandı onu. Daha emzirdiğimi görmedi ama. 1 hafta kadar geçsin süt beyaza dönsün de öyle göstercem emdiğini emmek ister falan klostrom bitmesin.

Artık eve de çıkmışsiniz daha rahat edersin canım Ardanın tepkisine de sevindim inş benimkide sıkıntı yapmaz 1 hafta artık gizli saklı emzirde istemesin sütün de bol olsun inş ikisinede yetsin arkadasin da yeni bebeği oldu o kadar küçük geliyor ki gözüme bizimkiler dana olmuşlar masallah

Bi de ikisinin aynı evde olduğunu düşün. Arın çok çirkin geliyo bana :) bi de sürekli yemek yediresim var. Otomatiğe bağlamışım ya hastanede yoğurt veriyolar mesela Arına yedirmeliyim gibi hissediyorum :)

Alıştık ya sürekli bişeyler yedirmeye normal canım bende emziren biri görünce emzirmek zorundaymisim gibi hissediyorum sen nasıl oldun toparladın mi kendini psikolojin ne durumda

Alıştık ya sürekli bişeyler yedirmeye normal canım bende emziren biri görünce emzirmek zorundaymisim gibi hissediyorum sen nasıl oldun toparladın mi kendini psikolojin ne durumda

Psikoloji yerlerde canım. Üstüne bi de sancılar dikiş vs... Erkrk olmak varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…