ekim hamileleri... :)

Sdiyeyim post: 36949722 .!.:
Gündüz oyalanıyor bi şekilde canım istese de unutturuyorum. Emzirmeyi öğrendiğğim için sadece başını vermedim hiç tüm kahverengi yeri verdim bu defa yara olmadı kuzum
Maşallah diyeyimdE nazar değmesin canım günler azaldikca bende sikilmaya basladim su zaman su gibi akip gecse keske bende kucagima alsam kuzucugumu

Maşallah diyeyimdE nazar değmesin canım günler azaldikca bende sikilmaya basladim su zaman su gibi akip gecse keske bende kucagima alsam kuzucugumu

Hayırlısıyla canım inşallah. Bakalım seninki ne tepki vericek. Biz hiç yalnız kalmadığımız için şimdilik sıkıntı yok. Anneannesi hep oynuyo onunla beni pek aramıyo şimdilik. Sonrasında nolacak bakalım.

Benimki de inş sorun çıkartmaz annem yardım edicek bizede bi süre tek başıma mümkün değil dayanamam zaten uykulari nasıl arının gece çok uyanıyor mu ya şimdi tecrübeliyiz ya daha kolay oluyodur dimi

Benimki de inş sorun çıkartmaz annem yardım edicek bizede bi süre tek başıma mümkün değil dayanamam zaten uykulari nasıl arının gece çok uyanıyor mu ya şimdi tecrübeliyiz ya daha kolay oluyodur dimi

Cnm tecrübe falan işe yaramıyo hele ki sorun uykusuzluksa:) geceleri mecburen 2 saatte bi emziriyorum. Bazen uykuda emiyo bazen uyanıyo uyumuyo. Belli olmuyo yani

Sesilia canim gozunaydin gule gule buyut bebegini kusura bakma canim okuldu alincaklardi derken buraya hic giremedim tabiki simdi ogrendim tebrik ederim ne guzel iki evladin oldu cok guzel bi duygu...

Sesilia canim gozunaydin gule gule buyut bebegini kusura bakma canim okuldu alincaklardi derken buraya hic giremedim tabiki simdi ogrendim tebrik ederim ne guzel iki evladin oldu cok guzel bi duygu...

Teşekkürleeeer! Çok sağol canım. Herkesin durumu aynı bilmez miyim? Senin kızında okulu açıldı tabi Allah kolaylık versin canım

sesiliaa bugün nasılsın canım benim oğlanda birden ateşlendi acillik olduk şuan iyi gibi ama yükselmez inş.ateşi salgın varmış hastaneler ateşli çocukla dolu

sesiliaa bugün nasılsın canım benim oğlanda birden ateşlendi acillik olduk şuan iyi gibi ama yükselmez inş.ateşi salgın varmış hastaneler ateşli çocukla dolu

Eyvah! Geçmiş olsun canım. Ne salgını varmış? Şimdi iyi mi yiğitcik?
Biz iyiyiz çok şükür

iyi çok şükür canım şimdilik isal gibi biraz hemen atlatırız inş.havada birden soğudu mevsim geçişlerinde olurmuş böyle biraz daha ilgi istiyor sıpa :)

Ay bizden uzak olsun salgın ya Rabbim. Zaten yetişemiyorum. 24 saat kısa geliyo. Uyku zaten hiç yok biriyle ilgilensen diğeriyle ilgilemiyorum banyo duş neydi unuttum tuvalete zor gidiyorum. Bi de hasta olursak naparım

Ay bizden uzak olsun salgın ya Rabbim. Zaten yetişemiyorum. 24 saat kısa geliyo. Uyku zaten hiç yok biriyle ilgilensen diğeriyle ilgilemiyorum banyo duş neydi unuttum tuvalete zor gidiyorum. Bi de hasta olursak naparım
Aman Aman allah korusun canım bende dusunuyorum yakında pis pasakli bi kadın mi olacağım acaba diyorum 2.de gelince ister istemez vicdanimi rahatlatmak için yiğitle daha çok ilgilenmeye çalışacağım küçük bi yandan büyük bi yandan derken kendime bakmaya fırsat kalmadan gün bitecek allahtan kış geliyor nasıl olsa soğukta bi yeter gidemeyiz deyip avutacagim kendimi evde de esofmanlarla saç baş dağılmış aksami yaparız artık

Eşofman mı? Dün arın üstüme öyle bi .çtı ki üstümü alel acele çıkarttım vebtam 3 saat donla gezdim. Kv yanımda olmasına rağmen hem de. O olmasa daha da gezerdim. Dişlerimi fırçalayınca dünyanın en bakımlı kadını gibi hissediyorum kendimi o bile lüks oldu

Ne laflar var kız sende valla omursun ben daha beter olurum kesin şimdiden bu kadar salmisken kendimi o zamanı düşünmek bile istemiyorum

Ya canım şimdi kendini hiç kasma ve içinde bulunduğun anın tadını çıkartmaya bak. Bugün o kadar berbattı ki. Sabah 7 de ikisi aynı anda uyandı annem yoktu kv de evinde kaldı saat 9 da geldi. Biri bi memede diğeri diğer memede. İçim geçmiş bi an, rüyamda üstümü başımı yırtarak koşuyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…