- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.661
Ohh erkekler ne rahat vallaPsikoloji yerlerde canım. Üstüne bi de sancılar dikiş vs... Erkrk olmak varmış...
Ohh erkekler ne rahat valla
Canım dikisin çok mu bende ilk 3 gün nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum sonrası rahat oluyor ama biraz zahmet cekecez artık
Çabuk iyilesirsin inş. Canım Arına alisabildin mi evde tekrardan bir ağlama sesi düşünüyorum da gece benim oğlan hiç uyumaz heralde zaten sesten çok etkileniyor evde parmak ucunda geziyoruz bide ufaklık cigirtkan bişey olursa yandım bana hiç uyku olmaz biri ayağımda biri kucagimda sabahlariz heraldeCanım bu defa kesmedi o nedenle dışarda sadece tek dikişim var. Ama o bile zıplatıyo valla
Çabuk iyilesirsin inş. Canım Arına alisabildin mi evde tekrardan bir ağlama sesi düşünüyorum da gece benim oğlan hiç uyumaz heralde zaten sesten çok etkileniyor evde parmak ucunda geziyoruz bide ufaklık cigirtkan bişey olursa yandım bana hiç uyku olmaz biri ayağımda biri kucagimda sabahlariz heralde
daha farkında değildir belki arda canım telaş yapma dur bakalım belkide çok kucakta durmadığı için arın ardanında dikkatini pek çekmiyordur umarım gazsız sakin bir bebek olurda sen de rahat edersin sürekli arının üstüne gitsene zarar vermeye çalışsa daha zor ya belki de hiç sıkıntı çıkarmayacaktır abi kardeş güzel güzel geçinirlerAlıştım evet. Sanki yıllardır böyle yaşıyoruz gibi ama Arda'nın tepkileri endişelendiriyo beni. Yok sayıyo bebeği sanki yok evde öyle birşey. O yanımıza geldiğinde hiç emzirmedim ama altı değişiyo gazı çıkıyo bi faaliyet var ağlayan bi bebe var herşeyden önce. Ama o yok sanki. Bazen cici yapıyo dokunuyo o kadar. Bana ver demiyo yada oynamak keşfetmek istemiyo. Anlamıyorum bunu
Bi de Arını kucağa alıştırmadık emiyo gazı çıkıyo altı değişiyo hop yatağa. Pişpiş yok yani ama gazlı bi bebe olursa o zaman naparım bilmiyorum doğrusu. İnşallah gazsız sorunsuz bi çocuk olur.
daha farkında değildir belki arda canım telaş yapma dur bakalım belkide çok kucakta durmadığı için arın ardanında dikkatini pek çekmiyordur umarım gazsız sakin bir bebek olurda sen de rahat edersin sürekli arının üstüne gitsene zarar vermeye çalışsa daha zor ya belki de hiç sıkıntı çıkarmayacaktır abi kardeş güzel güzel geçinirler
canım 1 hafta oldu bile dimi baksana zaman ne çabuk geçiyor biraz büyümüştür arın inş.bende o günleri görürüm hayırlısıylaİnşallah canım dediğin gibi olur aynı şekilde senin oğluşların da öyle olsun inşallah kuzum
canım 1 hafta oldu bile dimi baksana zaman ne çabuk geçiyor biraz büyümüştür arın inş.bende o günleri görürüm hayırlısıyla
Oyy maşallah ya darısı tüm bebek isteyenlere inş. Zaman azaldikca insan daha çok sıkılıyor bir an önce günler geçsin istiyor bu koca gobis inecek mi acaba bu arada senin kilolar noldu zaten kilo almamistin ama doğum da kaç kilo gitti6 günlük olduk teyzesi. Kontrole de gittik bugün göbeğimizin düşmesini bekliyoruz bıcı yapcaz.
Görürsün o günleri de acele etme bugünleriin tadını çıkartmaya bak canım
Oyy maşallah ya darısı tüm bebek isteyenlere inş. Zaman azaldikca insan daha çok sıkılıyor bir an önce günler geçsin istiyor bu koca gobis inecek mi acaba bu arada senin kilolar noldu zaten kilo almamistin ama doğum da kaç kilo gitti
Maşallah canım ya ben diğerinde hiç sarmamistim yine de çok şükür gobis kalmamıştı ama bunda sarmam lazım 2 kere sezeryan bi de arası çok az kesin kalır diyorum ama neyle sarcam korse mi alsam acaba sen nasıl sardinDün dr tarttı 6 kilo gitmiş dedi zaten 5 almıştım. Çok az bi göbüş kaldı onu da sarıyorum. Dr tahta gibi çok zayıf o yüzden hoşuna gidiyo kilo almayanlar:)
Maşallah canım ya ben diğerinde hiç sarmamistim yine de çok şükür gobis kalmamıştı ama bunda sarmam lazım 2 kere sezeryan bi de arası çok az kesin kalır diyorum ama neyle sarcam korse mi alsam acaba sen nasıl sardin
Ben mermer şahi aldım 3 m iyice sardırıyorum anneme üstüne de korse. Ama sezeryandan hemen sonra saramazsın aman ha![/QUOTE
1 hafta sonra falan sarsam yinede zararlı olur mu ki ya koca göbek olmak istemiyorumBen mermer şahi aldım 3 m iyice sardırıyorum anneme üstüne de korse. Ama sezeryandan hemen sonra saramazsın aman ha!
1 hafta sonra falan sarsam yinede zararlı olur mu ki ya koca göbek olmak istemiyorum
sorayım canım bakalım ne diyecek sütün durumu nasıl bu arada yetiyor mu canımBilmiyorum ki kuzum dr mutlaka sor
sorayım canım bakalım ne diyecek sütün durumu nasıl bu arada yetiyor mu canım
gündüz istemiyor mu arda ben ondan korkuyorum şimdi uyurken emmeye alışırsa gündüz falan uyurken isterse diye sütün yetiyorsa maşallah emzir canım sonuçta onların da hakkı vardı bi de yara falan olmadı dimi ben çok çektim o konuda biliyorsun inş.bunda olmaz diyorum ama bakalım yaşayarak göreceğizArdayı akşam 1 defa emziriyorum arın uyuduktan sonra arda uyumadan önce. Hem göğüslerimi boşaltıyo ağrı yapmıyo. Şimdilik yetiyo canım
gündüz istemiyor mu arda ben ondan korkuyorum şimdi uyurken emmeye alışırsa gündüz falan uyurken isterse diye sütün yetiyorsa maşallah emzir canım sonuçta onların da hakkı vardı bi de yara falan olmadı dimi ben çok çektim o konuda biliyorsun inş.bunda olmaz diyorum ama bakalım yaşayarak göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?