- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.701
Ayy canım allah sabır versin bize napalım 2 sene sonrasını düşün çok rahatlayacagiz arkadaşlarımız 2 çocuğu planlarken biz büyütmus olcaz ins.benimkide kudurdu bugün bir huysuz ki görmen lazımdı hayattan sogudum resmen ama uyudu şimdi bak özledim bile annelik böyle bişey işteYa canım şimdi kendini hiç kasma ve içinde bulunduğun anın tadını çıkartmaya bak. Bugün o kadar berbattı ki. Sabah 7 de ikisi aynı anda uyandı annem yoktu kv de evinde kaldı saat 9 da geldi. Biri bi memede diğeri diğer memede. İçim geçmiş bi an, rüyamda üstümü başımı yırtarak koşuyordum :)
Kızlar Nerelerdesiniz yahu iyice boşladınız topigi Sesiliaa canım sende bebis ten fırsat bulamıyorsun heralde mikrolif emos bkm sizi bekliyoruz
Ağırlaştım ya kocaman bi gobisim oldu karnım bi oraya bi buraya yamuluyor napiyorsa içerde sık sık tuvalete gidiyorum aşağı indi karnım gece uyutmuyor sürekli tekmeliyor inş doğduğunda böyle yapmaz senin bebikolar nasılAynen ya koca topik boşaldı yani. Benim telefon bozulmuştu bugün de annem geldi hasret giderdim valla anca girdim. Nasılsın nasıl gidiyo hamilelik? Ağırlaştın mı?
Ağırlaştım ya kocaman bi gobisim oldu karnım bi oraya bi buraya yamuluyor napiyorsa içerde sık sık tuvalete gidiyorum aşağı indi karnım gece uyutmuyor sürekli tekmeliyor inş doğduğunda böyle yapmaz senin bebikolar nasıl
az kaldı ama günler azaldikca daha bi zor geçiyor sanki sağ salim kucağıma alsaydim çabucak toparlansaydim da rahat rahat baksam diyorum inş depresyon dan çıktın mi nasıl durumlarKıyamam yaa! Neyse az kaldı sabır biraz daha.
Bebikolar iyi biri bolca yaramazlık yapıyo biri de kaka :)
az kaldı ama günler azaldikca daha bi zor geçiyor sanki sağ salim kucağıma alsaydim çabucak toparlansaydim da rahat rahat baksam diyorum inş depresyon dan çıktın mi nasıl durumlar
baya yoğunsun haklısın insanı rahat rahat bunalıma sokmuyor bunlarYoğunluktan giremedim canım depresyona :) sabah kalkıyorum kocişi yolluyorum. Bebelerin ikisi de uyuyosa uyumaya devam ediiyorum. Büyük uyanınca yanıma geliyo. Öpüşüp koklaşırken diğeri uyanıyo, annem o sıra kahvaltıyı hazırlayıp büyüğe kahvaltı yaptırıyo. Küçük uyuyunca kahvaltı ediyorum ardayı uyutuyoruz o sıra rahatım yaklaşık yarm saat falan. Sonrs küçük uyanıyo o uyuyo büyük uyanıyo ve bu arada tahmin edersin ki benim memişler hiç kapanmıyo. Ta ki arda gece uykusuna yatana kadar. Gece Arın efendi 4 5 defaj emiyo ve yine sabah oluyo. Ne ara giriyim bunalıma? Wc zor ggiriom bunalıma girmek bile lüks oldu
baya yoğunsun haklısın insanı rahat rahat bunalıma sokmuyor bunlaraman şakası bile kötü uzak dursun depresyon bizden hamileyken zaten yeterince gerginiz bari doğunca rahat olalım
zaten o kadar agresif biri oldum ki bazen kendim bile şaşırıyorum niye bu kadar tepki verdim ki diyorum Bende pişman olcam biliyorum bagirdigim için bundan sonra daha dikkat edeyim bari guzel günler bizi bekliyor diye dusuneyimRahatlayacaksın. En önemlisi rahat rahat ikisini de kucaklayacaksın. Yoğunluk artıcak ama şu halinden iyi olacaksın canım. İnan bana. Ama miniği azarlama annesi öbürü doğunca ona vakit ayıramayacaksın bugünleri hatırlar üzülürsün. Keşke bi tanelerken daha çok ilgilenseydim dersin. Ben diom valla
Canım öğlen 12.05 de doğdu oğlum ayy bunu zor çıkardım valla toplamda drnin suyu parlatıp bebeğin doğması 10 dk sürdü ama bi de bana soooooor. Darısı başına kuzum.
bayadır topigimize bakmamısım topıgı zor buldum gecmisi okudum geldim canımmmmmmm bacımmmmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun canımız arın paşamız hosgelmis yani hayatına allah kurtarmıs darısı minikkalbimin basına
allah kolaylık versin pasalara rabbim eyüp peygamberimizin sabırını versin sana :)))) seni seviyoruz güzel hatun opldnnnnnnnnnnn
Ooo kimler gelmiş kimler hosgelmisler sakin kaybolmayin kızlar bi yere sıra bende ben bi sağ salim kucağıma alayım bebisimi sonra sıra sizlerde geleneği bozmayalim
Hahaha! Bırak Allah aşkına ya! Bunlar fos çıktı canım. Tembel bunlar tembel
Amanın bkm kızmasın. O hariç!
valla canım ben bir taneyle dagıttım bu aralar resmen yok yokkkk büyük konuşmayımda ikinci bize uzak allah isteyenlere versin sizleri cok seviyorummmm bacılar
Aman sus! Biz de öyle diyoduk...
ivet sustumkızzzz minnak bebiş simdi ne güzel kokoyordur annesi benim yerime kokla bol boll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?