- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.721
B.k kokusu bile güzel şimdi arının artık büyükler bi yaptı mı yanına yaklasilmiyor zehirli atık gibi dagliyor her yeriAmaaaan boklu nesini kokliim. .ıçıp duruyo zaten
Ya bu kokuları olmasa zaten... İlk aylarda bişeye de benzemiyolar ya, kokuyla sevdiriyorlar işte. Cennetttt gibi kokuyo. Özlediysen gel az da sen kokla : ))
Bizde dagitmistik bi taneyle canim kendimi parcalayasim geliyordu bazen çok yoruyor bu sıpalar ama şimdide 2.geliyor artık dagittiklarimiZi toplama zamanı belki daha iyi olur diyorum akillanir biraz ilgi üstünden küçük bebise kayinca adam olur yani öyle ümit ediyorum
B.k kokusu bile güzel şimdi arının artık büyükler bi yaptı mı yanına yaklasilmiyor zehirli atık gibi dagliyor her yeri
Benimki zaten kendini aşmış durumda oğlumu görenler bana acıyor çok yaramaz o zaman ben hepten biterim artık.afrikali benzetmene de bayıldım yani kendimi gözümün önüne getirdimCıxx... Daha beter oluyo. Hevesini kırmak gibi olmasın da. İyice sana düşecek, dikkat çekmek için yaramazlık yapıyo iyice. Offf! Çok zor ya! Memeler 22 gündür hiç kapanmadı. Afrikalılar gibiyim zayıf göbekli kocaman sarkık memeli.
Benimki zaten kendini aşmış durumda oğlumu görenler bana acıyor çok yaramaz o zaman ben hepten biterim artık.afrikali benzetmene de bayıldım yani kendimi gözümün önüne getirdim
Canım emzirmiyorum artık biraktirdim artık doğumdan sonra durumuna bakicam emmek çok istemezse emzirmeyecegim 14 ay kana kana emdi cok isterse yine emziririmEmziriyorsun dimi hala?
Yok
Canım emzirmiyorum artık biraktirdim artık doğumdan sonra durumuna bakicam emmek çok istemezse emzirmeyecegim 14 ay kana kana emdi cok isterse yine emziririm
Benimki nin arada emme gibi bir huyu yoktu son zamanlar biktirmisti beni sürekli emmek istiyordu 1 saat ayirmasan birakmiyordu hep o şekilde uyumak istiyordu aklına gelince milletin içinde yakami açmaya bile çalışıyordu ya hep ya hiç dedim sabrettim biraktirdim 1 hafta çok zor oldu ama alıştı şimdi istemiyor:) ben de bu aylarda bıraktırmıştım ama arada emiyordu. İşkence oluyor çünkü göğüsler hassas insanın siniri tepesine çıkıyır. Ama şimdi emiyor günde bi kaç defa. Hem güven tazelemiş oluyoruz.
Benimki nin arada emme gibi bir huyu yoktu son zamanlar biktirmisti beni sürekli emmek istiyordu 1 saat ayirmasan birakmiyordu hep o şekilde uyumak istiyordu aklına gelince milletin içinde yakami açmaya bile çalışıyordu ya hep ya hiç dedim sabrettim biraktirdim 1 hafta çok zor oldu ama alıştı şimdi istemiyor
bakalım benim paşam napcak kardeşi gelince emmek isteyecek mi şu günler hemen geçsin istiyorum ya bide bizimki bu ara çok kalkıyor ardada öyle mi zaten uyutmak işkence bide 10 kere kalkıyor ağlıyor yataktan inmeye çalışıyor falan yat kalk koca gobekle zor oluyor vallaİyi bari. Ben de gece deli oluyodum. Yarabbim çok kötü bir his. Yanıma yatırıp emziriyodum. Bazen öyle sinir oluyodum ki cimcikleyesim geliyodu. Çocuk kendi bırakmıştı kızıuorum diye ama arada emiyodu. Şimdi o hassasiyet geçti çok şükür her fırsatta emziriyorum yavrumu. Zaten bebek geldi güveni azaldı. Başbaşa kalıyoruz emerken en azından.
bakalım benim paşam napcak kardeşi gelince emmek isteyecek mi şu günler hemen geçsin istiyorum ya bide bizimki bu ara çok kalkıyor ardada öyle mi zaten uyutmak işkence bide 10 kere kalkıyor ağlıyor yataktan inmeye çalışıyor falan yat kalk koca gobekle zor oluyor valla
Canım sen ardayi emzirince daha mı sakin oluyor bugün cinnet geçirdim resmen hiç durmuyor sürekli bağırıyor ağlıyor düşüyor yine tirmaniyor bi yerlere artık enerjisine yetişemiyorum nerde zararlı bişey varsa onu istiyor 1 saniye gözümü ayirsam buluyor bu yaramazlik[/QUOTE][QUOTEsensiliaa, post: 37166445, member: 409055"]Aynıııı! Memeden ayırdın ya ondan öyle.
Sesiliaa napiyosun canım bebisler nasıl ben iyice agirlastim ya karnımdaki hiç durmuyor uyuyamiyorum gunduzde gergin oluyorum bi dogsaydi hayirlisiylaİyi bayramlaaaaaaaaar!
Sesiliaa napiyosun canım bebisler nasıl ben iyice agirlastim ya karnımdaki hiç durmuyor uyuyamiyorum gunduzde gergin oluyorum bi dogsaydi hayirlisiyla
Keşke daha dursaydin yerinde nerden çıktın diyeceğim belki de ama sabirsizlaniyorum işteDoğunca başlıyo asıl hiç acele etme keyfini çıkar canım.
Bebişlerfe napsın ardanın burnu akıyo biraz yarım ölçek peditus verdim. Öbürü de büyüyo bKalım
Yiğit de hasta oldu off napcam ya gece hiç uyumadikDoğunca başlıyo asıl hiç acele etme keyfini çıkar canım.
Bebişlerfe napsın ardanın burnu akıyo biraz yarım ölçek peditus verdim. Öbürü de büyüyo bKalım
Yiğit de hasta oldu off napcam ya gece hiç uyumadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?