ekim hamileleri... :)

canımm cok sevindim inan :))) allahım cok sukur hersey yolundaymıs gozun aydın canım

demek dans etti aman masallah 2 li testin sonucları ne zman belli olacak canım bu arada canım ankarada hangi hastaneye gidiyodun sen benimde az kaldı pazartesine bende cok merak ediyorumm :) grsz tekrar gozun aydın

saolasınnn emoscuuuum darısı da sana olsun ınsallah :)7 gun sonra cıkar dedı arıycak doktorum benı vıtamınlerımı yazdı folıkasıt bıttı sukur.elevıt ve demır ılacı verdı.canım ben baskent unıversıtesı hastanesınde bı docent buldum polat bey benım ılk bebegım dusuk ya onun ıcın bu doktora gıdıyorum cok cok memnunum :) emos hareketlerını bı görsen zıplıyo kollarını bacaklarını oynatıyo masallah.sende az bı sure sonra göruceksın ınsallah meraklanma

aminnn canım insallah hersey yolunda olmasına cok sevindim canım 7 gun sonrada mutlu haberler alacaksın ınsallah hmm benğim doktorum bana folik asit vermedi bana vitamin verdi 7 haftadan beri elevit vitaminin kullanıyorum canım bende ozele gidiyorum canım basta korktgmz ıcın devlet hastenesine gitmedik riskli gebelik uzmanymıs bu doktoru tavsiye ettiler Prof Dr Lütfü S. ÖNDEROĞLU na gidiyorum canım bende herseyin hayırlısı olsun bende heycanla bekliyorummm sıra bende bakalm mutlu haberler vercgm insallah :nazar :

ınsallah hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyorum

Slm hamişler bu hafta 12. hafta bitecek benim inş. uzun zamandır yazamıyordum mide bulantıları ağrılar derken çok şükür hepsi geçti kramplar dışında sizlerinde oluyor mu aniden kramp felan ?

arkadaslar bende dun bebisimi gordumm :)))) cok mutluyum allahım herkeze tattırsın bu mutlulugu alllhım nazarlardan saklasın bebislerimizi (L)(L)(L)

GILO arkadasım dedigin gibi zıp zıp zıplıyo alllahım harika bir duygu doktorum ense kalınlıgına da baktı olcu güzel bir sorun yok dedi canım gelsimi normal dedi kan verdim 1 haftaya kadarda ıkılı tarama sonuclarım cıkacak ama hersey yolunda dedi doktor allahım cok sukur artık kotu dusunmek yok rahatladımm allahım cok sukurrrrr bebisim seviyorummmm seniiiii :))))))))))

emosss nerdesın yaff dunden berı senı merak edıyodum dun doktora gıttı bu kız nıye yazmadı dıye cooooooooook sevındım gözumuz aydıın arkadasım ne guzel bı rahatlama hıssı oluyo dımı rabbım saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın ınsallah .sabahları 2 yemek kasıgı pekmez ye bebege cok faydası oluyomus beslenmeye cok dıkkat etmemız lazım artık bu haftadan ıtıbaraen

canım aksam giremedm biraz basım agrımıstı ondan :)) evet canım yaaaa oyle rahatladımkı canım bide ben 7 haftalıkken gitmistim o zman daha 7 mm di bise belli bile degildi kucuk bir fasulye tanesi doktor bana foto da vermemsti dosyaya koymustu bende istemmstm bunda fotosunu verdi oyle bakıyorum bebisime herseyin blincine daha iyi vardım gormekle allahım ne muhtesem bi duygu icim kıpır kıpır evet canım beslenmemize dikkat etmemiz lazımda benim hala migde bulantılarm gecmedi gunde 1 kere cıkarmam devam ediyor 62 kiloydum bu gttgmde tartlmısım 60 kiloya dusmusum anlıyodum zaten ( cıkarsamda yiyiyorum napıyım hmm tamam canım bende yiyim o zman pekmez canım keciboynuzu pekmezinede cok faydalı diyolar

Son düzenleme:

benımde bulantılar devam edıyo ama napalım kılomuz bıle aynıymıs senle :)ben 62 kıloyum bı kılo uzum pekmezı sonra o bıtınce bı kılo kecı boynuzu pekmezı yanı ıkısınıde yıycez :) sabahları ıse gelırken 2 kasık yutuyorum yumurtamı haslıyorum azık getırıyorum ıse yanı :) et sevmem et yıyorum meyve cerez sevmem hepsını yıyorum ınsallah faydası olur ne bılım:)senın ultrasonda crl kac mm yazıyo( senfotoya bakıyon ben dr un yanında ekranı sevdım canım benımm deyıvermısım pöh pöh butun ultaronları saklıyom ben

ne güzel aynı kilolarda olmamız doguma kadar takip ederiz kilolarımızı ilk 3 ayda kilo almamak normalmis ama bundan sonra bulantılarda gidince kilo almalarmz baslıycakmıs anam :))) yinede bilincli ilerleyelim aynen canım bende ceviz fındık falan hic sevmem ama bebis icin onemliymis oglenleri ise getiriyorum yiyiyorm ozellikle meyve getiriyorum yiyiyorum ama dedigin gibi bende alam pekmez hemen ok :) canım benim bebis 55 mm boyu 5,5 cm oyy kurban annesi canım ben bide naptım sordum doktora hocam cinsiyet bellimi dedim hmm dedi guldu dur bakam dedi biraz daha dikkatli baktı valla simdiden tam net bise diyemem ama kızsal gibi duruyo dedi kıza benziyo dedi bende holeyyyy demisim doktorun yanında kıza karsı hep bi ilgim var saglıklı olsun oncelikle tabi ama ne bilim icimden hep kız geciyo ama ama daha net belli olmaz ok olesine dedim dedi ama baklm bir dahaki randevum 19 ocak tam 16 haftalık olacgm o zman kesin belli olur bebisim canım birde tam ole bi poz cekmiski doktor benim minnik yavrum elini gozune kapamıs oyyy kime gostersem guluyo kızım utangac olacak heralde :))))) : nazar :

banada mıllet kız dıyo ama rabbım bılır zaten sımdıden karnım kocaman yusyuvarlak:)benım doktor garantıcı dırek 15 -16 haftada cınsıyet dedı agzına bıle almıyo sımdı belkı kontrolde soyler bende 16 haftalık olcam ınsallah o zaman senın ultrason renklımı ben bısey anlamıyom renklı degıl sadece doktorun ekranında net bellı oluyo kagıttan anlasılmıyo

kızlar slm.şuan 14.haftanın içindeyim herşey normal gidiyor.2li test sonuçları iyi çıktı çok şükür.inşallah sizlerinde iyi çıkar.:)bende baya bi stresliydim beklerken.ocakta kontrolüm var.bakalım napıyor içerde bizimki??onu ultrasonda seyretmeyi okadar çok sevdimki:))
ben şuana kadar yaklaşık 4 kilo aldım ama ekmek,hamur işi,abur cuburdan değil.zaten onları onları pek yemem.ben ilk başlarda vitaminlerim iyi olsun depolarım dolsun diye akşamları yükleniyordum meyveye meyvede geç saatlerde karbonhidrata döndüğünü hiç aklıma gelmedi.yiyoda yiyordum:)) abartmıştım yani meyve işini anlayacağınz.şuan okadar çok yememeye çalışıyorum.birazdaha geçsinde bi diyetisyene gideceğim.
arkadaşlar yinede bir öeneriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum?siz neler yapıyorsunuz?

meraba canım aramıza hosgeldin :)) insallah canım evet yaaa dedigin gibi bende dun gittim muaneye hala gozlerimin onunde cok tatlılar :))) hmmm 4 kilo simdiden cok almıssın gibi canım bende meyve cok yiyiyorum ama oglenleri ise getiriyorum mesala simdi yedim elma.kivi.portakal :)) aksam gec saatlerde yeme canım dikkat et simdiden dikkat etmeliyiz hersey bebisler icin tabi ama

canım senin bulantıların gectimi nasılsın suan

canım benimde gobus cıktı 4 ayda cıkar diyolar ama demekki bizim ic karnımız darmıs ic karnı dar olan kısılerin hemen gobusu cıkarmıs :) aman bolede cok tatlı ben artık bol tunikler giyiyrm topuklululrı kaldrıdım duz bot giyyiyrm kontrle ne zaman gideceksn canım valla baktı ben cok heveslendim kırmadı beni biseler dedi gibi ama baklm kızımız mı oglusumuz mu olcek acep hayırlısı olsunn

valla canım bizim muaneden once 8,5 aylık biri girmis ultasrasyona iceriye bi girdim koca dev ekrande cocugun yuzu renkli amaninnn ne tatlı kaldım ole kendimi unuttum cok tatlıydı sonra sıra bana gecti kalp atıslarını dinletti sonra siyah beyaz gosterdi derken birden rekli ultarsyona gecirdi 5 dk falan anam nasıl belli eli ayagııı o an cekmis heralde foto heryeri belli canım bi gorsen telefonuma foto cektim isime ara verince arada bakıyorum goruntuyu ekranda bakmıyorum ben canım duvara yansıtıyo doktor kocaman bebis cok net belli oluyo yaramaz geziniyo ole :)))))

arkadaşlar şimdi okudum son yazılanları da ne kadar heyecanlarımız ortak ya aynı duyguları paylaşıyoruz hep... haftalarımız ilerledikçe de hep ortak gidecek herhalde...
bebişimi ultrasonda görmek çok güzel kızlar ya çok özlüyorum şimdi...daha 12ocakta randevumuz hergün göreceğim güne yaklaştım diye seviniyorum.çok tatlıydı pır pır dönüyordu içerde:) benim aklıma hep şu takılıyor ama ben hiç kilo almadım 4.aya girdik artık almam gerekmiyor mu?

ya ewt sorma çok kilo addım ya enbaşta.ama son 1 aydır nerdeyse akşam yemekten sonra bişey yemiyor gibiyim.yemegimi 7,30 dan sonraya bırakmıyorum doktorum söledi buşekilde.yemekten sonra 1 bardak sıkma portakal 3,5 ceviz yatarkende ılık ballı süt.bende meyvemi işe getirmeye başladım 3 posta meyve burda yiyorum zaten.benim bulantım başından beri hiç olmadı.gram bile olmadı yani.o konuda çok rahattım ve inşallahta öyle gider.canım bulantına karşı çekmecende çubuk kraker bulundur 1,2 at ağzına iyi gelir bastırır bulantını.

Bana yenı verdı elevıt ve demır hapını folık asıt bıttı bunlar basladı yalnız bulantı yapıyo dıye yatarken ıcıyorum.ama kafama takılıyo bunlardanmı bulantım oluyo yoksa zaten normalde olan bulantılarım demammı edıyo dıye.sızde kullanıyomusunuz ?

Canım bende daha hiç kilo almadım zaten doktorda 4 aya kadar kilo alınmaz dedi.sevinmen lazım almadığın için ben hatta 5. Ayıda böyle geçirsem süper olur diyorum hep bünyeyle de alakalı sanırım ben zaten zayıfım hep hiç kilo problemim olmamıştı. Gerçi abur çukurlara hiç aram yok ama yemegımı gayet güzel yiyiyorum hunde en az 3 öğün.bunye meselesi bence o tamamen bundan sonrada fazla almazsın herhalde benim doktorum 9 kilo alabilirsin dedi şaşırmıştım duyunca çok az gelmişti ama şimdi normal geliyor 10 kiloyla kapatırsam çok iyi.ama ben kilo almayayım diye uğraşmıyorum asla canım istememede bebiş için yiyiyorum bol bol dediğim gibi bünye meselesi. 30 kilo alsak ne fark ederki o mutluluğu yaşamak herşeyde değer

evet katılıyorum canım dediğin gibi 30kilo alsam da o duyguları yaşamak için değer... hep gördüğüm okuduğum yani bildiğim kadarıyla hep kilo alıyor hamileler acaba dedim bende mi bir anormallik var?bebeğim yeterince gelişiyor mu endişelerine kapıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…