ekim hamileleri... :)

gılo

arkadasım sen nasılsın... Hersey yolundadır umarım bebisle )))

saoll emoscumm ıyıyım ıs yerınde nette sıkıntı vardı bugun valla canım ara arakasık agrısı mesela sımdı var bel ve sol kalca kemıgımın agrısı dısında bulantılarıda sayarsak ıyıyım cok sukur :) sen nasılsın varmı agrın sızın ha bu arada demın doktorum aradı ıkılı testım ıyı cıkmıs ona sevındım bende:)

yaaa canım bu arada isim neydi senin :))) sen benimkini soylynda benimde ismim emine benimde hos yakın cevrem bana emos der :))))

ayyy canım cok sevindimmm gozun aydın cok sukurrr aynen canım yaaa gecti diyodum benimde tekrar basladı aynen sol kalca kemigim agrıyo devamlıda oturarak calıstgm icim zor olyo devamlı oturma seklimi degistiriyorum evet bulantılar eskisi kadar yogun olmadıgı ıcın artık alıstık diyeblrm canım yaaa sana bisi sorcam bu ara ben acıya dustm migdem bulandgı ıcın acıda istah acar derler yaa acı yemek istiyorum dun biber tursusu yedim acı acı sonrada migdemin agrısından zor uyudum bebege zararlı olurmu acep

adım gülsüm canım:)saolasın darısı sana ınsallah hıc bıseycıkler olmaaz emosum korkma senın yedıgın dırek olarak bebıse gıtmıyo önce senın kanına ordan bebege acısı falan kalmaz bebıse merak etme :)annelık ne zormus dımı sımdı bende bıseylere sınırlendım ödum kopuyo bebıse bısey olucak dıye ha sınırlenmesek ıyı ama ınsanız ıste yasıyoruz ve yasadıkca hayat stresı devam edıyo ben coooooooooooooook korkuyorum bısey olcak dıye sana oluyomu ya boyle korkularr su kontrol gunum gelsede hayırlısıyla kuzucugumu görsemde rahatlasam sagsalım

aynen canım ya öğrendiğimizden beri hayatımız değişti resmen. dahada güzelleşecek inşallah. allah tüm isteyenlere nasip etsin, herkes bu duyguyu tatsın inşallah. buradan yazarım 3lü testin sonuçlarını. umarım güzel haberler veririm. sağolasın cnm çok teşekkürler :))

memnun oldumm canımmm :)) valla hamile oldugumu ogrendgmden beri pimpirikli oldum cıktım onceden cok rahat biriydim simdi ne yiyecek olsam acaba zararlımı diye dusunyorummm dogru diyosun bebege gidene kadar de :)) evet yaaaa annemi simdi dahada iyi anlıyorum simdiden boyleyiz sonrasında ne olacak bakalım .... :)) kafana hic bise takma canım sinirlenme bosver bebislermz etkilenmesnler gul gec herseye korkma canım artık bebisin annesine sıkıca sarıldı artık seni bırakmaz sende onu bırakma koru :))) valla canım benim onceden cok korkularım vardı canım sıkınndı devamlı uyumak istiyodum insanlardan uzak kalmak isitydm ne zmankı ıkılı tarama testine girdim garip bi huzur kapladı ıcımı rahatladım hersey olumlu olmasınında etkisi var tabi bide bebisi gordumya ole gezinirken hala onu unutamıyorum biran once 19 mart gelsede yine bulussak bebisimle :))) hic biseyi dusunme canım sadece bebegine odaklan onu gorecgn gunu dusun zaten icin huzur kapılıyo :)))

ınsallah hersey boyle ıyı gıder canıımm:)

ya öle dikat etmeliyiz ama ben arada çok kötü şişkinlik hissediyorum ya göbeğim patlayacakmış gibi hissediyorum ya.işte sırf bu yüzden yemek yemek hiç istemiyırum ben ya.sadeece meyve süt yoğurt bu iş olmazmı yaaww:)az yememe rağmen kötü şişiyorum.
karnım çıktı yuvarlak top gibi duruyo önümde:)15.haftanın içindeyim şişermi karın?

aynen canım bazen benimde acayip bir siskinlik oluyo sankı 5 aylık dusun valla bence siser canım sorduguma gore ic karnı dar olan ınsanların gobegi daha cabuk sisermis zayıf kisilerin yani kılolu kisilere gore karnı cabuk belli oluyomus kilolu kisilerin karın bolgesinde yag oldugu icin 5-6 aylıga kadar anca belli olurmus yada daha ilerde bende okuduklrımı yazıyorum ama aynen benimde 13 haftamdym karnım cıktı baya belli yani onun ıcın eski kıyafetlerimi hic giyemiyorum bide hoslanmıyorum artık onlardan bol salas tunikler aldım taytın ustune giyiyrm belli olmyo rahatda olyo artık zaten kıyafetimizede dikkat etmeliyz karnımızı cok sıkıcak kıyafetler giymemelyz

arkadaşlar bu dönemde kabızlık ve gaz problemleri çok sık görülüyor.duyduğuma göre 4 ve 5. aylarda daha da artıyormuş.. uzun süre aç kalmaktan sürekli kuru gıdalar yemekten özellikle de çubuk kraker portakal mandalina gibi asidi çok olan meyveler şişkinlik yapabiliyor..bende de aynı sorun var...

evet canım aynen allahtan daha kabızlık sorunu yasamadım ama siskinlik cok yasıyorum onun icinde arada sade maden sularından ıcıyorum rahatlatyo beni :))

Merhabalar, bugün kontrole gittim, 13 hafta 5 günlük bebeğim, yorgunluktan ve iş temposundan dolayı kasılmalar varmış, amniyon sıvısı azalmış, bebek yorgun görünüyor dedi doktorum. Hemen serum aldım, eve gelinceye sürekli yattım, böyle bir durum yaşayan arkadaş var mı? Amniyon sıvısı dinlenince yükseliyor mu? Azalma halinde bebeğin gelişmesinde sıkıntı oldu mu düşüncesi aklımdan çıkmıyor fikri olan var mı, şimdiden teşekkürler bayanlar:)

Canım geçmiş olsun öncelikle normal olabiliyor tabikide.fazla yorumlamak lazım. Kendimizi çok enerjik hissediyoruz ama eskisi gibi hareketlerimizi gönlümüzde yapmamamız lazım.dinlene dinlene yapmak lazım herşeyi. Anmiyo sıvısı fazla su içmediğin için azalıyor.iki saatte bir değişiyor acaba sen iki saatte bir bardak su idiyormusun düşün bakalım. Doktorunda söylemiştir büyük ihtimalle çok su içmen lazım. Benimde canım istemiyor ama günde 3 litre tüketiyorum.su içmek hamileliğin temel ve önemli kurallarından biri unutma bol su iç birdahaki sefere bebeğini daha iyi göreceksin.

Haklısın kesinlikle, daha dikkatli olacağım bol bol da su içeceğim:) içimin rahatlaması için yarın yeniden kontrol ettireceğim, hayırlısı bakalım

kızlar beni de alın aranıza bi yer bulamadım kendime.. dogru ayda mıyım acaba:) en son adet ekim24dÜ:)

Hogeldın arkadsım bızım aramızda herkese bolca yer var hayırlı ugurlu olsun gebelıgın rabbım cumlemızınkını hayırlı saglıklı bı sekılde tamamına erdırsın bundan sonra burda bulusuruz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…