- Konu Sahibi tugbali_043
-
Canım geçmiş olsun öncelikle normal olabiliyor tabikide.fazla yorumlamak lazım. Kendimizi çok enerjik hissediyoruz ama eskisi gibi hareketlerimizi gönlümüzde yapmamamız lazım.dinlene dinlene yapmak lazım herşeyi. Anmiyo sıvısı fazla su içmediğin için azalıyor.iki saatte bir değişiyor acaba sen iki saatte bir bardak su idiyormusun düşün bakalım. Doktorunda söylemiştir büyük ihtimalle çok su içmen lazım. Benimde canım istemiyor ama günde 3 litre tüketiyorum.su içmek hamileliğin temel ve önemli kurallarından biri unutma bol su iç birdahaki sefere bebeğini daha iyi göreceksin.
Merhabalar, bugün kontrole gittim, 13 hafta 5 günlük bebeğim, yorgunluktan ve iş temposundan dolayı kasılmalar varmış, amniyon sıvısı azalmış, bebek yorgun görünüyor dedi doktorum. Hemen serum aldım, eve gelinceye sürekli yattım, böyle bir durum yaşayan arkadaş var mı? Amniyon sıvısı dinlenince yükseliyor mu? Azalma halinde bebeğin gelişmesinde sıkıntı oldu mu düşüncesi aklımdan çıkmıyor fikri olan var mı, şimdiden teşekkürler bayanlar:)
kızlar beni de alın aranıza bi yer bulamadım kendime.. dogru ayda mıyım acaba:) en son adet ekim24dÜ:)
CİCİ ANNELER 2013 hepimiz icin hayırlı ugurlu gelmesini dilerim 2012 de bebislerimzn mutlu haberlerini aldık onları hissettik icimizde umarım 2013 de hepimizin bebisleri sag saglim dünyaya gelir herkezin yüzü güler :) insallah bebeklermzle ve ailelermzle MUTLU YILLAR dilerim
CİCİ ANNELER 2013 hepimiz icin hayırlı ugurlu gelmesini dilerim 2012 de bebislerimzn mutlu haberlerini aldık onları hissettik icimizde umarım 2013 de hepimizin bebisleri sag saglim dünyaya gelir herkezin yüzü güler :) insallah bebeklermzle ve ailelermzle MUTLU YILLAR dilerim
canım nasılsın napıyosun tatil nasıl gecticanım bu arada ıkılı tarama testin sonucu pazartesi cıktı hersey yolunda güzel canım cok sukur :))
cok cok cok sevındım hadı gözumuz aydın :)darısı uclu taramaya ınsallah tatıl ıyıydı canım ara ara sabah bulantılarım oluyo özellıkle gaz yapacak bıseyler yıyınce yada portakal fılan karnım yuvarlaklastı kontrol gunumu ıple cekıyorum ayın 10 unda bır haftam kaldı :)sen nasılsın bakalım
hepimizin gozu aydın canım :) evet darısı 3 lu taramaya onu ne zman yapacak doktor acaba birsey demedi benimde ayın 19 da kontrolum hadiii senin az kalmıs 1 hafta sonra bebisine kavuscan izliycen oh ohhhh :)))) evet benimde canım hala bitmedi migde bulantısı :/ ama az kaldı gibi artık
uclu tarama ıkılıden bı ay sonra oluyomus sanırım bu gıttıgımde verırım
hmm anladım canım ayın 19 da gttgmde 3 lu taramaya girecgm o zman :)hadi hayırlısı
gülsüm canım nerelerdesin sesin cıkmıyor kayboldun umarım iyisindir saglıgın nasıl hamilelik nasıl gidiyo canım yaa benim bulantılarım azaldı derken 2 gundur cok fenayım dun biraz dısarı cıkmıstım ondanmıdr acaba dun oluyodum resmen bugunde kotuyum :////
ıyıyım canım ben hergun gırıyorumda sen yoksun dıye bısey yazmıyodum :) canım benım benımde öyle olmustu gecer gıbı olmus sonra yenıden baslamıstı sonra yenıden azalıyo merak etme valla bende ara ara bulantılar hala oluyo karnım buyuyo bebekmı göbekmı bılemedım :)kontrolume az kaldı cook heyecanlıyım dua et bacım belkı cınsıyetını bıle ögrenebıçlırım demı ınsallahhh :)
bence bebis artık :))) normal artık canım 4.ayındasın gobusun cıkması :)) evet canım biliyorum ayın 10 dimi randevun ayy bebisi gorcen ohh ohhh tabi canım 16 haftalık oluyosun cinsiyeti belli olur kesin gorurse doktor soyler dualarım seninle canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?