ekim hamileleri... :)

CİCİ ANNELER 2013 hepimiz icin hayırlı ugurlu gelmesini dilerim 2012 de bebislerimzn mutlu haberlerini aldık onları hissettik icimizde umarım 2013 de hepimizin bebisleri sag saglim dünyaya gelir herkezin yüzü güler :) insallah bebeklermzle ve ailelermzle MUTLU YILLAR dilerim

Benimde aynı sorunum var malesef su cok tuketemiyorum normalde hic su icen biri degilim bliyorum su ne kadar onemli hamilelkte ama ne zaman su icmek istesem migdem daha cok bulanıyor yediklerim sankı yukarya cıkarıyo 1 hafta once ben muaneye girdim ama doktorum bana bise demedi bi sorun yoktu bilemiyorum kendimi icmeye zorluyorum ama su icmek icin onerilernz varmı arkadaslar nasıl tuketebilirim zorlanmadan

gecmis olsun canım bu durum hakkında doktorun ne söyledi önerileri oldumu ,bende çok su tüketemiyorum biliyorum cok icememiz lazım ama malesef icemiyorum düzelir canım insalllah sıkma canını morelin yuksek olsun hersey yoluna girer

Su içmek vücut için oldukça önemli ama araştırdığım ve anladığım kadarıyla amniyon sıvısı için çok bir faydası yok gibi. Nitekim doktorum da su çok iç demedi, ama içmeye çalış iyi olur dedi. Amniyon sıvısında eksiklik için serum filan takviyesi iyi oluyor sanırım,çünkü ben serum alınca daha iyi oldum. Doktorunuz bir şey demediyse normal şekilde beslenmek, yorulmamak ve stresten uzak kalmaya çalışmak yeteceğe benziyor:)

amin canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeişlerimiz kolay doğumlarımız olur.mutlu yıllar...

amiiiiiinn canım,hepimizin 2013 yılı butun yıllardan daha güzel geçer inşallah...Allah hepimizin ailesine ve bebişlerine sağlık versin inş..HEPİNİZE MUTLU YILLAAARRR

kızlar ben de mide bulantısından su felan içemiyorum gece uyandığımda toktum, tokken biraz su içiyim dedim mahvetti beni yaa

canım nasılsın napıyosun tatil nasıl gecti canım bu arada ıkılı tarama testin sonucu pazartesi cıktı hersey yolunda güzel canım cok sukur :))

canım nasılsın napıyosun tatil nasıl gecti canım bu arada ıkılı tarama testin sonucu pazartesi cıktı hersey yolunda güzel canım cok sukur :))

cok cok cok sevındım hadı gözumuz aydın :)darısı uclu taramaya ınsallah tatıl ıyıydı canım ara ara sabah bulantılarım oluyo özellıkle gaz yapacak bıseyler yıyınce yada portakal fılan karnım yuvarlaklastı kontrol gunumu ıple cekıyorum ayın 10 unda bır haftam kaldı :)sen nasılsın bakalım

hepimizin gozu aydın canım :) evet darısı 3 lu taramaya onu ne zman yapacak doktor acaba birsey demedi benimde ayın 19 da kontrolum hadiii senin az kalmıs 1 hafta sonra bebisine kavuscan izliycen oh ohhhh :)))) evet benimde canım hala bitmedi migde bulantısı :/ ama az kaldı gibi artık

uclu tarama ıkılıden bı ay sonra oluyomus sanırım bu gıttıgımde verırım

Gülsüm canım nerelerdesin kayboldun sesin cıkmıyor umarım iyisindir hamilelgn nasıl geciyor canım yaaa benim bulantılarm azaldı derken 2 gundur daha cogaldı anlamadm :///

Gülsüm canım nerelerdesin sesin cıkmıyor kayboldun umarım iyisindir saglıgın nasıl hamilelik nasıl gidiyo canım yaa benim bulantılarım azaldı derken 2 gundur cok fenayım dun biraz dısarı cıkmıstım ondanmıdr acaba dun oluyodum resmen bugunde kotuyum :////

ıyıyım canım ben hergun gırıyorumda sen yoksun dıye bısey yazmıyodum :) canım benım benımde öyle olmustu gecer gıbı olmus sonra yenıden baslamıstı sonra yenıden azalıyo merak etme valla bende ara ara bulantılar hala oluyo karnım buyuyo bebekmı göbekmı bılemedım :)kontrolume az kaldı cook heyecanlıyım dua et bacım belkı cınsıyetını bıle ögrenebıçlırım demı ınsallahhh :)

bence bebis artık :))) normal artık canım 4.ayındasın gobusun cıkması :)) evet canım biliyorum ayın 10 dimi randevun ayy bebisi gorcen ohh ohhh tabi canım 16 haftalık oluyosun cinsiyeti belli olur kesin gorurse doktor soyler dualarım seninle canımmm

ödum kopuyo kötu bısey duycam dıye emossumm ınsallah ıyıdır hepımızınkı:) bı tane kaybedınce bu paranoyaklık hıc gıtmıyo bılıyomusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…