- Konu Sahibi tugbali_043
-
ödum kopuyo kötu bısey duycam dıye emossumm ınsallah ıyıdır hepımızınkı:) bı tane kaybedınce bu paranoyaklık hıc gıtmıyo bılıyomusun :)
anlıyorum canım hassaslıgını ama hicccc canını sıkma eminim hersey yolundadır bebisinin mutlu haberlerini alcan birde cinsiyetini ogrenirsen ohhh ohhhh süper olur allahın izniyle bebislermz allaha emanet hersey yolunda olacak merak etme
amiin canım cumlemızınkı de ınsallah cınsıyet ögrenebılırsem hemen yazacam sana :) bu arada senın karın agrıların gectımı benımkıler gectı sadece sol kalcamın agrısı devam edıyo cok yorulunca oluyo kendı basıma yattıgım yerden kalkamıyom sendede oluyomu
yaz yaz merak ediyorum icinden ne geciyor :))) yok canım karın agrılarım yok ama devamlı az az da olsa sol kalcamdakı agrı devam ediyor yok yataktan rahat kalkıyorum ama uyanınca bi 5 dk yatakda dinleniyorum birden kalkınca basım donuyor yada migdem bulanıyor benimde
ıcımden kız gecıyo canım :) belkıde herkes karnıma bakıp kız dedıgı ıcın dır :) bılemıyorum senınkı ne gecıyo
:)))) hıhıııı aynen canım yaaa zaten 12 hafta muanemde doktor kıza benziyo demisti bana ama onlada alakası yok ben ruyamda ıkı kere kız gordum :)) valla dayanamdm internetten kız tulumu bile aldım napıyım cevremdekiler kız kıyafetleri hediye etmeye basladı bakalım hos esim belki erkekdir diyo ama bilemycem gercekten tum samimiyetmle soyluyrm saglıklı olsunda benim icin hic farketmez valla ama his olarak benimde kız geciyo bakalım benimde 2 hafta sonra netlescek :)))
benım doktor söylıycekımı bılmıyorum da ınsallah ben bı sansımı denıycem ınsallah söyler artık bende etrafımdakılerde meraklanmaya basladı .kayınvaldem aksam artık bellı olsunda bıseyler alalım dıyo :) ınsallah bellı olur hayırlısıyla
insallah soyler canım :)) merakı bile güzel allah hayırlısını versin insallhhhhhhhh
slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? Benim göbüş baya bi belli olmaya başladı sizde de var mı aynı durum?
Slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? Benim göbüş baya bi belli olmaya başladı sizde de var mı aynı durum?
Slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? Benim göbüş baya bi belli olmaya başladı sizde de var mı aynı durum?
slmmbiz çok iyiyiz çok şükür çok güzel gidiyor hamilelik sadece evde tıkılı kalmak çok sinir e dışarsı malum lapa lapa kar yağıyor hasta olmaktan korkuyorum evde yatıyorum valla hiç ömrümde bu kadar yatmamışımdır heralde keyfini çıkarıyorum yani hamileliğin valla 16.haftaya girdik benim göbüş artık baya baya belli oluyor e olsunda yanii arka tarafta hiç büyüme yok en çok ona seviniyorum cumaya kontrolum sonunda görücem bebişimi ve cinsiyetini öğrenicem nasipse artık kızım veya oğlum diyerek sevmek istiyorum inşş..bakalım şimdilik bukadar...hoşçakalın...
Benimkinin cinsiyetine erkek dediler bakalım.Pipisinide gördüm ama bilmiyorum bugün yine gidiyoruz kontrole. Herşey çok güzel gidiyor. Gün geçtikçe heyecanlanıyorum. Herşey hep güzel gider inşallah hepimiz için.
Emosyakup bu arada aramızda 1 gün var
canım bugün muanen var dimi hadi bakalım bebisini gorcen cinsiyetinide ögrenebilirsin gosterirse minik kuzu bize haber ver haberlerini bekliyoruz öpüyorumm
doktordan geldım canım sımdı .erekemıs ama yuksek ıhtımalle dedı kesın degıl dedı cunku bazen göbek kordonunu pıpı gıbı görebılıyolarmıs ama kendınden emındı yanı sadece bı acık kapı bıraktı zaten benım karnım sıvrılesmeye baslamıstı hıssetmıstım ama herkes kız dıyodu sok olacaklar :) saglıklı olsunda baska bısey ıstemem .saglık durumuda ıyıymıs 3 lu taramayı verdım bı hafta sonra sonuc .bır ay sonra da detaylı ultrason ıstıycem dedı organlarına bakacakmıs .2o hafta olunca yanı bende senı kocaman opuyorum darısı da sana ınsallah hayırlısıyla sıra senın guzel haberlerınde ınsallah canım benım:)
ayyy cok sevindim canımmm yaaaaa yigenimiz erkek olacak yani ohhhh minik paşa geliyo desene :)) canım erkek dediyse bence büyük ihimalle oledir cunku bu haftada baya belli olyo hayırlısı olsun yaaa saglıklı olmasına da sevindim 3 lu taramaya ne yaptı canım bebis napıyodu anlatsana :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?