- Konu Sahibi tugbali_043
-
emosum öncelıklle coooooook tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın aynen benden sana gelıyo sende rabbımın ıznıyle yasayacaksın ınsallah bu duyguyu dr un önune yatınca kalbım yerınden fırlıycaktı resmen hıc bu kadar heycanlanmamıstım :) dr ne kadar acık kapı bıraksada bır saglık personelı olarak hemen anladım kı kendınden baya baya emındı zaten bu dr a gelen baska arkadasdan bılıyorum kız olunca 5.5 aya kadar söylemıyomus yanı rabbımın ıznıyle paşa gelıyo ınsallah .ultrasona gelınce hanı bu gune kadar hep bas popo mesafesı olcuyodu ya crl yanı,sımdı bpd,hc,ac,fl bu olcumlerıde yaptı sana da yapacak ılk kez gıdınce .3. Tarama da aynen ıkılı gıbı bı tup kan verdım o kadar .bebısın hareketlerıne gelınce erkek olmasının sokuyla pek dıkkat etmedı ama sordum dr edıyo dedı kalbını dınlettı .sen haraketlerını 18. Haftada hıssedersın dedı o kadar
gercekten bütün samimiyetmle çok mutlu oluyorum böle güzel haberleri alınca insallah bende haftaya cumartesi kavuşcam fındıgıma :)) o zman artık dayanamazsın sen alırsın mavis ciciler allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh ayy evet yaaa bende ultasyon icin yattgmda nerdeyse ölcem heycandan çok degisik bir duygu valla anlatılmyo bilee :))) hmm anladım canım ıkılı tarama testi gibi bebisin diger olcumlerini yapacak yine kan verecegiz 1 hafta sonrada sonuclar cıkyo ok canım insallah saglıkla sonucların bebislermizn sonucları herkezin bebisleri saglıklı sıgatlı olsun yarabbimm... Ayyy evet simdide yeni heycanlar ilk tekmesi ne zaman gelecek diye :d
gülsüm canım bebisin fotosunu verdimi doktor :)) baya bellimi fotoda artık
amınnn canım amın bu arada gebelıge baslagımdan berı toplam 4.5 kılo almısımo kadar da dıkkat edıyorum gercı son ıkı kontrol arasında pek yok da basta sıgarayı bırakmamında etkısıyle hızlı gıtmısım ama sımdı dıkkatlıyım 64.5 olmusum emosumm artık 80 lemı dogururum bılemem:)neyse tek pasam saglıklı olsunda bu arada teyzesı bouyunun uzunlugu 10 ıle 14 santım arasında dedı dr amcası netten baktım ıyı masallah bu arada sen hangı sehırdesın tatlım
,
hmm doktor ne dedi kilona sankı fazla gibi geldi ama canım ben cok garip daha kilo almadım hatta 62 kilo ile basladım 60 dustum hala 60 kiloyum benim fazla istahım yok yiyemiyorum fazla onunda etkisi büyük ilk 3 ay kilo almamak normalmıs ama 4 aydan sonra alınıyomus bakalım alacakmıyım haftaya kadarda almazsam doktora danısacgm tatlım aman olsun bebisler saglıklı olsunda bence 75 gelirsin gibi geldi ama tabi bilemem :))) evet canım bu aya gore boyu cok güzel ay masallahhhhCanım ankaradyım sende ankaradsın diye biliyorum ben ama
verdı emosumda pek ıyı cıkmıyo kagıdı ekranda daha bellı oluyo zaten bu dr en kotu tarafı ultrason cıhazı. Ama yınede baya buymus teyzesı masallah .detaylı ultrasonda netlessın erkek oldugu hemen ona gs lı bı hastane cıkıs alacam ınsallah babasına jest olsun dıye .esımı bı görsen baya sevındı ıcı kıpır kıpır oldu pek duygularını bellı edemezde ben anlıyorum dunde benım dogum gunumdu en guzel hedıye 2013 te yavrum oldu .egerkı erkekse tam bı yengec olacak ınsallah .bu arada emosum detaylı ultarason ıcın benı uzman bı hekıme yolluyomus gıden arkadastan ögrendım renklı ultarason onda varmıs bu arad ona fark verecekmısım 350 tlneyse kımın ıcın calısıyoz dımı yavrumun tek saglık haberlerını alayımda ınsallah
evet bıraz fazla aldım ama sıgarayı bırakıp hıc de kusmadıgım ıcın benım bulantılarım oluyodu fakat ben yedım yınede zaten sıgarayı bırakan kafadan en az bı 5 kılo alır malesef yavruma deger ama.evet neresındesın ankaranın hangı hastaneye gıyosun
hmm anladım canım ben o konuda sanslıyım 12 haftada verdgi fotoda bile baya belliydi 16 haftadkı daha net belli olur ınsallah al al tabi benimde esim gs :))) sever onlar böle jestleri dogum gununde kutlu olsun canım esinle bebisinle mutlu saglıklı bir yıl diliyorum canım benim
canım kime yollycakmıs ismini biliyomusun normalde bu gttgn doktor ne kadar alıyo canım muane ucreti canım bende prof gittgm icin normalde 400 tl ucreti ama bizden 350 aldı ole gidiyo bakalım her ay zor olcak gibi ama bakalım cevremdekiler son aya kadar gitme yazık diyolar bende su detaylı testleri bi gecelim bakalım bunlar onemli bi devlet hastanesinde yaptrmak ismiyorum ilgilenmiyolar evet canım bende ole diyorummm saglıklı olsunlarda ben verdgm parada degilim yeterki hersey yolunda olsun
gercekten cok verıyomussun ben 55 tl verıyorum baskent hastanesı doç dr polat dursun yolladıgıda bınanın ıkı kat yukarısında bı doktormus gıdınce görecem mesela ıkılı teste para vermedım ucluye bugun 33 tl verdım fıyatlar makul bence su testlerı bıtır sonra daha uygun bı yere gıt o paralarlada yavruna ıstedıgın herseyı al zaten önemlı bı kısmını da gecmıs olacksın devlete gıtmene gerek yok dah uygun bı özel hastaneye gıdebılırsın dogumunuda o doktora yaparsın nacızane fıkrım tabı sen nasıl ıstersen
Emosum bu arada cın takvımıne göre dogru cıktı benımkı
evet canım biz bastan korktuk sıkıntılı donemler gecirdik biliyosun bu doktoru önerdiler riskli gebelik uzmanı bastan beri bu doktora gidiyoruz su aylar bi gecsin testler falan aynen ole dusunuyorum zaten doguma girmeye cok fazla istiyolar gucum yetmez benim son aylara dogru keciören etlik de oturuyorum ben etlik zübeyde hanım da dogumu düşünüyorum orayı begeniyolar bakalım testleri burda yaptırıym hastaneyede artık kaydımı yaptrcagm
benım görumcemde orda yaptı gecen yıl ben ankaranın yabancısıyım bır bucuk yıl oldu gelelı ama o menun kaldı o hastaneden en mantıklısını dusunmussun canım rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah hepımıze sagsalım
evet canım benim ablamda yengemde orda dogum yaptılar cok memnun kaldılar birde iyi bir doktor bulursak süper olacak allahın ziniyle sen nerde düsünüyosun canım aminnnn hepmize canım hayırlı dogumlar nasip etsin saglıklı minik meleklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin yüce rabbim
ınsallah polat beyı dusunuyorum dogumumuda ınsallah kendısı yaptıracak zaten hatalarının genelıne agrısız dogum yaptırıyomus normal dogum taraftarıyım dıyomus 1500 tl zorunlu sezeryan 500 tl ıstege baglı sezeryan 3000 tl .ben nasıp olursa ınsallah agrısız normal dogum ıstıyorum zaten oda öyle yaptırıyomus ınsallah o gunlerıde hayırlısyla göruruz hepımız
insallah canım o gunlere gelirizde gonlumuzden gecenler olur insallah :)) bende normal dogumdan yanayım ama bakalım sansımıza...
arkadaşlar yarın doktor randevum var bebişimi görcem inşallah ve çok heyecanlıyım çok özledim onu... 1ay sabretmek çok zormuş ya şimdi yarını iple çekiyorum inşallah doktorum uzun uzun gösterir bana... yarın cinsiyeti de belli olcak eşim de ben de merakla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?