ekim hamileleri... :)

oyyy maşallah bir prenses geliyo yani gözün aydın canım :))) allah sonuna kadar saglıkla gelmeyi nasip etsin hepiniz ogrendiniz cinsiyetlerini bende cumartesi günü ögrenecgm allah izin verirse insallaahhh :)) dua edin kızlar herseyin bası saglık basta en önemlisi o opyrm hepinizi güzel anneler :****

kızlar yeni doktordan geldim Allaha şükür sağlıklıymış gelişimi iyi dedi doktor 140gr.16cm dedi. haftasına göre iyi dedi buna çok sevindim.cinsiyetini de öğrendik oğlum olcakmış:)
ama doktor karnının alt kısmında kasıntı var bu istemediğimiz bir durum dedi dinlenmem ve bol su içmem gerekiyormuş. 3litre su iç dedi. buna biraz moralim bozuldu açıkçası inşallah düzelir kasılmam da ...

gözün aydın canım :))) masallah hmm gecmis olsun umarım en kısa zamanda gecer rahatsızlıgın bol su ic o zman canım bende hic su icemiyorum bakalım bana ne diycek doktor :/

gözün aydın canım :))) masallah hmm gecmis olsun umarım en kısa zamanda gecer rahatsızlıgın bol su ic o zman canım bende hic su icemiyorum bakalım bana ne diycek doktor :/

canım çok sağol bol su iç gerçekten çok önemli ben şimdi takip ediyorum kaç litre içtiğimi 3litreye tamamlamaya çalışıyorum hergün... bebişlerimizin sağlığı için hep.

canım bu arada senin bulantıların azaldımı yada bittimi benim hala bitmedi tabi eskiye göre azaldı ama ne zaman bitcek acep :/ bekliyorum hic istahım yok valla bole istahlı istahlı yemek yemek istiyorum artık resmen

Canım hiç bulanmadı benim midem. Ama iştah yok bende de. Dün brunch'a gittik açık büfe bana baktı ben açık büfeye. Eskiden olsa hakkını verirdim o açık büfenin Bende doyasıya yemek istiyorum ama hemen doyup kalkıyorum malesef. Meyve yiyorum en çok.

migde bulantıların olmaması güzelmis benimkide baya azaldı artık gidiyo heralde valla dogru diyosun :))) bu istahlar ne zman gelecek acaba evet aynen meyveye yok demiyorum allahtan

Nasılsın tatlım nasıl gıdıyor benım ıyı valla senınde az kaldı heyecan basmıstır sımdı

Nasılsın tatlım nasıl gıdıyor benım ıyı valla senınde az kaldı heyecan basmıstır sımdı

günaydın canımmmm :))) iyi gidiyo valla artık sıkıntılar azaldı gibi cok sukur kasık agırlarım gecti bulantılarım azaldı eskiye nazaran evet yaaaa nasıl heycan bastı gun sayıyorum resmen minik fındgımı gormek icin ve cinsiyetini cok merak ediyorum bu ara hep ruyamda goruyorum canımmmm :))

sorma bende sureklı ruyamda göruyorum bı gun emzırıyorum bı gun sevıyorum nolcak bole :) guzel haberlerını beklıyoruz gıdınce hemen yaz emı:)

ha emosum bıde bende sureklı karnımda bı böcek yuruyomus gıbı oluyo kasınıyo sendede oluyomu

sorma bende sureklı ruyamda göruyorum bı gun emzırıyorum bı gun sevıyorum nolcak bole :) guzel haberlerını beklıyoruz gıdınce hemen yaz emı:)

ay vallamı valla canım ben 3 kere ruyamda gordum hep kız goruyodum cok güzel bir kız ama son gordugum ruyandan cok etkilendim senin gibi ruyamda bebegim olmus erkekmis ama bu sefer emzirmeye calısyorum ay bir gorsen beceremiyorumda zorlanıyorum isin ilginc yanı hayra cıksın ruyamda yeni dogmus cocuk benle konusuyodu sadece benle ama kimsenin yanında konusmuyo diyorumkı allahım bu allahın bi mucizesi diyorum cok harika bir duyguydu sabah kalktım esime heycanlı heycanlı anlattım :)))))

ha emosum bıde bende sureklı karnımda bı böcek yuruyomus gıbı oluyo kasınıyo sendede oluyomu

anammmm :))) senin böcügündür o gezinen annesi artık normal 16 haftada hissetemeye baslarsınız yazıyo 16-20 haftalar arası ben bugun daha 15 hafta oldum canım daha bise hissetmiyorum senin gibi :))) kasıntımı oluyo yoksa icinde biseler oldugunumu hissediyosun

kasıntı oluyo canım ya bebek hareketı degıl doktor hareketı 18. Haftada hıssedersın dedı

ben göbegım hemen buyudu zaten hatta mıllet sasırıyo ne cabuk dıye ama henuz catlak yok canım :)

evet canım bende internette arastırdımda arkadasın dedigi gibi catlaklar olusmaya baslamadan once kasıntı olur diye yazıyo anammm onceden onlememizi alalım 4 .ayda krem sürmeye baslamalı yazıyo son aylara dogru catladıktan sonra artık fayda olmuyomus bende baslıycagm yavas yavas ama ne sürecgme karar veremedm deneyimli arkadaslar sizler neler sürdünüz acaba...

bebek yagı,badem yagı,kakao yagı falan yazıyo ama acaba hangisi daha iyi

ıyı bısey bulursan bana da haber ver emoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…