ekim hamileleri... :)

kızlar benim de kaşıntım oluyor hemen bebe yağı sürüyorum geçiyor hemen. banyodan çıkınca da ıslak teninize sürün daha etkili nemi içine alması için. ben şu an bebe yağından memnunum ama tabi çatlıcaksa da çatlıyomuş hiçbirşey yüzde yüz çözüm değilmiş. nemlendirme azaltıyor tabii.

canım evet bebe yagını tavsiye ediyorlar bende onu kullanıyım en iyisi badem yagını tavsiye etmeyenler var kıllanma yapıyomus en iyisi bebe yagı diyolar tabi canım dogru diyosun catlıycaksa yapacak bise yok ama biz yinede onlemimizi alalım ben cok kuru ciltliyim cunku :)))

evet canım o zaman hemen kullanmaya başla derim çünkü şu sıralar karnımız geriliyor bebişlerimiz büyüyor malum:) bir de ultrasona girerken sürdükleri jel de kıllanma yapıyor bence.

evet canım o zaman hemen kullanmaya başla derim çünkü şu sıralar karnımız geriliyor bebişlerimiz büyüyor malum:) bir de ultrasona girerken sürdükleri jel de kıllanma yapıyor bence.

evet dogru diyosun ben baslıyım hemen hadiii bak onu duymamstm ultrasyonda surulen jeldemi kıllanma yapıyormus zaten pek hoslanmıyom o jelden bi garip ama napalım mecbur bebisi gormek icin :))))

canım senin ilk hamilelignmi ıkıncımı kac kilo aldın canım bu arada

benim ilk hamileliğim canım Allahın izniyle inşallah... şimdilik 1kilo almışım sen en son ne zaman gitmiştin doktora cinsiyeti öğrenmiştin dimi?

benim ilk hamileliğim canım Allahın izniyle inşallah... şimdilik 1kilo almışım sen en son ne zaman gitmiştin doktora cinsiyeti öğrenmiştin dimi?

benimde ilk hamileligim canım :) iyi sende benim gibi kilo almayanlardansın yani bende hic almadım daha bakalım sonrası nasıl olur canım ben 12.haftamda gittim muaneye o zman tam net bise diyemem ama kız gibi dedi yani tam net soylemedi bu cumartesi randevum var cok heycanlıyım bunda ogrenirim insallah cinsiyeti allahım hayırlısını versin insallahhhh

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza aslında uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı ancak yeni yazıyorum bende ekim hamilesiyim

hoşgelın canım aramıza rabbım hepımıze saglıkla yavrularımıza kavusmayı naıp etsın ınsallah

canım dun muaneye gittim bebisimi gordum yine :))))) cok güzeldiiiiiii teyzesi hos yine ozledim ama napalım :S

3 lu tarama muanemizide olduk kanımııza da verdik 3 gun sonra sonuclar cıkacak allahın izniyle hersey yolunda olur insallahhhh 12 haftada kız gibi demisti bunda kesin kız dedi prensesim olcak allhın izniyle hep kızım olsun isterdim allah gonlume gore verdi herseyin bası saglık tabikide ama cok mutluyum bi gorsen hareketlerini bi durmuyo yerinde ultastyonda tekme falan atıyo hos bend daha hissedemiyorum ama :)) o gunleride gorecegz insallahhh neyse grsz yine opyrmmmm

oy oy sevsın onu teyzesıı:)masallah kuzuma rabbım hepımızınkını hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah :)uclu testınde cok ıyı cıkar ınsallah sevıncını canı yurekten paylasıyorumm canım benımm:)optumm kuzu

sagol canım benim :)))) allah herkezin yuzunu güldürsün insallahhh sonuna kadar bole mutlu saglıklı gideriz insallah ...sonuclarmızda bu hafta cıkacak bakalım allahın izniyle insallah hersey yolunda olur seninkide ole canım hepmizin sonucları iyi cıkar insallah aynen canım kalpler bir bizde seni opuyoruzzzzz

benım uclu testımde ıyı cıktı canım cok sukur bı kac gun oluyo ınsallah darısı sana :)yalnız 1 haftadır acayıp belım agrıyodu .son ıkı gundurde karnım cok agrıyo.korkuyorum gene ınsallah buyume agrısıdır .bıde adet tarıhım geldı o yudende agrıyor olabılırmı acaba

hoşbulduk canımm çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı hamişlikler geçiririz

gny dın arkadasım sana bısey sorcam senle tarıhlerımız yakın oldugundan .son bır haftadır bende acayıp bel agrısı var son ıkı gundurde karın agrısı var sendede bu haftada oldumu acaba bu sıkayetler cevaplarsan cok memnun olurum

Canım üçlü testini kaç haftalıkken yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…