- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi tugbali_043
-
canım dun muaneye gittim bebisimi gordum yine :))))) cok güzeldiiiiiii teyzesi hos yine ozledim ama napalım :S
3 lu tarama muanemizide olduk kanımııza da verdik 3 gun sonra sonuclar cıkacak allahın izniyle hersey yolunda olur insallahhhh 12 haftada kız gibi demisti bunda kesin kız dedi prensesim olcak allhın izniyle hep kızım olsun isterdim allah gonlume gore verdi herseyin bası saglık tabikide ama cok mutluyum bi gorsen hareketlerini bi durmuyo yerinde ultastyonda tekme falan atıyo hos bend daha hissedemiyorum ama :)) o gunleride gorecegz insallahhh neyse grsz yine opyrmmmm
teşekkür ederim canım ben de cumartesi yaptıracağım.. 16+1olacak o gün.. O zaman vakti gelmiş:) inşallah cinsiyetini de öğrenirim..
benım uclu testımde ıyı cıktı canım cok sukur bı kac gun oluyo ınsallah darısı sana :)yalnız 1 haftadır acayıp belım agrıyodu .son ıkı gundurde karnım cok agrıyo.korkuyorum gene ınsallah buyume agrısıdır .bıde adet tarıhım geldı o yudende agrıyor olabılırmı acaba
Canım bu arada 3lü testin iyi çıkmış..çok sevindim darısı başımıza.. Ayrıca prensesin geliyormuş.. İnşallah sağlıkla doğsun prensesin
arkadaşlar merhaba.. Ben 15 haftalık hamileyim.. Problemim şu: Ne zaman biraz ayakta kalsam, oturunca kasıklarımda bir basınç, bir ağırlık hissediyorum.. Oturunca geçiyor.. Bu normal mi sizce? Size de oluyor mu?
ooo masallah canımDarısı bizim basımıza insallah :)) normal canım korkma bendede basladı hafif hafif bel agrısı karın agrısı hatta dun biraz temizlik yaptım sonra karnım agrıdı korktum bidaha fazla yormuycam kendimi diye :)) bide canım gecen sen demistinya karnımda bocek geziyomus gibi olyo diye aynen su an bendede oluyo karnım gıdıklanıp duruyo :)))
valla canım basıncmı bılmıyorum ama ıkı gundur özellıkle ayakta olunca karnım daha cok agrıyo yatınca gecıyo sanırım rahım buyuyo ve bız buyume agrısı cekıyoruz
emosum lutfen yasadıgımız sıkntıları özellıkle paylasalım cunku ben cok korkuyorum sızdende duyunca baya bı rahatlıyorum:)
tabiki canım paylasalım ama sıkıntıların normal korkulcak bise yok ben okuyorum hep yasadıklarmız normal bel agrısı karın agrısı kasık agrısı vs.. Olacak seylermis sen hic bunları kafana takma en zor gunleri geride bıraktık artık canım benim birinci trimester (1-13 hafta) bitirdik artık cok sukur bu donem en sıkıntılı olan donemdi gercekten ama ıkıncı bolum (14-26 hafta) daha rahat gececek emin ol bizim icin bebislermiz artık bize tutundular bizde onlara allahım hepmizi bebislermizi korusun opyrmm
canım benım gunaydın sabah sabah cok ıyı geldı msj ın .ınsallah sagsalım kucagımıza alırız mınnosları:)bıde hayırlısıyla hareketlerını hıssetmeye baslasaydık cok cok rahatlıycazda ınsallah.doktorum 18.haftada hıssedersın demıstı yenı 18 e gırdım ınssallah beklıyorum ama ılk gebelıkte daha gec olaabılıyomus ole okudum netten .hıssedersem ınsallah hemen paylasırım senle :)
ınsallah polat beyı dusunuyorum dogumumuda ınsallah kendısı yaptıracak zaten hatalarının genelıne agrısız dogum yaptırıyomus normal dogum taraftarıyım dıyomus 1500 tl zorunlu sezeryan 500 tl ıstege baglı sezeryan 3000 tl .ben nasıp olursa ınsallah agrısız normal dogum ıstıyorum zaten oda öyle yaptırıyomus ınsallah o gunlerıde hayırlısyla göruruz hepımız
arkadaşlar merhaba.. Ben yeni katılanlardanım ama size bir sorum olacak. Ne yazıkki benim hamileliğim çok parlak olmadı, gebeliğim dış gebelik olduğu için sonlandırılmaya çalışılıyor iğnelerle. Ama ben bunun takibi içinde bundan sonra gebe kalmadan önce ve sonrasındada takip için iyi bir doktor arıyorum. Riskli gebeliklere giriyor benimki aslında biraz çünkü trombofili olduğu saptandı o yüzdende kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum. Polat bey bu konuda nasıldır ve gebelik takibi yapıyor mu? Randevu alıp hemen gidebiliyormuyuz. ? Daha çok onkoloji görünce uzmanlık alanını gebelik için gitmek konusunda tereddüte düştüm. Giden arkadaşlarım yardımcı olursanız çooook sevinirim...
Arkadaşlar merhaba.. Ben yeni katılanlardanım ama size bir sorum olacak. Ne yazıkki benim hamileliğim çok parlak olmadı, gebeliğim dış gebelik olduğu için sonlandırılmaya çalışılıyor iğnelerle. Ama ben bunun takibi içinde bundan sonra gebe kalmadan önce ve sonrasındada takip için iyi bir doktor arıyorum. Riskli gebeliklere giriyor benimki aslında biraz çünkü trombofili olduğu saptandı o yüzdende kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum. Polat bey bu konuda nasıldır ve gebelik takibi yapıyor mu? randevu alıp hemen gidebiliyormuyuz. ? Daha çok onkoloji görünce uzmanlık alanını gebelik için gitmek konusunda tereddüte düştüm. Giden arkadaşlarım yardımcı olursanız çooook sevinirim...
meraba kızlar benim bulantılarım da bir anda çok azaldı.. ama tamamen geçmedi ne yazıkki.. ama ilaç kullanmayı bıraktığım halde inanılmaz az bulanıyor.. önceden açken bulanırdı şimdi yemeği yiyince bikaç saat bulanıyor sonra geçiyor..
2li testim temiz çıktığı için 3lü test yaptırmayacağım. cinsiyete de doktor %80 erkek dedi ama kesin olarak söylemem için biraz daha beklememiz lazım dedi ... biz de heycanla bekliyoruz:) ben de badem yağı kullanıyorum haftada bir kere sürmeme rağmen cildim çok yumuşadı hemen sonuc farkedildi yani inş çatlak olmaz ...
kızlar size bir haberim var bugün doktora gittik bebişim erkek olucakmış 18 haftalık dedi doktor boyunu sordum kıvrıldığını için net bir şey söylemek yanlış olur dedi kilosu 241 gr mış sizce nasıl normal mi yani ? benimle aynı haftada olup boyunu öğrenen varmı ? 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason içi gel dedi bu arada kaç kilo aldınız karnınız çıktı mı ay çok merak ediyorum herkesi
hanımlar bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayan varmı aranızda ben cok merek ediyorum nasıl olacak diye bu bi kac gundur biseler hissediyorum gibi ama tam kestiremiyorum nasıl birsey diye hissedenler yazarsa sevinirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?