ekim hamileleri... :)

Canım bu arada 3lü testin iyi çıkmış..çok sevindim darısı başımıza.. Ayrıca prensesin geliyormuş.. İnşallah sağlıkla doğsun prensesin

teşekkür ederim canım ben de cumartesi yaptıracağım.. 16+1olacak o gün.. O zaman vakti gelmiş:) inşallah cinsiyetini de öğrenirim..

evet canım tam vaktı :)ınsallah hayırlısıyla ögrenırsın cınsıyetını ınsan daha bı baglanıyo ögernınce :)

ooo masallah canım darısı bizim basımıza insallah :)) normal canım korkma bendede basladı hafif hafif bel agrısı karın agrısı hatta dun biraz temizlik yaptım sonra karnım agrıdı korktum bidaha fazla yormuycam kendimi diye :)) bide canım gecen sen demistinya karnımda bocek geziyomus gibi olyo diye aynen su an bendede oluyo karnım gıdıklanıp duruyo :)))

Canım bu arada 3lü testin iyi çıkmış..çok sevindim darısı başımıza.. Ayrıca prensesin geliyormuş.. İnşallah sağlıkla doğsun prensesin

canım uclu tarama muanemi oldum ama sonuclar daha cıkmadı bu hafta ıcınde cıkacak allahın izniyle dedgn gibi iyi cıkar ınsallah hepmizin iyi cıkar sonuclarımız ınsalahhhh evet canım cinsiyetini ogrendik hep kalbimde yatan geldi bi kızım olacak allahın izniyle insallah canım sende ogrenirsin bu hafta cinsiyetini hayırlıyla allahım hepmizin bebislerini korusun saglıkla mutlulukla kuagımıza alırız ınsallahhhh

Arkadaşlar merhaba.. Ben 15 haftalık hamileyim.. Problemim şu: ne zaman biraz ayakta kalsam, oturunca kasıklarımda bir basınç, bir ağırlık hissediyorum.. Oturunca geçiyor.. Bu normal mi sizce? Size de oluyor mu?

arkadaşlar merhaba.. Ben 15 haftalık hamileyim.. Problemim şu: Ne zaman biraz ayakta kalsam, oturunca kasıklarımda bir basınç, bir ağırlık hissediyorum.. Oturunca geçiyor.. Bu normal mi sizce? Size de oluyor mu?

valla canım basıncmı bılmıyorum ama ıkı gundur özellıkle ayakta olunca karnım daha cok agrıyo yatınca gecıyo sanırım rahım buyuyo ve bız buyume agrısı cekıyoruz

emosum lutfen yasadıgımız sıkntıları özellıkle paylasalım cunku ben cok korkuyorum sızdende duyunca baya bı rahatlıyorum:)

valla canım basıncmı bılmıyorum ama ıkı gundur özellıkle ayakta olunca karnım daha cok agrıyo yatınca gecıyo sanırım rahım buyuyo ve bız buyume agrısı cekıyoruz

Kesinlikle canım.. Gerçekten ayakta kalmak iyi gelmiyor bize

emosum lutfen yasadıgımız sıkntıları özellıkle paylasalım cunku ben cok korkuyorum sızdende duyunca baya bı rahatlıyorum:)

tabiki canım paylasalım ama sıkıntıların normal korkulcak bise yok ben okuyorum hep yasadıklarmız normal bel agrısı karın agrısı kasık agrısı vs.. olacak seylermis sen hic bunları kafana takma en zor gunleri geride bıraktık artık canım benim birinci trimester (1-13 hafta) bitirdik artık cok sukur bu donem en sıkıntılı olan donemdi gercekten ama ıkıncı bolum (14-26 hafta) daha rahat gececek emin ol bizim icin bebislermiz artık bize tutundular bizde onlara allahım hepmizi bebislermizi korusun opyrmm

canım benım gunaydın sabah sabah cok ıyı geldı msj ın .ınsallah sagsalım kucagımıza alırız mınnosları:)bıde hayırlısıyla hareketlerını hıssetmeye baslasaydık cok cok rahatlıycazda ınsallah.doktorum 18.haftada hıssedersın demıstı yenı 18 e gırdım ınssallah beklıyorum ama ılk gebelıkte daha gec olaabılıyomus ole okudum netten .hıssedersem ınsallah hemen paylasırım senle :)

aynen valla elim kolum hep karnımda bise hissedersem kacırmıyım diye :))) hihiiiii valla dimi artık bi hissetsek icimizdeki yaramazları daha mutlu olacagız canım benim bu cumartesi muanemde ultasyonda bakarken benim fındıgım tekmeliyodu beni doktor bakın suan tekme atıyo dedi :)) aynen gordum cok tatlıydı ama hissedemiyorum daha tabi doktor 1-2 haftaya kadar hissedersin dedi ıkıncı gebeligi olanlar 16 haftada hissetmeye baslıyomus ama ilk hamileligi olanlar 20. haftaya kadar anca hissedebiliyormus canım daha zamanımız var belki ufak tefek seyler yapıyo yaramazlar ama biz bilmedgimiz icin anlıyamıyoruz belkide :))) hissedersen hemen paylas canım :* opyruzzzzz

Arkadaşlar merhaba.. Ben yeni katılanlardanım ama size bir sorum olacak. Ne yazıkki benim hamileliğim çok parlak olmadı, gebeliğim dış gebelik olduğu için sonlandırılmaya çalışılıyor iğnelerle. Ama ben bunun takibi içinde bundan sonra gebe kalmadan önce ve sonrasındada takip için iyi bir doktor arıyorum. Riskli gebeliklere giriyor benimki aslında biraz çünkü trombofili olduğu saptandı o yüzdende kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum. Polat bey bu konuda nasıldır ve gebelik takibi yapıyor mu? randevu alıp hemen gidebiliyormuyuz. ? Daha çok onkoloji görünce uzmanlık alanını gebelik için gitmek konusunda tereddüte düştüm. Giden arkadaşlarım yardımcı olursanız çooook sevinirim...

canım bende tavsıye uzerıne gıttım.gıttıgımde gebe degıldım baska bı sorunum vardı.sonra bıraz sohbet ettık muayene öncesı .saglık personelı oldugu mu duyunca bıraz daha yakın davrandı rıca ettım ozaman gebe kalırsam ılgılenırsmısınız dıye olur dedı .o ay gebe kaldım sans ıste .gıttım yıne kabul ettı ılgılenıyo o gunden berı gebe takıbı yapıyo ancak bellı bı kotası var heralde cunku gecen gıttıgımde bırı aradı gebeymıs sekreterı gebe sayımız dolu dedı .jınekolojık onkolojı uzerıne uzmanlasıyo ama gebe takıbıde var zaten dıyorum ya tavsıye uzerıne gıttım sen bı sansını dene ara.polat bey olmazsa fılız hanım var .zaten ıkısını tavsıye ettıler hatta fılızı etmıslerdıde benım ısım aceleydı polat beye randevu almıstım .fılızı de bı dene derım ben .polat bey cok moral verıyo ınsana .kasmıyo gereksız .bıde saglıkcı oldugum ıcın daha net anlıyorum ısının cok cok bıulıncıncıde sırf hastayı memnun etmek ıcın mesela 13. Haftada cınsıyet söylemıyo .herseyı vaktınde tahlıllerı yanı herseyı vaktınde yapıyo.kendınden cok emın yanı ben memnunum fılızxle ıkısını bı dene derım .

canım cok gecmis olsun oncelikle allah yardımcın olsun cok uzuldum ama herseyde bi hayır vardır canım ankaradasın heralde polat beyi bilmiyorum ama bende ilk hamilelgmi ogrenince sıkıntılı bir donem gecirdim ve bana bu prof onerdiler bi yakın tanıdgmız saglıkcı

Gebelik, Yüksek riskli gebelikler, Tüp Bebek ve Jinekoloji'de uzman...Prof Dr Lütfü S. ÖNDEROĞLU

istersen bir arastır derim canım biraz maddi olarak cok ama eger kaldırabilirim dersen bu konuda uzman biri ozellikle kan pıhtılasması sorunu olan hamilelerde bir arastır derim

ben hala devam ediyorum muaneme allaha sukur hersey yolunda umarım seninde hersey yoluna girer sıkıntıların biter allah yardımcın olsun

meraba kızlar benim bulantılarım da bir anda çok azaldı.. ama tamamen geçmedi ne yazıkki.. ama ilaç kullanmayı bıraktığım halde inanılmaz az bulanıyor.. önceden açken bulanırdı şimdi yemeği yiyince bikaç saat bulanıyor sonra geçiyor..

2li testim temiz çıktığı için 3lü test yaptırmayacağım. cinsiyete de doktor %80 erkek dedi ama kesin olarak söylemem için biraz daha beklememiz lazım dedi ... biz de heycanla bekliyoruz:) ben de badem yağı kullanıyorum haftada bir kere sürmeme rağmen cildim çok yumuşadı hemen sonuc farkedildi yani inş çatlak olmaz ...

meraba canım :) aynıyız desene aynen benimde bulantılarım biranda baya azaldı artık kusma yok mesala ama hala bazı yemeklere hassasiyet devam ediyor bulantı az da olsa var yani gecmedi tamamen ...

2 li sonucunda iyi cıkmıs canım gozun aydın cinsiyetini de ogrenmissin :)) allah saglıkla ve mutlulukla kavustursun hepimizin bebislerini :))

kızlar size bir haberim var bugün doktora gittik bebişim erkek olucakmış 18 haftalık dedi doktor boyunu sordum kıvrıldığını için net bir şey söylemek yanlış olur dedi kilosu 241 gr mış sizce nasıl normal mi yani ? benimle aynı haftada olup boyunu öğrenen varmı ? 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason içi gel dedi bu arada kaç kilo aldınız karnınız çıktı mı ay çok merak ediyorum herkesi

canım hayırlı olsun bebisin oncelikle cinsiyetini ogrenmissin gozun aydın :))) hepimiz ogrendik artık bebislermizin cinsiyetlerini :))) 3 lu tarama testine girdinmi canım sen bu arada kilosu normal canım masallah nette yazılan 18. gebelik haftasında bebeğin boyu yaklaşık 14 cm, ağırlığı 200 gram kadardır diye yazıyo normal canım gelisimi bebisin valla canım ben 17.haftama girdim kilo almadım henuz hatta toplamda 3 kilo verdim doktora bu durumu dedim normal dedi bu aydan sonra baslarsın kilo almaya bebegin gelisimi normal dedi bakalım hayırlısı ben cok kilo almıycam gibi duruyo karnıma gelincede benim cıktı canım baya belli :)))

diger hamis bayanlar nerdesiniz yaaa :))) sizlerin durumu nasıl kac kilo aldınız gobusler buyudumu herkeze hayırlı hamilelkler dilerim

hanımlar bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayan varmı aranızda ben cok merek ediyorum nasıl olacak diye bu bi kac gundur biseler hissediyorum gibi ama tam kestiremiyorum nasıl birsey diye hissedenler yazarsa sevinirim :)))

hanımlar bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayan varmı aranızda ben cok merek ediyorum nasıl olacak diye bu bi kac gundur biseler hissediyorum gibi ama tam kestiremiyorum nasıl birsey diye hissedenler yazarsa sevinirim :)))

gnd canım valla ben karın agrısı ve bel agrısından baskaca bısey hıssetmıyorum artık bı ses verseler gercekten cok cok ıyı olcak ınsallah bı sey hıssedersem hemen yazarım zaten .hazıran annelerı kızmında yazanlara baktımda 20, haftada bıle daha hıssetmeyen var korkuyodum ama bıraz rahatladım .doktorları normal dıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…