ekim hamileleri... :)

hadiii o zman bize daha erken gibi ne biliyim tam nasıl bise oldugunuda bilmiyorum ya merak ediyorum bugun karnımda bise kımıldadı gibi ama belkide gaz sancısıda olabilir bu ara gaz sancım cok oluyo benim sizdede oluyomu bilmiyorum bazen karnım bir sisiyo sankı 5-6 aylık sonra iniyo normal halini alıyo :)))

sağol canım tarama testlerini yaptırmadım ben doktoruma sordum anne karnında bir müdahale yapılabiliyor mu diye hayır dedi sadece down sendromu varmı diye bakılıyor bazı aileler aldırıyorlar bunun için yapılıyor bu testler zaten 21 haftalıkken ayrıntılı ultrason yapıcaz orada fiziksel gelişimine herşeyine bakılacak dedi bize bıraktı testleri çevremdekilere sordum yaptırma içini rahat tut dediler allahın izniyle inşallah sağlıklıdır bebişim bir akraba da yaptırmış doğuma kadar stresini çekmiş ama sağlıklıymış bebeği ben 3 kilo vermiştim şimdi tekrar geri aldım yani normal kilomdayım artık karnım biraz çıktı dar bişey giyince belli oluyor.Allahım isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.bu arada ben 17 haftalıkkenden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum bişeyler yedikten sonra hareket ediyor özellikle

tabiki canım sonucta hersey rabbimden sorulur verende alanda rabbim herseyin hayırlısını o bilir ben 2 li ve 3 lu tarama testlerini yaptrdm canım icim rahat etsin diye yoksa ne gelirse rabbimden basımızın ustunde yeri ver allahım butun yavrularımızı korusun saglıklı dogsun hepsi kimseyi evladıyla sınamasın benim ilk hamilelgm herseyi cok merak ediyorum arastıyorum senin ilk hamilelgnmi canım demekki aynıyız bende 3kilo verdim senin haftana gelince bende alırım kilo o zman canım hadiii sen hissetemeye basladınmı nasıl oluyo canım tarif edermisin cok merak ediyorum mesala ben hep rahat giyiniyorum salas tunikler bugun dar bi kilotlu corap giymistim sıktımı ne anlamdm ıkı defa karnımda bi hareketlenme oldu acaba ondanmıdır

selam kızlaaar neler yapıyosunuz bakalım bugün tam bende sevinçli sevinçli buraya yazayım derken bi baktım aynı konu konuşuluyormuş :)) kızlar ben tam anlamıyla dün hissetmeye başladım artık tekmelerini çok güzel çok müthiş bi duygu unutmuşum sanki ilk hamileliğim... yattıgım heran hissedyorum yarın tam 18 haftalık olucaz buarada 2 li ve 3 lü tarama testlerim yapıldı sonuçlar temz çıktı 7 sindede ayrıntılı ultrasona giricem onun dışında toplamda 4 kilo aldım top gibi bi göbişim var artık burdayııım dyor ben almden pek memnunum herşey güzel gidiyo çok şükür herkesinde iyi gitmesini dılıyorum hoşçakalın....

oooo gözün aydın :))) tekmeler basladı yani nasıl canım baya bellimi hafifmi seninde prensesin olacak dimi canım benim gibi kızlar dahamı erken hareket ediyoki acaba benim minnigimde annesine burdayım desin artık cok heycan yaptım bak simdi :))) sonuclarında iyi cıkmıs cok sukur

benimde ilk bebeğim canım nasıl anlatayım bilemiyorum ama çok farklı bişey 16 haftalıkken hafif bağırsak hareketi gibi bişey oluyordu önemsemedim değildir diye belki de gerçekten değildi çünkü bende araştırıyordum ilk hamilelikte 20 haftaya kadar hissedilmez yazıyordu nette birgün oturuyorum iş yerinde sağ kasığımın üstünde bişey dürttü gibi oldu ardından 2 kez aynı şeyi yaptı onun hareketi olduğunu hissediyorsun zaten annelik böyle birşey bence çünkü önceden emin olamıyordum bu sefer kesin bebeğimin hareketi dedim şimdi karımda bişey geziniyor gibi oluyor çok güzel bir duygu hareket ettiğinde çok mutlu oluyorum hemen yüzümde gülücükler oluşuyor.birde bebeğin nerde duruyor mesela doktor ultrasonla karnının neresinden bakıyor sağ tarafımda duruyor benim hareketlerde orda oluyor o şekildede anlayabilirsin

evet cnm ben zaten elimi koydugumda hissediyordum nerde oldugunu ama tekme attıgı yer tam ameliyat yerimin üstü artık ayagımı vardır kolumu bilmem hep aynı yerden atıyo 2 gündür.. :) 2 haftadırda elimi karnıma koydugumda içinde yuvarlak hareket ediyordu bu pıt diye vurup çekiliyo ve devam ediyo anlarsınız zaten sizinde 1 haftaya kadar başlar..burdanda face tende kötü giden hamilelikleri duydugumda içim burkuluyo okuyorum ama bişey yazmıyorum Allah onlara sabır versin çok kötü bişey rabbim bu hissettiklerimizi bütün anne olmak isteyenlere yaşatsın inş..

anladım canım :)) tesekkurler bilgiler icin valla sag tarafta heralde benim bebisde tam bilmiyorum ama biseler hissetmeye baslarsam o zman tam nerde anlarım heralde saglıklı olsunda minikler ben beklerim tekmelerini :)) opyrm canım hayırlı hamilelikler dilerim grsz

sağlıklı olduktan sonra ne zaman hissettiğiniz bir önemi yok canım yeter ki sağlıklı bir şekilde kucağımızı doldursunlar inşallah

ay ne güzel yaramaz minikler yaaaa :))) yerinde durmuyo yani cok sukur aman saglıklı olsunlar minikler onlar bizim canlarımız yaaa evet canım hic sorma hamileligimn basında cok korkuyodum ben okuyodum insanların basına gelenleri cok morelim bozuluyodu hatta bi ara psikolojim bozulmustu allahım yardım etsin bende dayanamıyorum aynen senin gibi tek cümle edemiyorum ( cok zor yıllardır bebek bekleyenler ilk bebegini kaybedenler allahım onlara yardım etsin evlat acısıyla sınamasın her zaman kalbimdeler hamilelrn duası kabul olur derler her okudugumda dua ediyorum hepmizin bebeklerini korusun rabbim

anammmm yoklamayı kacırmısım tuhhh :))))) bende burdayım günaydın güzel annelerrrr günümüz aydın olsun opyrmmm hepinizi

nasılsınm sekerım ben ıyıyım cok sukur geldık ıse yıne ::) evet aksamkı yoklamayı kacırdın ama pek kımse yok tu zaten :)

nasılsınm sekerım ben ıyıyım cok sukur geldık ıse yıne ::) evet aksamkı yoklamayı kacırdın ama pek kımse yok tu zaten :)

günaydın güzel anne :)) valla cok sukur iyiyim artık güzel zamanlara geldik gibi sıkıntı yok :)) sen nasılsın canım pasa nasıl

günaydın güzel anne :)) valla cok sukur iyiyim artık güzel zamanlara geldik gibi sıkıntı yok :)) sen nasılsın canım pasa nasıl :d

valla emosum ınsallah pasada ıyıdır bılemıyorum hareketlerını hıssetmıyorumkı ınsallah ıyıdır az karın agrım var o kadar

gecer gecer canım allahın izniyle pasa da iyidir yakında annesini rahat bırakmaz :)))

ınsallah canım ınsallah ayın 7 sınde kontrolum var yarıladım ınsallah bakalım detaylıya gönderecem dedı ınsallah ıyı haberler alırız

ınsallah canım ınsallah ayın 7 sınde kontrolum var yarıladım ınsallah bakalım detaylıya gönderecem dedı ınsallah ıyı haberler alırız

renkli ultrasayona gireceksin dimi canım butun organlarını inceliyolarmıs heralde

benide simdi esim aradı doktor aramıs 3 lu tarama testimizde temiz cıkmısss cok sukur allahım ayın 23 ne randevu vermis bakalım kızıma 23.de kavusacagm yine insallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…