ekim hamileleri... :)

sanırım renklıymıs canım gıren arkadas ole soyledı ınsallah bakalım gıdınce görecem. Cok cok sevındım 3 luye hadı bakalım ınsallah detaylıda da guzel haberler duyarıs ınsallah :)

kızlar testleri temiz çıkanlarını tebrik ederim çok sevindim allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah bu arada birşey sorucam yaa ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz bir arkadaşım devlet hastanesinde yaptıracağnı söyledi ama ben emin değilim özelde yaptırmak mı daha iyi olur ne bilim yaa sizden bir akıl alayım dedim

cok sagol canım :)) aminnnnnn valla canım ben basından beri ozel muaneye gidiyorum ayrıntılı ultrasyonuda orda yaptrcagım ınsallah allahın izniyle ayrıntılı ultarasyon onemli diye biliyorum canım butun herseyini inceliyolar hangi hastaneye gidiyosun canım sen muanelerine devlettmi yaptrıyorsun devlet bakıyomu bilmiyorum ayrıntılı ultrasyona valla tabi sen daha iyi bilirsin ama ayrıntı ultarsyonu iyi bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim ben

bencede mümkünse özelde gitmende fayda var ben kontrolumude özelde yaptırıyorum zaten ayrıntılı ultrasonun doktoru başka alt laboratuvara yolladı ordan sıra aldım yarım saat sürüyormuş ayın 7 sine aldım randevuyu ücretide 150 lira dedi bakalım nasıl bişeymiş görücez..

kızlar oğlum olacak inşallah isim hakkında fikrinizi almak istiyorum

yiğit
tuna
mete
poyraz

doruk ve deha da olabilir

kızlarda bende medipole gidiyorum doktorumdan da hastaneden de çok memnunum 200 tl dediler ücret olarak arkadaşım gerek yok o paraya devlette yaptırcam deyince size sorayım dedim ama bende hep özelde muayene oluyorum büyük ihtilamalde özelde yaptırırım heralde

saydımda 5 tane ecrin tanıdığım çocuk var hepside 4 yaşın altında dün hamile bir bayan yanımda kıyafet bakıyordu telefonda konuşuyordu karşıdaki ismini ne koyacaksınız diye sordu oda ecrin olacak ismi demişti

1 tuana

2 esila

3 ceylin

4 ecrin

canım isimlerin hepsi moda ve güzel isimler bana sorarsan ceylin daha sıcak geldi bana aslında ecrini çok beğeniyorum yeğenimin adı ama kızlarında dediği gibi çok var düşünsene okula başladığında sınıfta 10 tane kız var 5 tanesi ecrin olur muş :) tabi yine karar senin hangisi içine siniyorsa onu koymalısın bence

yorumlarınız ıcın cok tesekkur ediyorum arkadaslar valla dediginiz gibi bende ikilimde kaldım aslında kimse secmemis ama ben ilk duydugum andan itibaren tuana ismini cok begeniyorum onu koymayı dusunuyordum ama iclerinden ecrin ve ceylin isimlerinide cok begenmeye basladım kararsız kaldım

isimlerin anlamlarıda cok onemli benim icin

tuana : cennete düşen ilk yagmur damlası diye biliyordum (kuranda geciyo deniliyo) ama aslında oyle bir anlamı yokmus arastırdımda yada tam bilmiyorum

ay ısıgı anlamınıda tasıyormus

ecrin : ALLAH'ın hediyesi deniliyor bazı yerlerde de ücret anlamında deniliyor

ceylin : cennete açılan kapı deniliyor bazı yerlerde de Ceyl Farsçada 'yengeç' demek. Ceylin'in baska bir anlami: yengeç yuvasi.

yani kafam karıstı arkadaslar gercek anlamlarını bilenler varsa beni aydınlatabilirmi isminin güzel oldugu kadar bence anlamıda onemli onun icin anlamı güzel bir isim koymak istiyorum

evet bende burda yazılanların aynılarını duydum ama bende arkadaşlara katılıyorum ecrin,ceylin ve erva,esila ve eslem patlaması var int.tede etrafımdada he bide buğlem ve zümra çok duydugum isimler buara konulan.ben şahsen çok olan bi isim koymak istemem anlamı konusunda kesin bişeyde yok banada herkes sorup duruyo ne koycan diye daha dur bakalım kız olcagını yeni duyduk öyle hemen karar verilirmi diyorum çok zor bu isim konusu gerçekten...

burayada sorayım...
tam 8 gün geçti adetimin üzerinden az önce bi test yaptım ama negatif zaten 2 ay oldu evleneli hamile olmayı istemiyorum ama sevinemedim ben buna 8 gün gibi bi sürede hala yanlış gösteriyo olabilirmi yada benim evlendikten sonrA dengem değişmiş olabilirmi
benim adetim hiç bukadar çok geçmez en fazla 1-2 gün

Son düzenleme:

evet gercekten cok zor isim konusu. insan ilk hamileligi olunca heycan yapıyo iste :)) daha simdiden isim koymak istiyo valla bende iste kararsızım aslında heryerde duymaya baslıyınca soguyorum isimlerden daha zaman var bakalım yeni yeni isimler duyarsanız kızlar ben burdayım fikir verebilirsiniz simdilik kararım tuana gibi gozukuyor :)) tsklr canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…