- Konu Sahibi tugbali_043
-
renkli ultrasayona gireceksin dimi canım butun organlarını inceliyolarmıs heralde
benide simdi esim aradı doktor aramıs 3 lu tarama testimizde temiz cıkmısss cok sukur allahım ayın 23 ne randevu vermis bakalım kızıma 23.de kavusacagm yine insallah :))))
sanırım renklıymıs canım gıren arkadas ole soyledı ınsallah bakalım gıdınce görecem. Cok cok sevındım 3 luye hadı bakalım ınsallah detaylıda da guzel haberler duyarıs ınsallah :)
kızlar testleri temiz çıkanlarını tebrik ederim çok sevindim allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah bu arada birşey sorucam yaa ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz bir arkadaşım devlet hastanesinde yaptıracağnı söyledi ama ben emin değilim özelde yaptırmak mı daha iyi olur ne bilim yaa sizden bir akıl alayım dedim
kızlar oğlum olacak inşallah isim hakkında fikrinizi almak istiyorum
yiğit
tuna
mete
poyraz
doruk ve deha da olabilir
kızlar oğlum olacak inşallah isim hakkında fikrinizi almak istiyorum
yiğit
tuna
mete
poyraz
doruk ve deha da olabilir
1 tuana
2 esila
3 ceylin
4 ecrin
1 tuana
2 esila
3 ceylin
4 ecrin
1 tuana
2 esila
3 ceylin
4 ecrin
yorumlarınız ıcın cok tesekkur ediyorum arkadaslar valla dediginiz gibi bende ikilimde kaldım aslında kimse secmemis ama ben ilk duydugum andan itibaren tuana ismini cok begeniyorum onu koymayı dusunuyordum ama iclerinden ecrin ve ceylin isimlerinide cok begenmeye basladım kararsız kaldım
isimlerin anlamlarıda cok onemli benim icin
tuana : cennete düşen ilk yagmur damlası diye biliyordum (kuranda geciyo deniliyo) ama aslında oyle bir anlamı yokmus arastırdımda yada tam bilmiyorum
ay ısıgı anlamınıda tasıyormus
ecrin : ALLAH'ın hediyesi deniliyor bazı yerlerde de ücret anlamında deniliyor
ceylin : cennete açılan kapı deniliyor bazı yerlerde de Ceyl Farsçada 'yengeç' demek. Ceylin'in baska bir anlami: yengeç yuvasi.
yani kafam karıstı arkadaslar gercek anlamlarını bilenler varsa beni aydınlatabilirmi isminin güzel oldugu kadar bence anlamıda onemli onun icin anlamı güzel bir isim koymak istiyorum
evet bende burda yazılanların aynılarını duydum ama bende arkadaşlara katılıyorum ecrin,ceylin ve erva,esila ve eslem patlaması var int.tede etrafımdada he bide buğlem ve zümra çok duydugum isimler buara konulan.ben şahsen çok olan bi isim koymak istemem anlamı konusunda kesin bişeyde yok banada herkes sorup duruyo ne koycan diye daha dur bakalım kız olcagını yeni duyduk öyle hemen karar verilirmi diyorum çok zor bu isim konusu gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?