ekim hamileleri... :)

kızlar bebişlerinize neler alıyorsunuz yada biraz daha beklemeli miyiz sizce? biz ailelerden uzakta yaşadığımız için her alışverişi babamızla birlikte yapıcaz ve bu alışveriş beni çok heycanlandırıyor çok mutlu oluyorum düşündükçe hangi marka hastane çıkışları yada kaçar tane almalıyız ilk olarak ne almalıyız mesela, hediye tulum geldi benim oğluşuma bir arkadaşımdan çok sevimli yaaa çok tatlıııı yesin onu annesiiiiiiiii

günaydın kızlar bizde iyiyiz çok şükür

cok sukur canım hepimiz iyiyiz artık yani :)))) rahat doneme geldik artık bulantılarım cok sukur bitti gibi artık benim agrılarım da yok yavas yavas da istahımda acıldı yemek yiyorum cok sukur sen nasılsın canım gelismeler nasıll

günaydın kızlar bizde iyiyiz çok şükür

bebıslere bısey aldıonızmı dıye sormussun arkadasım henuz almadım beklıyorum ayın 7 sınde ınsallah detaylı ultrasondan sonra nasıpse bıseyler alıcam kıyafet falan .bır ıkı hedıye geldı sımdılık yelek falan o kadar

benim zaten çok aşırı bulantım olmadı canım sadece iştahsızlık vardı artık benimde 2 haftadır işhanım çok açıldı herşeyden yiyorum çok şükür 3 kilo aldım bile

benim zaten çok aşırı bulantım olmadı canım sadece iştahsızlık vardı artık benimde 2 haftadır işhanım çok açıldı herşeyden yiyorum çok şükür 3 kilo aldım bile

ayy ne güzel yok benim asırı bulantılarım vardı ilk 3 ay oldum kusmaktan diyebilirim ondan 3 kilo verdim ben ama bende almaya basladım aldıgımada sevindim ne yalan soyleyim daha verecegim diye korkmustum bebise bise olur korkusu oluyor ister istemez bulantılar gecince yemek de yemeye baslayınca 1 kilo almısım bende :))

vitamin falan kullanıyor musun?canım göbiş çıktı mı ?

vitamin falan kullanıyor musun?canım göbiş çıktı mı ?

evet canım doktorum elevit vitamin hapını verdi doguma kadar kullancakmısım kullanıyorum bakalım :)) evet canım gobus cıktı dar giyersem baya belli ama ben bol giyiniyorum bol giyinincede dısardan hamile oldugumu anlayan olmuyor hala aynı kilomdayım cunku :)) sen nasılsın sen benden hafta olarak ilerdesin senin göbüş ne alemde :)))

banada doktor bi vitamin birde kan ilacı verdi ama ben düzenli icemiyorum ilaç içmekten hiç hoşlanmıyorum midem bulanıyor içince başım dertte bu haplarla göbiş benimde çıktı biraz dar giyince belli bende bol giyorum genelde canım 20.haftata tetanoz aşısı varmış sağlık ocağından aradılar senin bilgin var mı bu konu ile ilgili

evet vitamin hapının tadı cok kotu migde bulandırıcı ama valla bebisler icin mecburuz icecegiz :)) yok canım tetenoz aşısı ile ilgili birsey demedi bana doktorum bilmiyorum

beni niye kimse umursamamışlki aktif bi topik olduğğu için sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…