ekim hamileleri... :)

günaydın canım valla gayet iyiyim cok sukur seni gordum daha iyi oldum :)) pasa nasıl

canım valla kasıklarım agrıyo bugunde pasada ıyıdır ınsallah bılmıyorumkı bı ıkı gun göbegımın altında pıt pıt hıssettım dun ve gecen hafta daha bısey yok oda hareketmı gazmı bılmıyorum ama harekete benzıyodu sıpa bı hareketlense artık

:))) hareketdir bence napsın annesi yavas yavas alıstırma yapıyo sonra sen gorursun tekmelerini seni rahat bırakmıycak

sende oylesin canım benim :)) canım yayınevinde calısıyorum ben grafikerim sen de laboratuarda calısyordun dimi islerin yogun oluyormu rahatsındır umarım
guzelmıs ısın canım benım bende onkolojı egıtım arastırmada laborantım.malesef cok yogun bır hastane cok sukur yınede rabbım bu gunlerımızden ayırmasın

guzelmıs ısın canım benım bende onkolojı egıtım arastırmada laborantım.malesef cok yogun bır hastane cok sukur yınede rabbım bu gunlerımızden ayırmasın

sagol canım :) bizim kışın rahat oluyor isler ama yazın bizde cok yogunuz tamda agırlasacagım zaman allah yardım eder insallah seninkide zor bir meslekmis valla canım allah kolaylık versin hepmize :) simdi iyiyiz rahatız ben kendimi 7-8 aylıkken dusenemiyorum bakalım :)))

valla bole agrılı falan devam ederse bılmıyorum nasıl olur belkı rapor falan alırım

valla bole agrılı falan devam ederse bılmıyorum nasıl olur belkı rapor falan alırım

kendini cok kotu hissettgnde bencede olanagın varsa rapor al evde biraz dinlen tabi valla allahım yardım ederse ben 8 aylıga kadar calısmak istiyorum iznimin kalanını bebegimle gecirmek istiyorum kayınvalidem bakacak benim prensesime ben tekrar ise baslayıcagm senin nasıl olacak canım pasaya kim bakacak

canım zaten su ucretlı ıznın 6 aya cıması lazım bıze yetısır ınsallah öle olursa 6 ay kendım sonra nasıp oluursa kayınvaldem bakcak arada da kendı annem konyadan gelıp dınlendırecek onu öle dusunuyoruz bakalım ınsallah.ücretsız ızın alamıycam gıbı ev aldım borcluyum yanı

evet canım zaten tek dilegim o 6 ay olsa süper olur simdi normalde 4 ay dimi ücretli izin keske bize yetisse yaa aynıyız desene canım bende ole olsa 6 ay kendim bakarım süper olur yaa dusunmesi bile güzel :)) sonrasında kayınvalidem bakacak yaa benim evimde yada biz onlarda daha karar vermedik konusmadık yani benim kendi annemde bana cok yakın bende arada bakarım dedi aynen bende borcluyum bizde kredi cektik ev icin ondan dolayı ise devam etmem lazım yoksa gönül isterki bebegimi kimseye vermeyi kendim bakıyım ama sartlar bole malesef

şimdi 4 ay canım ama az kaldı 6 olacak taslak hazır .aynen cok ısterım tabıkı bebegıme bakamayı ama hersey onun ıcın zaten bı saglıkla gelsın bısey ıstemıyom.annesı babası onun ıcın herseyı yapar:)

arkadım sen hareketlerını hıssetmeye basladınmı ? Hıssedıyosan tarıf edebılırmısın

evet canım çok şükür hissediyorum bebeğimin hareketlerini bazen böyle karnımın içinde birşey geziyor gibi oluyor bazende karnımın içinde vuruyor gibi oluyor özellikle yemek yedikten sonra daha çok hareket ediyor çok güzel bir duygu inşallah sizde hissedersiniz en kısa zamanda canım

ınsallah canım dua et bende hıssedeyım artık .3 defa göbegımın delıgının 2 parmak altında seyrıme tarzı bısey oldu mesela dun oldu bugun yok bende emın olamıyorum acıkcası .bugun muthıs bır agrı hıssettım afedersın cınsel organımın kemıgınde .yanımdakı arkadaslar doguma hazırlık ıcın kemıklerın hazırlanıyo dıyolar kalcam agrıyo belım karnım .hergun bı yerım agrıyo senınde oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…