- Konu Sahibi tugbali_043
-
canım benim öyle çok ağrım olmuyor çok şükür ama dün karnım böbreklerim ama sadece sağ tarafım nasıl ağrıdı bugün bişey olmadı çok şükür dün biraz üşümüştüm ondan oldu diye düşündüm artık,,, bu arada seyirme gibi oluyorsa büyük ihtimal bebeğinin hareketidir benim önce sağ kasığımda hareket etmeye başladı tam doktorun ultrasonda bakarken bastırdığı yerde genelde orda oynuyor ama artık büyüdü sanırım göbek değiliğin altında bazen pıt pıt diye atıyor heycanlanınca bişeyler yediğim zaman oluyor bu zaten onun hareketi olduğunu hissedersin çünkü bende hissedemiyorum diye üzülüyordum bigün oturuyorum resmen pıt pıt diye vurdu dondum kaldım o kadar heycanlandım ki arkasından iki kere daha yaptı kesin bebeğim bu dedim o günden sonra hareketini duymayınca endişeleniyorum sonra uyuyodur diyorum kendimce içimi rahatlatıyorum sanki anne ben iyiyim der gibi pıt pıt vuruyor o kadar güzel bir duygu ki anlatamam yaaa hissettiğin zaman bana hak vericeksin eminimınsallah canım dua et bende hıssedeyım artık .3 defa göbegımın delıgının 2 parmak altında seyrıme tarzı bısey oldu mesela dun oldu bugun yok bende emın olamıyorum acıkcası .bugun muthıs bır agrı hıssettım afedersın cınsel organımın kemıgınde .yanımdakı arkadaslar doguma hazırlık ıcın kemıklerın hazırlanıyo dıyolar kalcam agrıyo belım karnım .hergun bı yerım agrıyo senınde oluyo mu?
canım benim öyle çok ağrım olmuyor çok şükür ama dün karnım böbreklerim ama sadece sağ tarafım nasıl ağrıdı bugün bişey olmadı çok şükür dün biraz üşümüştüm ondan oldu diye düşündüm artık,,, bu arada seyirme gibi oluyorsa büyük ihtimal bebeğinin hareketidir benim önce sağ kasığımda hareket etmeye başladı tam doktorun ultrasonda bakarken bastırdığı yerde genelde orda oynuyor ama artık büyüdü sanırım göbek değiliğin altında bazen pıt pıt diye atıyor heycanlanınca bişeyler yediğim zaman oluyor bu zaten onun hareketi olduğunu hissedersin çünkü bende hissedemiyorum diye üzülüyordum bigün oturuyorum resmen pıt pıt diye vurdu dondum kaldım o kadar heycanlandım ki arkasından iki kere daha yaptı kesin bebeğim bu dedim o günden sonra hareketini duymayınca endişeleniyorum sonra uyuyodur diyorum kendimce içimi rahatlatıyorum sanki anne ben iyiyim der gibi pıt pıt vuruyor o kadar güzel bir duygu ki anlatamam yaaa hissettiğin zaman bana hak vericeksin eminim
canım benim öyle çok ağrım olmuyor çok şükür ama dün karnım böbreklerim ama sadece sağ tarafım nasıl ağrıdı bugün bişey olmadı çok şükür dün biraz üşümüştüm ondan oldu diye düşündüm artık,,, bu arada seyirme gibi oluyorsa büyük ihtimal bebeğinin hareketidir benim önce sağ kasığımda hareket etmeye başladı tam doktorun ultrasonda bakarken bastırdığı yerde genelde orda oynuyor ama artık büyüdü sanırım göbek değiliğin altında bazen pıt pıt diye atıyor heycanlanınca bişeyler yediğim zaman oluyor bu zaten onun hareketi olduğunu hissedersin çünkü bende hissedemiyorum diye üzülüyordum bigün oturuyorum resmen pıt pıt diye vurdu dondum kaldım o kadar heycanlandım ki arkasından iki kere daha yaptı kesin bebeğim bu dedim o günden sonra hareketini duymayınca endişeleniyorum sonra uyuyodur diyorum kendimce içimi rahatlatıyorum sanki anne ben iyiyim der gibi pıt pıt vuruyor o kadar güzel bir duygu ki anlatamam yaaa hissettiğin zaman bana hak vericeksin eminim
ya aslında 16 haftadayken karnımda sanki baloncuk patlıyor gibi oluyordu sanki suya pipetle üflersin de fokur fokur olur ya bir kaç kez öyle oldu önemsemedim bilmiyorum onlarda hareketlerimiydi ama ilk kez net olarak 17.haftaya girdiğim gün hissettim çok şükür hergün hissediyorum kahvaltıdan sonra falan bekliyorum mesala hareket etmesini oynayınca içim rahatlıyor bazen sakin bir şekilde otururken pıt pıt pıt yapıyor çok mutlu oluyor insancanım aynen dedıgın gıbı göbek altında pıt pıt .gaz degıl onu ayırt edebıldımde sık olmayınca korkjtum .sana son ıkı soru:bırıncısı ılk kacıncı haftada hıssettın .ıkıncısı duzenlı olarak hergun hıssedıyomusun ?
sende hissettin artık demek ne güzel çok güzel bir duygu dimi..evet aynen benimde bahsettiğin yerde atıyor bazen sagıma geçiyor..neyse kızlar bikaç gündür giremedim heralde bikaç gün daha giremem şehirdışına gıdıcez gidip gitmeme arasında kaldım ama Allahın korudugunu kimse korumazmış inş.bi problem olmaz güzel güzel gidip geliriz çok sıkıldım buralardan bi gitmek hava almak istiyorum..kendinize iyi bakın ve bebişlerinizehoşçakalın...
günaydın.. dün akşam hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım gece uyku uyuyamadım çünkü hiç beklemiyorduk ctesi adet olmam gerekirken gecikti bende sökülsün diye karnıma belime sıcak su tuttum bide dedim evimin şeklini değiştireyim pazar günüde koltukları halıları kaldırdım hem temizlik yaptım hem duvarları sildim çok şiddetli bel ağrım oldu meğer hamileymişim :) dün akşam test yaptık bugünde kan tahlili yapıcam inşallah bu kadar zorlamaya bu kadar iş yapmaya bişey olmamıştır.
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım
günaydın.. dün akşam hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım gece uyku uyuyamadım çünkü hiç beklemiyorduk ctesi adet olmam gerekirken gecikti bende sökülsün diye karnıma belime sıcak su tuttum bide dedim evimin şeklini değiştireyim pazar günüde koltukları halıları kaldırdım hem temizlik yaptım hem duvarları sildim çok şiddetli bel ağrım oldu meğer hamileymişim :) dün akşam test yaptık bugünde kan tahlili yapıcam inşallah bu kadar zorlamaya bu kadar iş yapmaya bişey olmamıştır.
sende hissettin artık demek ne güzel çok güzel bir duygu dimi..evet aynen benimde bahsettiğin yerde atıyor bazen sagıma geçiyor..neyse kızlar bikaç gündür giremedim heralde bikaç gün daha giremem şehirdışına gıdıcez gidip gitmeme arasında kaldım ama Allahın korudugunu kimse korumazmış inş.bi problem olmaz güzel güzel gidip geliriz çok sıkıldım buralardan bi gitmek hava almak istiyorum..kendinize iyi bakın ve bebişlerinizehoşçakalın...
ınsallah canım dua et bende hıssedeyım artık .3 defa göbegımın delıgının 2 parmak altında seyrıme tarzı bısey oldu mesela dun oldu bugun yok bende emın olamıyorum acıkcası .bugun muthıs bır agrı hıssettım afedersın cınsel organımın kemıgınde .yanımdakı arkadaslar doguma hazırlık ıcın kemıklerın hazırlanıyo dıyolar kalcam agrıyo belım karnım .hergun bı yerım agrıyo senınde oluyo mu?
canım nasıl oldun agrıların azaldımı
saolasın canım cok sukur bugun gayet ıyıyım herhangı bı sıkıntım yok .sen nasılsın kendını anlat bakalım .kendı derdımden hıc senı soramıyorum varmı bı kıpırtı
canım var gibi heralde tam anlayamdm aynen senin gibi :)) dun konusmusnz bende yazdım sabah dun yemek yedikden sonra bilgisayrn basına geldim egilmistim o anda gobegimin altında bi kac kere bi kıpırtı oldu gibi heycan yaptım tabi ama tam anlayamdm acaba bebismi diye daha cok minik olduklarından heraldet am anlayamıyoruz biraz daha zaman gecince bence artık tam anlarız ne oldugunu simdi beklemedym bir daha olacak mı diye :)))
kızlar bebislere neler almaya basladınız yada ne aldınız yavas yavas baslasakmıkı ben cok heycan yapıyorum biseler almak istiyorum devamlı bugune kadar 2 tane tulum aldım bir tane zıbın seti bugunde cıtcıtlı rengarenk badiler aldım kayınvalidemde orgu oruyo :))) yani sadece kıyafet aldım daha
canım ben subattakı detaylı ultrasonu beklıyorum hayırlısıyla onuda bı atlatayım ınsallah kıyafet almaya baslıycam .sımdılık 2 tane mınık yelek geldı hedıye o kadar .ınsallah hıc bıseyı abartmıycam gereklı olan kadar alacam cunku neyı ne kadar gıyer bılmıyorum lazım oldukca cıkıp alcam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?