ekim hamileleri... :)

evet tatlım 7 subat ınsallah .evet bebısler cok cabuk buyudugu ııcın cok cok almıycam cıtcıtlıları ve zıbınları fazla olsun dıyorum bende .ıhtıyac oldukca gıder alırım keyfıme göre dıyorum nasıp olursa ınsallah hemde cınsıyetı netlessın dıye .ablamın bebegı 3 aylık dogmadan aldıgımız cıtcıtlıarı sadece bı kere gıyebılmıs pasam ırı dogdu cabukta gelıstı masallah ablam hıc gıydıremedım dıyo .

canım senin cinsiyeti belli miydi bende kendimi zor tutuyorum sürekli gözüm bebiş kıyafetlerinde markaları fiyatları araştırıyorum ama daha hiç bişeye karar veremedim

canım sen hangi sehirdesin calısyormusun ev hanımımsn seninde bebis erkek dimi bu arada sole baktımda erkek bu sene cok 2013 yılı erkek yılı heralde :)))

istanbuldayım canım çalışıyorum evet oğluşumuz olcak allahın izniyle bu yıl gerçekten erkek yılı galiba o kadar çok erkek bebeği olacak duydum ki

oy oy kız çocukları ayrı bir güzel oluyor yaa hele kızlara o kadar çeşit kıyafet var ki insanın kendini tutması çok daha zor bence pembiş pembiş ne tatlı olur yesin onu teyzesi :)

sagol canım yaaaa gercekten ole seyler geliyoki valla dayanamıyom alıyom iste birde bizim ailede kız hic yok agbmin 2 erkek ablamın 1 erkek herkes simdi benim cadı kızı bekliyo :)))) olsunda hemen ısıralım diyolar benim kızın cekecegi var cok cok sevilcek gibi :)))

ayyyy su an bacak bacak ustune attım calısyrdm tam karnımın altında yine o anlayamadgm hareket oldug sankı kucuk bir kalp atısı pıt pıt birsey atıyo gibi tamam tamam anlasıldı bu benim bebis artık anladım :)))

Benimde 17 haftalık ama daha hissetmiyorum.. Ya daha ne kadar var hissetmemize..

valla canım bende daha 2 gune kadar bise hissetmiyodum ve heycanla bekliyordum kı ilk kez dun oldu tamda anlayamamstm bugun bebis oldugunu anladım cunku cok guclu olmyo 1-2 sn ufak bir segirme gibi birsey pıt pıt atıyo belki sanada olmustr tam farkına varmamsndr yada bu ara hissedersn canım 20.haftaya kadar hissedlyomus

arkadaşlar karnımın alt kısmında yumurtalıklarımın olduğu yer sanırım sol tarafta sızı şeklinde ağrılarım oluyor. çok korkuyorum bi önceki randevumda doktorum biraz kasılman var çok su iç dinlen demişti bi de önlem amaçlı progestan vermişti ama bi süre iyiydim 2gündür farklı bir ağrım var.yarın doktora gitcem üzülüyorum bebişime bişey olur diye aynı durumu yaşayan var mı? sızı anlık girip çıkıyor hemen ama tedirgin oluyorum...

merhaba canım bende de aynı agrı ve sızı oluyordu ama korkulacak bişey olmadıgını cok fazla ayakta kalmamam gerektiğini hızlı hareket yapmayagımı söyledi bana da progestan verdi gunde 3 kere içiyorum bu dönemlerde normal dedi

ah canım ınan benımde hergun bı yerı agrıyo bı gun karnım bı gun kalcam bı gun belım ınan hergun buyume agrıları bunlar .bende cok korkuyodum ılk bebegımde dusuk dua edıyorum napıyım bıseycıkler olamz ınsallah korkma yalnız degılsın .doktorum bana hamılelıgın basında dedıkı:karın agrıların hep olacak korkma kanaman olmasın tekdedı .

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…