- Konu Sahibi tugbali_043
-
paşa netlessin diyosun yani :))) senin 7 subattı dimi canım muanen benim cok var daha 23 subat valla canım ben her begendigimi almak istiyorum ama neyi ne zaman ne kadar süre giyer onuda bilmiyorum acıkcası annemde fazla alma bizlerde alırız zaten diyo birde bebisler cok cabuk büyüyormus annem giyemez fazla yazık diyo ama gel gorkı pembis pembis gorunce dayanamıyomkı :))) ama bildgim kadar yeni dogdugu zaman en cok ihtiyacı cıtcıtlı badiler ve zıbınlar olacakmıs devamlı kirletirmis bakalım acemiyiz ogrenecegizz
kızlar bebislere neler almaya basladınız yada ne aldınız yavas yavas baslasakmıkı ben cok heycan yapıyorum biseler almak istiyorum devamlı bugune kadar 2 tane tulum aldım bir tane zıbın seti bugunde cıtcıtlı rengarenk badiler aldım kayınvalidemde orgu oruyo :))) yani sadece kıyafet aldım daha
canım sen hangi sehirdesin calısyormusun ev hanımımsn seninde bebis erkek dimi bu arada sole baktımda erkek bu sene cok 2013 yılı erkek yılı heralde :)))
canım senin cinsiyeti belli miydi bende kendimi zor tutuyorum sürekli gözüm bebiş kıyafetlerinde markaları fiyatları araştırıyorum ama daha hiç bişeye karar veremedim
istanbuldayım canım çalışıyorum evet oğluşumuz olcak allahın izniyle bu yıl gerçekten erkek yılı galiba o kadar çok erkek bebeği olacak duydum ki[/QUOTE
gozun aydın canım seninde :)) evet dikkatimi cekiyo kim ogrense cinsiyetini erkek :)) benim bastan beri gonlumde hep kız vardı allah gonlume gore verdi herlde ama her zaman dedgm gibi en basta saglık tabiki gerisi onemli degil
canım ben subattakı detaylı ultrasonu beklıyorum hayırlısıyla onuda bı atlatayım ınsallah kıyafet almaya baslıycam .sımdılık 2 tane mınık yelek geldı hedıye o kadar .ınsallah hıc bıseyı abartmıycam gereklı olan kadar alacam cunku neyı ne kadar gıyer bılmıyorum lazım oldukca cıkıp alcam ınsallah[/QUOTE
canım ayrıntılı ultrasonu yaptırda bize anlat bende çok merak ediyorum bizde şubatın 2.haftası yaptıracağız inşallah sağlıklıdır bebişler.
evet canım belli bizim cinsiyetimiz prensesim olacak beneimde insallah allahın iziniyle
oy oy kız çocukları ayrı bir güzel oluyor yaa hele kızlara o kadar çeşit kıyafet var ki insanın kendini tutması çok daha zor bence pembiş pembiş ne tatlı olur yesin onu teyzesi :)
Benimde 17 haftalık ama daha hissetmiyorum.. Ya daha ne kadar var hissetmemize..
canım ben subattakı detaylı ultrasonu beklıyorum hayırlısıyla onuda bı atlatayım ınsallah kıyafet almaya baslıycam .sımdılık 2 tane mınık yelek geldı hedıye o kadar .ınsallah hıc bıseyı abartmıycam gereklı olan kadar alacam cunku neyı ne kadar gıyer bılmıyorum lazım oldukca cıkıp alcam ınsallah[/QUOTE
canım ayrıntılı ultrasonu yaptırda bize anlat bende çok merak ediyorum bizde şubatın 2.haftası yaptıracağız inşallah sağlıklıdır bebişler.
INSALLAH CANIM YAPTIRAYIM HEMEN YAZARIM INSALLAH SIZE .DUA EDELIM BIRBIRIMIZE YAVRUCUKLAR SAGLIKLI OLSUN INSALLAH
Benimde 17 haftalık ama daha hissetmiyorum.. Ya daha ne kadar var hissetmemize..
INSALLAH CANIM YAPTIRAYIM HEMEN YAZARIM INSALLAH SIZE .DUA EDELIM BIRBIRIMIZE YAVRUCUKLAR SAGLIKLI OLSUN INSALLAH
inşallah canım dua edelim birbirimize bu arada sen 2 haftada mı gidyorsun doktora ay da bir falan mı en son gittiğinde ne kadarlıktı mesala hemen hemen aynıyız senle hafta olarak bugün tam 19 hafta olması gerek benim
arkadaşlar karnımın alt kısmında yumurtalıklarımın olduğu yer sanırım sol tarafta sızı şeklinde ağrılarım oluyor. çok korkuyorumbi önceki randevumda doktorum biraz kasılman var çok su iç dinlen demişti bi de önlem amaçlı progestan vermişti ama bi süre iyiydim 2gündür farklı bir ağrım var.yarın doktora gitcem üzülüyorum bebişime bişey olur diye aynı durumu yaşayan var mı? sızı anlık girip çıkıyor hemen ama tedirgin oluyorum...
inşallah canım dua edelim birbirimize bu arada sen 2 haftada mı gidyorsun doktora ay da bir falan mı en son gittiğinde ne kadarlıktı mesala hemen hemen aynıyız senle hafta olarak bugün tam 19 hafta olması gerek benim
CANIM BEN BU ZAMANA KADAR 3 HAFTADA BIR GIDIYODUM SIMDI 1 AYA CIKARDI .ENSON 15+4 TE GITTTIM HAFTASIYLA UYUMLU GELISIMI DEDI YANI 16 HAFTALIK DEDI .SIMDI SUBATIN 7 SINDE NASIP OLURSA INSALLAH GIDECEM AZ KALDI
arkadaşlar karnımın alt kısmında yumurtalıklarımın olduğu yer sanırım sol tarafta sızı şeklinde ağrılarım oluyor. çok korkuyorumbi önceki randevumda doktorum biraz kasılman var çok su iç dinlen demişti bi de önlem amaçlı progestan vermişti ama bi süre iyiydim 2gündür farklı bir ağrım var.yarın doktora gitcem üzülüyorum bebişime bişey olur diye aynı durumu yaşayan var mı? Sızı anlık girip çıkıyor hemen ama tedirgin oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?