ekim hamileleri... :)

gydın canımm hosgeldınn dun aksam bı kac defa pıt pıt ları hıssetttımmmmmmmmmm sag kasıgımda :)

:)))))) paşa hareketlendi yani ohhhh gözün aydın canım tatlım ben ıkı gundur oglen yemek yedikten sonra hissetim nedense o zman pıt pıtlıyo annesini :))) bakalım bugunde bi ses vercekmi insan bir kere hissedince hep hissetmek istiyorrr

aynen ınsan hep ıstıyo ama canım malesef sureklı olmuyo korkma yanı mesela benım bugun pıtladıya yarın olmaya bılıyo bunun nedenı aslında bebısler hep hareket edermıs fakat kucuk olduklarından bız hepsını algılayamazmısız bazısını algılarmısız cok ta mantıklı geldı bana .buyuyunce otomatık olarak butun hareketlerını hıssedıyoruz dımı:=)sankı daha cok hareket edıyormus gıbı gelıyo halbukı hareket sayısı aynı bızım algıda bı artıs oluyo:)

Bu arada dun kuyafet fılan dedın kanıma gırdın aksam cıvıl bebeye ınternetten uye oldum ındırımlı alıcam ınsallah benım ısyerınde bı abla ordan gevcen gun aldı cıt cıtlılar falan penyesı bı guzel dokundum malı cok ıyı fıyet desen bı cıtcıtlı 5 tl

:))) kanına girdim desene valla canım bende dısardan daha hic birsey almadım markafoniye uyemisin tatlım oraya cok güzel ve uygun bebis kıyafetleri geliyo takip etmek lazım ben hep ordan takip ediyorum

:))) kanına girdim desene valla canım bende dısardan daha hic birsey almadım markafoniye uyemisin tatlım oraya cok güzel ve uygun bebis kıyafetleri geliyo takip etmek lazım ben hep ordan takip ediyorum

degılım canım bı bakarım artık bu arada ben cuma gunu annemlere gıdıyorum haftaya carsambaya kadar yokum merak etme :) detaylıyada gırerım hemen yazarım sıze persembeye ınsallah

degılım canım bı bakarım artık bu arada ben cuma gunu annemlere gıdıyorum haftaya carsambaya kadar yokum merak etme :) detaylıyada gırerım hemen yazarım sıze persembeye ınsallah

rapor mu aldın canım dinlencekmisin bu kadar olur ama :)) benimde esim cuma gunu sehir dısına gitcek is icin bende cuma gunu annemlere gidiyorum 3-4 gun onlarda kalcam :))

rapor mu aldın canım dinlencekmisin bu kadar olur ama :)) benimde esim cuma gunu sehir dısına gitcek is icin bende cuma gunu annemlere gidiyorum 3-4 gun onlarda kalcam :))

:) supermıs benım aılem konyada 5 gun senelık ızın aldım ablam geldı annemlere yegenım oldu 3 aylık hızc görmedım adaha bıraz kafa dagıtayım dedım aılemle basbasa ole ıste

:) supermıs benım aılem konyada 5 gun senelık ızın aldım ablam geldı annemlere yegenım oldu 3 aylık hızc görmedım adaha bıraz kafa dagıtayım dedım aılemle basbasa ole ıste

:)) süpermis valla benim ailem yakında canım en iyisini yapmıssın biraz hasretlik gider ayyy simdi o nasıl sevilir ole tam sevilme zamanı 3 aylık olmus ele gelir artık :))) dikkat et kendine canım ve bebisede

kızlar birde birşey diyeceğim nette falan güzel kampanyalı kaliteli ürün görürsek alırsak paylaşalm burda bende araştırıyorum ama iyi değildir diye bebiş kıyafeti almadım netten bilindik markalardan denk gelirse alıcam artık sizin önerilerinizi olursa birde ona göre alırım

tamam canım aklımda olacaksın uygun ve güzel urunler gorursem alırsam :)) hemen sanada yazarım burdan

birde arkadaslar bundan sonra onemli bir asama varmı 2 li test 3-4 lu test son olarakda renkli ultarsyonda organları ıncelenecek kuzuların baska bir tarama varmı bildginiz bundan sonra onemli birsey yoksa ben dogumumu yapacagm hastaneye yavas yavas gidiyim diyorum subat 23 den sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…