ekim hamileleri... :)

sağlık ocağından aramışlardı beni 20.haftadan sonra tetanoz aşısı varmış doktorum istersen yaptırabilirsin demişti ama daha araştırmadım ne için gerekli olduğnu

sağlık ocağından aramışlardı beni 20.haftadan sonra tetanoz aşısı varmış doktorum istersen yaptırabilirsin demişti ama daha araştırmadım ne için gerekli olduğnu

alla alla ben hic duymadm aşıyı canım biz hamilelere zararlı degilmi yani neden ole birseye gerek varmiski acaba ???

alla alla ben hic duymadm aşıyı canım biz hamilelere zararlı degilmi yani neden ole birseye gerek varmiski acaba ???
bende bilmiyorum ne için yapıldığını sağlık ocağından arayıp söylediler sadece doktorum yaptırabilirsin dedi ayrıntılıya gidince iyice öğrenicem gerekli birşeyse sizede haber veririm

çok sağolun kızlar inşallah rahatça atlatırız bu dönemleri. insan destek moral arıyor gerçekten beni anlayan aynı durumu bilenler olunca içim rahatlıyor...bundan sonra iyice dikkat etcez o zaman bebişleri büyütmeye devam:)

GEBELIK ASISI BU TETANOZ ASISI .SAGLIK OCAGINDAN ARAYIP CAGIRIYO AILE HEKIMIN .BENI ARADILAR MARTIN BASINDA GEL DEDI HEMSIRE .ZATEN GEBE KAYDI ICIN ARIYOLAR SORU SORUYOALR KAYIT YAPIYOLAR.ZATEN 20,LI HAFTALARDA SEKER YUKLEMESIDE YAPRIRACAKSIN DETAYLI ULTRASONADa gır MARTIN BASINDA GEL DEDI .BI KAC GUN ÖNCE ARADI .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…