- Konu Sahibi tugbali_043
-
birde arkadaslar bundan sonra onemli bir asama varmı 2 li test 3-4 lu test son olarakda renkli ultarsyonda organları ıncelenecek kuzuların baska bir tarama varmı bildginiz bundan sonra onemli birsey yoksa ben dogumumu yapacagm hastaneye yavas yavas gidiyim diyorum subat 23 den sonra
sağlık ocağından aramışlardı beni 20.haftadan sonra tetanoz aşısı varmış doktorum istersen yaptırabilirsin demişti ama daha araştırmadım ne için gerekli olduğnu
bende bilmiyorum ne için yapıldığını sağlık ocağından arayıp söylediler sadece doktorum yaptırabilirsin dedi ayrıntılıya gidince iyice öğrenicem gerekli birşeyse sizede haber veririmalla alla ben hic duymadm aşıyı canım biz hamilelere zararlı degilmi yani neden ole birseye gerek varmiski acaba ???
bende bilmiyorum ne için yapıldığını sağlık ocağından arayıp söylediler sadece doktorum yaptırabilirsin dedi ayrıntılıya gidince iyice öğrenicem gerekli birşeyse sizede haber veririm
merhaba canım bende de aynı agrı ve sızı oluyordu ama korkulacak bişey olmadıgını cok fazla ayakta kalmamam gerektiğini hızlı hareket yapmayagımı söyledi bana da progestan verdi gunde 3 kere içiyorum bu dönemlerde normal dedi
ah canım ınan benımde hergun bı yerı agrıyo bı gun karnım bı gun kalcam bı gun belım ınan hergun buyume agrıları bunlar .bende cok korkuyodum ılk bebegımde dusuk dua edıyorum napıyım bıseycıkler olamz ınsallah korkma yalnız degılsın .doktorum bana hamılelıgın basında dedıkı:karın agrıların hep olacak korkma kanaman olmasın tekdedı .
alla alla ben hic duymadm aşıyı canım biz hamilelere zararlı degilmi yani neden ole birseye gerek varmiski acaba ???
bu gidişimizde zaten ayrıntılı da boy kilo söylerler heralde 45 dk ultrasonda bakıcaz demişti doktorum çok kilo aldın mı mayıs anneleri topiğinde göbişlerini koymuşlar maşallah dedim ya ne kadar büyümüşler bizde büyücekmiyiz o kadar bebiş sağlıklı olsun da diyorum aldığım kiloları umursamam diyorum ama yinede dikkat etmeye çalışcam yani aşırı şişmemek için
VALLA CANI TARTILMADIM AMA 60 KILO ILE BASLADIM 16 HAFTADA 64,5 DUM HERALDE BI 4 KILO ALMISIMDIR DIKKAT DE EDIYOPUM AMA YINEDE BAYA BI ALIYORUM NOLCAK BILMEM.
günaydınlar canlar :)))))))
VALLA CANI TARTILMADIM AMA 60 KILO ILE BASLADIM 16 HAFTADA 64,5 DUM HERALDE BI 4 KILO ALMISIMDIR DIKKAT DE EDIYOPUM AMA YINEDE BAYA BI ALIYORUM NOLCAK BILMEM.
bende 58 dim sonra 55 e düştüm şimdi 58im ama çok yakında tartı fırlayacakmış gibi hissediyorum ya bide sanki belim kanlınlaştı yaaageniş bir anne mı olacağım yoksa (( sizin göbişler nasıl sivri mi yoksa sizinde bel çevreniz kalınlaştı mı ?
bende 58 dim sonra 55 e düştüm şimdi 58im ama çok yakında tartı fırlayacakmış gibi hissediyorum ya bide sanki belim kanlınlaştı yaaageniş bir anne mı olacağım yoksa (( sizin göbişler nasıl sivri mi yoksa sizinde bel çevreniz kalınlaştı mı ?
VALLA BEN ALLAH BILIR YA 80 FALAN OLURUM DIYORUM BEN TARTILMAYA KORKUYORUM RESMEN
VALLA BEN ALLAH BILIR YA 80 FALAN OLURUM DIYORUM BEN TARTILMAYA KORKUYORUM RESMEN
tombis annemi olcan kızzzz :))))
valla benim durumda bir garip hamilelige 62 kilo ile basladım 12 haftaya kadar 2 kilo verdim sonra 16 haftaya kadarda 1 kilo daha verdim toplam 3 kilo verdim 59 oldum 16 haftamda simdi 17 hafta 4 gunum ve migde bulantılarm artık gectigi icin yemek yiyebiliyrm duzenli ve dun tartıldım 61,4 olmusum yani ben baslangıc kiloma yeni geliyom gibi ben ne aldım ne verdim diyim o zman aynı kiloma geldim :))))) bundan sonra ne olacak bakalım izliyip gorecegizzz
tombis annemi olcan kızzzz :))))
AYNEN TOOOOOOOBIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:)
valla benim durumda bir garip hamilelige 62 kilo ile basladım 12 haftaya kadar 2 kilo verdim sonra 16 haftaya kadarda 1 kilo daha verdim toplam 3 kilo verdim 59 oldum 16 haftamda simdi 17 hafta 4 gunum ve migde bulantılarm artık gectigi icin yemek yiyebiliyrm duzenli ve dun tartıldım 61,4 olmusum yani ben baslangıc kiloma yeni geliyom gibi ben ne aldım ne verdim diyim o zman aynı kiloma geldim :))))) bundan sonra ne olacak bakalım izliyip gorecegizzz
HER GÖREN KILO ALMISSIN DIYOOOOYA INAN ABUR CUBUR YEMEM ABARTI YEMEM NASIL ALIYORUM BUILMIYORUM TATLIYI FAZLA YEMEM .BARI BEBEGE YARASA
EMOŞ BOYUN KAÇ CM
benimkide sivri degil canım benim normalde belim cok inceydi ama dedigin gibi belim kalınlasıyo belime dogru gobek buyuyo
HER GÖREN KILO ALMISSIN DIYOOOOYA INAN ABUR CUBUR YEMEM ABARTI YEMEM NASIL ALIYORUM BUILMIYORUM TATLIYI FAZLA YEMEM .BARI BEBEGE YARASA
olsun canım sonra verirsinn kiloları kilo almıssın diyenlere de kilo degil bebek bebek de :))) normal yani bizim kilo almamız fazla abartıya kacmadıkca bunyen musait almaya demekki valla canım benim migde bulantılrm varken hic birsey yiyemiydm simdi gectiya bulantı dun esimle alısvrse gittik beni abur cuburun onunden zor aldı napıyım yaa sizdede olyomu bilmiyorum oglen yemek yiyyyorum 1 gibi falan iyide 3-4 den sonra tekrar migdem kazınyo bole biseler atıstrmak istiyo migdem bi garip olyo bende onun icin artık biseler atıstryorum abur cubur :) aslında pek saglıklı degil ama herseyden de kısma diyolar bana
olsun canım sonra verirsinn kiloları kilo almıssın diyenlere de kilo degil bebek bebek de :))) normal yani bizim kilo almamız fazla abartıya kacmadıkca bunyen musait almaya demekki valla canım benim migde bulantılrm varken hic birsey yiyemiydm simdi gectiya bulantı dun esimle alısvrse gittik beni abur cuburun onunden zor aldı napıyım yaa sizdede olyomu bilmiyorum oglen yemek yiyyyorum 1 gibi falan iyide 3-4 den sonra tekrar migdem kazınyo bole biseler atıstrmak istiyo migdem bi garip olyo bende onun icin artık biseler atıstryorum abur cubur :) aslında pek saglıklı degil ama herseyden de kısma diyolar bana
BOYUM 1,63 CANIM .AYNEN DEDIGIN GIBI ABUR CUBUR SEVMEMDE BAYA ISTAHIM ACIK YANI ILK 3 AY GIBI DEGIL.TATLI COK ISTIYO.BASTA HEP EKSI YEDIM SIMDI TATLI CEKIYO .SAGLIK OCAGUINDAN ARADILAR DEDIM YA KAC KILO ALDIN DIYE SORDU 16 HAFTADA 4,5 HIC SORMA FALAN DEDIM .YOK ABARTILI ALMAMISSIN DEDI COK SEVINDIM .BENIM KARNIM BUYUDU COK BIDE BAYA BI SIVRI .GÖBEK DELIGIM BILE DUZLESMEYE BASLADI.GÖGUSLERIM EN AZ BIR BEDEN BUYUDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?