- Konu Sahibi tugbali_043
-
BOYUM 1,63 CANIM .AYNEN DEDIGIN GIBI ABUR CUBUR SEVMEMDE BAYA ISTAHIM ACIK YANI ILK 3 AY GIBI DEGIL.TATLI COK ISTIYO.BASTA HEP EKSI YEDIM SIMDI TATLI CEKIYO .SAGLIK OCAGUINDAN ARADILAR DEDIM YA KAC KILO ALDIN DIYE SORDU 16 HAFTADA 4,5 HIC SORMA FALAN DEDIM .YOK ABARTILI ALMAMISSIN DEDI COK SEVINDIM .BENIM KARNIM BUYUDU COK BIDE BAYA BI SIVRI .GÖBEK DELIGIM BILE DUZLESMEYE BASLADI.GÖGUSLERIM EN AZ BIR BEDEN BUYUDU
evet sıkma canını normal canım o kadarcık kilodan bise olmaz :))) ama bizim kilo almamızla zaten bebislerin alakası yokmus ben 3 kiloverdigimde doktoruma sordum hocam cok üzülüyorum bebegime zararı varmı dedim onla alakası yok bebek senden besleniyo senin depodan yeteri kadar da iyi beslenmis sıkıntı yok dedi :)) icim rahatlamıstı ama tabi iyi beslenmezsek bizim depoyu calar yaramaz minik yavrularoyysss karın baya buyudu desene benimde artık dar giyince baya belli olyo sisti yani sizde oluyomu bilmiyorum ama geceleri daha fazla sisiyo nedenki acaba :) valla benim goguslerim ole cok buyuk degil kucuk zaten cokda buyumedi sonradanmı olur bilemiyorum :))
kızlar markafonideki bebettonun ürünlerine baktınız mı birşeyler aldınız mı ordan çok tatlılar yaaa
evet canım baktım gecen gelen bebek markasından almıstım ondan bundan bise almadım ama zıbın setleri biraz pahalı gibi geldi bana daha uygunları geliyor sen aldınmı tatlım birsey
günaydın kızlarrr nasılsınızzz görüşmaeyeli
günaydın tatlım :)) markafoniye bebis markası gelmis yine :))) Boutigue For Kids cok güzel seyler var canım bakarsan ben zıbın seti alcam bebisime :)))
hemen bakıyorum canımmm beğendiğim olursa yazarım şimdi
kızlar rabbim izin verirse bende ekim annesi olcam:))
kızlar rabbim izin verirse bende ekim annesi olcam:))
:)) ben sunu begendim bak canım Sevnur Baby 7'li zıbın takımı fiyatı 31,99 olan nar cicegi rengini alcam erkeklere gorede Beyaz-Nane Yeşili var oda cok güzel bence)
ayy canım çok güzeller ya aldın mı o takımı ben ayrıntılı ultrasondan sonra almaya başlıcam biraz daha tutacağım kendi mi
canım aynen dedıgın gıbı göbek altında pıt pıt .gaz degıl onu ayırt edebıldımde sık olmayınca korkjtum .sana son ıkı soru:bırıncısı ılk kacıncı haftada hıssettın .ıkıncısı duzenlı olarak hergun hıssedıyomusun ?
Kızlar 17 haftalık hamileyim ama karnımda sürekli hafif hafif ağrılar oluyo ve oturup kalkarken hatta yatarken bile karnımda bir basınç hissediyorum.. Karnıma değince bile hissediyorum.. Sizce bu normal mi ve sizlerede oluyor mu
slm kızlar nasılsınız bakalım..ben hala gezmelerdeyim evime donemedim bi bakıyım bakalım dedim evet o hareketler bebeğin hareketleriymiş artık iyce kuvvetlendik :) cnm senin soruna geliyim ilk 17 hafta 5 günlükken hissetmişim 15 gün oldu artık kızım baya baya kendini hissettiriyo çok keyifli..ikinci soruda hergün hissediyorum genelde arkama yaslanıp onu dinlediğimde hissediyorum ee sizlerde ne var ne yok bakalım??ben daha kalan sayfaları okuyım bakalım..
günaydın güzel annişkolar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?