ekim hamileleri... :)

kızlar markafonideki bebettonun ürünlerine baktınız mı birşeyler aldınız mı ordan çok tatlılar yaaa

evet canım baktım gecen gelen bebek markasından almıstım ondan bundan bise almadım ama zıbın setleri biraz pahalı gibi geldi bana daha uygunları geliyor sen aldınmı tatlım birsey

ayy canım çok güzeller ya aldın mı o takımı ben ayrıntılı ultrasondan sonra almaya başlıcam biraz daha tutacağım kendi mi

evet canım aldım dayanamadım bir tanede tulum aldım :))) valla ben hep kız diye dusudugum icin artık hep pembis alıyorum hayırlısı olsun bakalım :))))

Kızlar 17 haftalık hamileyim ama karnımda sürekli hafif hafif ağrılar oluyo ve oturup kalkarken hatta yatarken bile karnımda bir basınç hissediyorum.. Karnıma değince bile hissediyorum.. Sizce bu normal mi ve sizlerede oluyor mu

slm kızlar nasılsınız bakalım..ben hala gezmelerdeyim evime donemedim bi bakıyım bakalım dedim evet o hareketler bebeğin hareketleriymiş artık iyce kuvvetlendik :) cnm senin soruna geliyim ilk 17 hafta 5 günlükken hissetmişim 15 gün oldu artık kızım baya baya kendini hissettiriyo çok keyifli..ikinci soruda hergün hissediyorum genelde arkama yaslanıp onu dinlediğimde hissediyorum ee sizlerde ne var ne yok bakalım??ben daha kalan sayfaları okuyım bakalım..

evet cnm benimde ara ara kasık agrılarım yada batmalarım oluyodu özellikle çok hareket edersem yol yürürsem ama normal diye dusunuyorum buarada 20.haftaya giricem bakalım göbiş bu hafta birden büyüdü tam hamile oldum yani :) yememde çok abartılı değil sadece kabızlık yine başladı ve mide yanması var..

canım gecmis olsun sıkma canını hepimizin basına geliyor ara ara ama donemle agrıların yeri degisiyo cok yorma kendini ani hareketlerden uzak dur bebise dikkat et :)) grsz

ohhh gezmeci anne seni :))) gez bakalım valla biz gayet iyiyiz cok sukur bıraktıgın gibiyiz bi sıkıntı yok aynen canım bende ilk zaman bebegin hareketi olup olmadıgını zor anlamıstım ama suan tamamen anladım hergun annesini pıt pıt lıyo prensesim gecen durup dururken gülüyorum annem sordu ne gülüyosun diye bende bebisime gülüyom dedim o ordan pıt pıtlayınca bana gülme geliyo resmen onu dinliyorum harika bir duygu her gun kulagım onda artık suan cok kuvvetli degil ama senin haftana gelince heralde benim melegimde kuvvetli tekme atacak insallahhh :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…