- Konu Sahibi tugbali_043
-
günaydın canım gayet iyiyiz sen nasılsın :)
bizde iyiyiz teyzesi napalım işte bebişi bekliyoruz dört gözle günler çabuk geçsin diye bakıyorum
aminnnnnnn canım aminnnnnnn inş.aynen bizde :))) beklemek bile güzel minik yavruları yaaa allahım herkese yasatsın bu duyguyu bizim bebislerimizide saglıkla kucagımıza almayı nasip eder insallhhhhh
bende yeni hamileyim 3 gün önce kese oluşmuştu 12 şubattada kalp atışları için gidicez dra çok heyecanlıyım inşallah bi sorun çıkmaz
Günaydın prens ve prenseslerin anneleri :)))
ayy ne güzel söyledin canım ağzından bal damliyor :)kilo alıyorum hızla
:))))) kac kilo aldın canım aynı kilona gelmistin ne oldu artış basladımı kilonda :)) canım ben birde birsey soracagm benden hafta olarak da ilerdesin ve diger hamis bayanlar sizdede oluyormu bende simdi karnımda buyume baslamaya baslayınca migdeme bir baskı yapmaya basladı daha simdiden erken degilmi ozellikle aksamları siskinlikde oluyor ve artık dısardan bakıldıgında dar giyinince tam hamis oldum
1 kilo daha aldım ama yemekten sonra tartıldığm zaman 2 kilo birden artıyorum çok kötüüü akşamları benimde çok şişiyor ve çatlıcak gibi oluyor kocamannn yemegi biraz fzla kaçırırısam nefes almakta bile zorlanıyorum.haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğiz çok merak ediyorum acaba aldığım kilolar bebeğime yarıyor mu ? senin kilonda artış yokmu canım hala
bu hafta ne bulursam yiyorum bebiş güzel beslensin diye ama böyle kilo almaya devam edersem artık dikkat etmeye başlarım yani inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır .mutlu haberlerini bekliyoruz canım bebisinin hayırlısıyla yaz bize gelince hemen merak ederiz evet aynen yaaa insan patlıycak gibi oluyo daha simdiden sonra ne olacaksa artık :))) bende aldım canım 1 kilo aldım simdi 61 oldum
bu hafta ne bulursam yiyorum bebiş güzel beslensin diye ama böyle kilo almaya devam edersem artık dikkat etmeye başlarım yani inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır .
günaydın güzel anneleramin insallahhhh herseyin başı saglık insallah hepmizin bebisleri saglıklıdır rabbim minik kuzularımızı korusun...
günaydın güzel anneler
günaydın canım :)))))) yaaa farkındamısın bizim topige ne oldu bole kimse yok :S sadece ikimiz gülsümde yok zati gelmedi daha heralde annesinden (GILO) yarınde muanesi var senindemi yarın muanen canım hadi mutlu haberlerinzi bekliyoruz
neden bu kadar sessiz bu topik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?