ekim hamileleri... :)

trendyolda aziz bebe var oraya da baktın mı? ben çok kararsız biriyim ya önce alayım diyorum sonra beğenmiyorum

evet baktım bakmammı :))) bebis kıyafeti olsun yeterkı güzel seyler ver canım zıbın takımları bende aynen cok kararsızımdır sumu olsun bumu dusunup dururum ama begendigimide hemen alırım dayanamam ama bugun begendigim olmadı daha aldıklarım gelmedi markafoniden :)) bekliyorumm

ürünler geldiğinde yazarsın nasıl olduğunu tulum mu almıştın sen

Bende de kıyafet sorunu başladı hanımlar. [u.....................................da bugün çıkan seze mom kampanyasından bir ürün aldım. Size de tavsiye edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepınızı özledımm ::) malum bugun kontrolum vardı .cok sukur( orhan enes'im )gayet ıyıymıs boyu 20 cm olmus organları amnıyon sıvısı ıyı dedı .detaylı ultrason ıcın haftaya gün aldım.ve ben cok abarttıgımı dusunmustum ama sadece 2 kılo allmısım son bır aydır buna cok cok sevındım cunku annemlerde ıpın ucu kacmıstı.66 kılo olmusum.kuzenım bır ayda 4 kılo almıs mesela sımdı 28 haftalık hamıle.neyse bu arada rabbıme cok sukur hareketlerı son gunlerde artık ıyıce hıssettım muthıs bır duyguymus rabbım cumlemıze tattırsın .doktora tetanoz asısını sordum yaptır dedı.seker yuklemesını sordum 24. Haftada yapılacak dedı .sımdılık bu kadar.:)

holeyyyyyyyy :))))))))))) kimler gelmis sonunda ozlettin bizi yaaaa gözümüz yollarda kaldı minikkalbimle ikimiz vardık bu ara zaten :))) hihiiii ooooo ismide belli olmus minigin cok sukur orhan enesin ismiyle yasasın insallah canım benim oysss kuzu 20 cm mi olmus aman masallah kuzuya cok sukur organlarına tek tek mi incelendi renkli ultarsyonmu nasıl oluyo canım anlatsana merak ettn haftaya detaylı ultasyon dedgin normal ultarsyondakı kontolmu organları ıncelemenin devamı filanmı canım

iyice hissetmene sevindim canım :))) aynen benimde minik presesim hic durmuyo bu ara pıt pıt da pıt pıttt aman annesini cok severmis hep ben burdayım anne diyo yaa kızlar sizdede oluyormu ben o ara kendimden geciyorum dun is yerindeyim oglen bir hiseetim yine kımıl kımıl 5 dk falan elimi yuzume kapattım olece guluyom yaaa muthissss bir duyguuu ben burdayım diyo artık bende sabah tartıldım daha 61 dim 62 olmusum

ürünler geldiğinde yazarsın nasıl olduğunu tulum mu almıştın sen

tabiki yazarım canım tulum ve zıbın seti almıstım hatta becerebilirsem foto ekleyeim sayfaya bakalım bebislerimize aldgımız cicileri gosterelim birbirimize :))) gecen haftada cıt cıtlılar almıstım onlar geldi bugun de canım ayyy bi gorsen ne tatlı minik minik oyyysss yerimmm yerrr

bende özledım canımm detaylıya gırecem sanıyodum randevu alacakmısım daha .neyse aldım haftaya cuma ınsallah .organlarını doktorum saydı ıyı gözukuyor ancak gözumuzden bısey kacmasın detaylıya gır haftaya dedı .evet 20 cm olmus cok sukur 19+4 te .bakalım haftaya gırınce ınsallah detaylı anlatırım detalı usg yı

Ben daha hissetmedim ya bi gariplik mi var anlamadım ki

yok canım bi gariplik olmaz kafana hic takma senle haftalarımız aynı bende yeni yeni hissetmeye basladım surda 4-5 gundur hiissediyorum ilk zamanlar bende tam anlayamıyodum acaba bebekmi diye ama simdi daha rahat anlıyorum canım aslında seninde bebegin hareket ediyordurda sen tam anlayamıyosundur biraz zaman gecsin bak nasıl anlıycaksın ilk hamilleginmi canım 20. hafataya kadar hissediliyormus canım sıkma canını

evet ilk benim o yüzden galiba sabırsızlık var biraz bir an önce hissediyim falan istiyorum.

herseyin hayırlısı olsun canım insallah detaylıda temiz cıkar bebis saglıdır hersey yolunda olur insallahhhh :)))

evet ilk benim o yüzden galiba sabırsızlık var biraz bir an önce hissediyim falan istiyorum.

seni cok iyi anlıyorum canım benimde ilk hamileligim karnım elimde bekliyodum valla :))) ama bole guclu hissetmeye baslamıycaksın zaten bole hafif hafif pıt pıt atıyo canım sankı bi yerin atarya bole elin segirmesi gibi bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…