- Konu Sahibi tugbali_043
-
günaydın emoşş artık sadece sana yazıyorum kimse yok topikte[/QUOTE
:))) kalp kalbe karsıdır canım bende bugun sana yazdım sadece diger hamislerin gelecegi yok :))
markafoniye crazy baby gelmiş baktın mı nasıl sence ?
baktım canım bunda begendigim olmadı :)
trendyolda aziz bebe var oraya da baktın mı? ben çok kararsız biriyim ya önce alayım diyorum sonra beğenmiyorum
ürünler geldiğinde yazarsın nasıl olduğunu tulum mu almıştın senevet baktım bakmammı :))) bebis kıyafeti olsun yeterkı güzel seyler ver canım zıbın takımları bende aynen cok kararsızımdır sumu olsun bumu dusunup dururum ama begendigimide hemen alırım dayanamam ama bugun begendigim olmadı daha aldıklarım gelmedi markafoniden :)) bekliyorumm
Hepınızı özledımm ::) malum bugun kontrolum vardı .cok sukur( orhan enes'im )gayet ıyıymıs boyu 20 cm olmus organları amnıyon sıvısı ıyı dedı .detaylı ultrason ıcın haftaya gün aldım.ve ben cok abarttıgımı dusunmustum ama sadece 2 kılo allmısım son bır aydır buna cok cok sevındım cunku annemlerde ıpın ucu kacmıstı.66 kılo olmusum.kuzenım bır ayda 4 kılo almıs mesela sımdı 28 haftalık hamıle.neyse bu arada rabbıme cok sukur hareketlerı son gunlerde artık ıyıce hıssettım muthıs bır duyguymus rabbım cumlemıze tattırsın .doktora tetanoz asısını sordum yaptır dedı.seker yuklemesını sordum 24. Haftada yapılacak dedı .sımdılık bu kadar.:)
Hepınızı özledımm ::) malum bugun kontrolum vardı .cok sukur( orhan enes'im )gayet ıyıymıs boyu 20 cm olmus organları amnıyon sıvısı ıyı dedı .detaylı ultrason ıcın haftaya gün aldım.ve ben cok abarttıgımı dusunmustum ama sadece 2 kılo allmısım son bır aydır buna cok cok sevındım cunku annemlerde ıpın ucu kacmıstı.66 kılo olmusum.kuzenım bır ayda 4 kılo almıs mesela sımdı 28 haftalık hamıle.neyse bu arada rabbıme cok sukur hareketlerı son gunlerde artık ıyıce hıssettım muthıs bır duyguymus rabbım cumlemıze tattırsın .doktora tetanoz asısını sordum yaptır dedı.seker yuklemesını sordum 24. Haftada yapılacak dedı .sımdılık bu kadar.:)
Kızlar bebeğinin hareketlerini hissedebilen var mı?
ürünler geldiğinde yazarsın nasıl olduğunu tulum mu almıştın sen
Bende de kıyafet sorunu başladı hanımlar. Butikbebe | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel İndirimli Alışverişin Adresi da bugün çıkan seze mom kampanyasından bir ürün aldım. Size de tavsiye edebilirim.
holeyyyyyyyy :))))))))))) kimler gelmis sonunda ozlettin bizi yaaaa gözümüz yollarda kaldı minikkalbimle ikimiz vardık bu ara zaten :))) hihiiii ooooo ismide belli olmus minigin cok sukur orhan enesin ismiyle yasasın insallah canım benim oysss kuzu 20 cm mi olmus aman masallah kuzuya cok sukur organlarına tek tek mi incelendi renkli ultarsyonmu nasıl oluyo canım anlatsana merak ettn haftaya detaylı ultasyon dedgin normal ultarsyondakı kontolmu organları ıncelemenin devamı filanmı canım
ben hissediyorum canım :) sen hissetmeye basladınmı
Ben daha hissetmedim ya bi gariplik mi var anlamadım ki
bende özledım canımm detaylıya gırecem sanıyodum randevu alacakmısım daha .neyse aldım haftaya cuma ınsallah .organlarını doktorum saydı ıyı gözukuyor ancak gözumuzden bısey kacmasın detaylıya gır haftaya dedı .evet 20 cm olmus cok sukur 19+4 te .bakalım haftaya gırınce ınsallah detaylı anlatırım detalı usg yı
evet ilk benim o yüzden galiba sabırsızlık var biraz bir an önce hissediyim falan istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?