ekim hamileleri... :)

valla gorenlerde ole diyo canım ayyy ne güzel hic hamile gibi degilsin diyolar hos ben buna biraz uzuluyorum ama :))) hamiş gibi gözüküyüm yaaa bebişim var benim :)) canım ben oldum olalı hep zayıftım ve istahım yoktu ondan olablrmi bilmiyrm ama dedgm gibi ben 4 ay kustum canım resmen ayy o gunler geride kaldı cok sukur simdi kusma yok ama hala bole deli gibi yemek yemek istemyirm her zman nasıl yiyorsam ole yani istahımda bir artıs yok is yerindeki yemekci teyze beni gaza getirmeye calıyo ama bende tık yok fazla yiyemiyorum yaa esimde bi garip ben kilo aldıkca seviniyo 70 kadar yolun var al al diyo bebise bise olcak sanıyor herhal :))) ohhh yarasın canım bebisine ye tabi ama mesala makarna pilav tatlı pasta vs bebege hic bir yararı yokmus canım sadece bize kilo aldırmaktan baska ben onun ıcın bunları fazla tuketmiyorum canım hic sorma ben badem yagı aldım banyodan sonra sürüyorum ama dedikleri gibi benim göbüşte kıllanma yaptı yaa napsamkı devam etsemmiki sonra kıllanma dokulurmu yoksa bebe yagımı kullansamkı bilemedim

Bende de hafif kıllanma oldu ama sanırım hormonlardan ama çatlamaktan iyidir. Benim normalde hiç iştahım yoktur ama 1 aydır tatlı yemek istiyorum sürekli nolacak halim bilmiyorum. Badem yağını ilk defa duyuyorum ama o kılları güçlendirir zaten kakao ve bebe yağı dediler onu aldım göğsüme ve göbeğime sürüyorum. Kakao yağı göğüs uçlarını da emzirmeye hazırlıyormuş aynı zamanda. Şimdi e vitamini kapsülüne de başlıcam göğüs uçlarına bi de mothercar in göğüs ucu bakım kremi varmış onu alıcam yoksa çok ızdıraplı oluyormuş emzirme süreci.

evet canım kesinlikle catlamaktan iyidir :)) bebe yagının markası ne canım onuda alıyım bari onuda kullanıyım evet canım en iyisini yaparsın tabi onlemini almakda fayda var

Ben yogaya başladım süper birşey tavsiye ediyorum.

ne güzel yapmıssın canım tebrik ederim evde kendinmi yapıyosun yoksa dersmi alıyorsun valla yogayı bırak yürüyüs bile yapamıyorum ( aksama kadar oturarak bilgisayar basında calıyorz havalarda soguk yuruyusde yapamıyrz havalar ısınsada cıksak yürüyese ne güzel olur hareketszlık iyi olmazmıs hamilelkte valla cok iyi yapmıssın :)

Bi merkezde başlıcam ama evde de yapıyorum. Önceden de yapıyordum çok faydasını gördüm şimdi hamile yogası süper bebeğim hop hop hopluyo sakinleştiğimi o da hissediyo sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…