ekim hamileleri... :)

:))) aman çok şükür benimkide bugün sakin dün yerinde durmuyodu günleri günlerine tutmuyo :))) oysss kuzucukların

Artık düzenli uyuyup uyanıyorlarmış cnm. Gerçi bu kdr da uyku olmaz ki:) Uğraşacak birşey mi buldu içerde naptıysa canları sıkılmıyo demekki bugün

Artık düzenli uyuyup uyanıyorlarmış cnm. Gerçi bu kdr da uyku olmaz ki:) Uğraşacak birşey mi buldu içerde naptıysa canları sıkılmıyo demekki bugün

ha haaa süpersin yaaa güldürdün beni :)) evet bende okudum gebelik tavmini okuyorum hergun düzenli uyuyorlarmıs artık aman uyusunlar kuzular uyusunlarda büyüsünler artık dış seslerden de etkileniyorlarmıs bizleride duyuyorlar denedinmi canım hic valla ben napıyorum bilyomusun gecen yine oglene kadar sesi cıkmadı bende merak ettim karnımı ovaladım durdum bebis bebissss diye seslendim haytt hemen arkadan bir tekme resmen ben burdayım dedi minik :)))

Klasik müzik bile dinliyoruz biz teyzesi günde en az 1 saat falan. Müzik durunca ses ver diye vuruyo bizimki de Gerçekten duyuyorlar. Rabbim ne güzel yaratıyor ya

selam kızlarr idrar yolu enfeksiyonum çıktı antibiyotik verdi doktor tek kullanmlık toz şeklinde suyla karıştırdımgece yatarken iç dedi doktor içtim 1 saat sonra tuvalete kalktım bir faydası oldumu bilmiyorum. iki gündür kasık ağrısı yapıyor sizdede oldumu

Klasik müzik bile dinliyoruz biz teyzesi günde en az 1 saat falan. Müzik durunca ses ver diye vuruyo bizimki de Gerçekten duyuyorlar. Rabbim ne güzel yaratıyor ya

evet canım klasik müzik dinletin diyolar bebişlere ama ben hiç sevmiyorum o ne olacak :))) ama bi ara az dinletirim ben aksama kadar radyo dinlerim zaten slow türk radyo on falan :))) müziksiz yapamam ama evet canım allahın hikmeti iste bu arada babalrıda hissettimi minikleri bizimkine diyodum gel tekme atıyo diye oda elini koyuyo sonra ses yok bizimkide pes ediyodu sonra bi gun süt ictim yatmıstım simdi koy dedim koydu elini anammm kızıma bak diye kaldı olece :)) oda hissetti yani artık dısardan belli oluyor tekmeleri

gecmis olsun canım ne kadar devam edeceksin ilaca canım idrar yolu enfeksiyonun gecmesi icin bol bol su icmen lazım canım iciyormusun birde devamlı idrarının rengine bak acık renk olması lazım idrarın ordan anlarsın su aralar kasık agrılarım yok sükür

teşekkür ederim canım ilaç tek kullanımlıktı dün akşam içtim bitti yeterli dediler ama hala agrım var fayda etmedi sanırım.
evet bol su içmem gerekiyormuş içmeye başladım bende kontrol ederim saol cnm . Allah korusun erken doğuma neden olabiliyormuş korktum biraz
Hurma yiyormusunuz siz faydalımı zararlımı çözebilmiş degilim ben hala

Canım geçenlerde bende gece feci bir sancıyla uyandım hemen hastaneye gittik ultrasonda birşey çıkmadı, idrar verdim onda da birşey çıkmadı ama çok akıntım artmıştı bana da fitil verdi magnezyum zaten kullanıyordum kasılma olmasın diye ona devam ettim şimdi geçti. Galiba bende üşütttüm ama bebişimde birşey yok allahıma şükürler olsun. Çok geçmiş olsun

Eşim de daha hissedemedi hareketleri can atıyor ama hiç denk gelmiyor. Evde tansiyon aleti var onun steteteskopuyla dinlemeye çalışıyor karnıma kulağını koyuyor falan ama hiç başarılı olamadı:)

tekrar gecmis olsun canım umarım agrın hemen gecer sitres yapma canım bise olmaz allahın izniyle bol bol ic canım ben mesala hic su icemiyodum ne zman icsem haal migdem bulanıyodu doktora soledim icemiyorum diye iceceksın kesin dedi idrar yolunun tek kurtarıcısı su dedi suyu masana koy dedi aksama kadar aklına geldikce 15 dk bir yudum yudum ic dedi bi bakmsıınkı aksama kadar 1-1,5 icersin bole dedi bende bole deneyerek icmeye baslasım sukur simdi gunluk 1,5 litre iciyorum havalar ısınınca dahada cok iceriz hurma dedgin hangisi canım su meyve gibi olanmı yoksa bildgmz ramazanda tukettmz hurmamı ben hic yemiyodumda bi tanıdık hacdan getirmisti sifalı diye bir avuc dun yedim daha :)))

evet canım suyun çok etkisi var ben ilk 3 ay suyu aşırı tüketiyordum 3-4 lt içiyordum çok susuyordum çünkü. son zamanlar azalttım enfeksiyon oldu işte içerim artık.
ramazanda tükettiğimiz hurmayı diyorum akrabam var hemşire doğum hastanesinde çokfazdalı kesinlikle ye diyor hem bebek için hem doğumu kolaylaştırıyormuş internetten araştırdım birazda kimindede kasılma yapıyormuş bende güvenip yiyemedim

tşkler canım sanada geçmiş olsun iyi birşey çıkmamış bendede akıntı arttı enfeksiyondan sonra. nezamandır magnezyum kullanıyorsun kramplaramı iyi geliyor o daha bana doktor vermedi kan ilacıyla vitamin kullanıyorum

Tatlım ben 3. aydan itibaren başladım. Gebeliğim ikizdi benim birisinin 7. haftada kalp atışı durmuştu içerde hafif bir kanama oluşmuştu diğer kese kaybolmaya başladı sanırım onunla da alakalı kasılmalarım oldu hafif. O nedenle hemen başladık biz magnezyuma, eğer kasılma problemi olmazsa doktor vermiyor zaten. Kan ilacını ben de kullanıyorum.

gecmis olsun canım demek ikiz gebelikti digeri erken veda etmis rabbim en hayırlısını bilir vardır bundada bir hayır hepimiz ne sıkıntılar cektik baslarda herkezin anlatsa suan bir hikayesi vardır mutlaka ama anladımmkı bu annelik süreci cok zor ve kutsal bir duyguymus bebegimi ogrendigimden beri valla resmen degistim hayata bakısım degisti ben sadece elevit vitamin kullanıyrum canım doktor baska birseye gerek duymadı sonrasında ne olur bilmiyorum dediginz gibi benimde akıntım bu ara fazlalastı ama kasılmalar yok sukur resmen gün sayıyorum yaaa marta girdik diye seviniyorum aylar gectikce mutlu oluyorum hemen temmuz gelsinde hayırlısıyla saglıklı bir sekilde bebegim dogsun cok merak ediyorum nasıl bir kızım olacak seninki ogaln dimi tatlım

Evet canım erkek benimki de. Aynen bende çok heycanlıyım şaka maka 4 ay kaldı ya:) Daha dün gibi bi doktora gitsem de keseyi görsem, bi gitsem de kalbini duysam falan diyordum. Rabbim kucaklayacağımız o güzel günleri de göstersin inşallah.

Alışverişe başladın mı canım?

valla canım kıyafet olarak yogunlasdım ben dısarıya hic cıkmadım alısverise internetten aldım hep neler aldın dersen canım hastane cıkısları aldım takım olarak ,cıtcıtlı badiler aldım,tulumlar aldım,coraplar aldım ev patikleri aldım, sonra bebisime album aldım fotograflarını duzenledim, kundak aldım simdilik bunları aldım bakıyorum devamlı internetten ama genel alısversini arabasını ana kucagını oda takımını falan biraz bekleyim diyorum dısarı cıkıp alacagım onları ama tabi son ayada bırakmam rahatken bakarım sen neler aldın canım kuzuna ufak tefek baska neler alsamkı kaba esyaları haric

herkez kullanıyor zannediyordum bende magnezyumu geçmiş olsun cnm bu arada ilk gebelik degilmi kızlar hepimizinki. bende bir an önce temmuz gelsin diye sabırsızlanıyorum çok merak ediyorum oğluşumu nasılacaba bana benziyormu diye devamlı rüyama giriyor karnımdan çıkmaya çalışıyor :)

bana vermediler daha magnezyum canım benimkide ilk gebelik canım ondan bole çenem düşüyo çok heycanlıyım :))) aynen canım yaaa hayırlısyla bi gelse temmuz valla bende bu ara karısık karısık rüyalar görüyorum demek karnından cıkmaya calıyor uysss yaramaza bak hele :)))

hamilelikte oluyormuş böyle karışık rüyalar çalışıyormusn canım sen evdemisin. bende sen gibi kıyafetler alıyorum ama beşiktir ana kucağıdır biraz sonraya bırakıyorum beşik konusunda emin degilim oda şeklindemi alsam tekli beşik alıp daha sonraya mı bıraksam bilemedim hangiisi daha kullanışlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…