- Konu Sahibi tugbali_043
-
hamilelikte oluyormuş böyle karışık rüyalar çalışıyormusn canım sen evdemisin. bende sen gibi kıyafetler alıyorum ama beşiktir ana kucağıdır biraz sonraya bırakıyorum beşik konusunda emin degilim oda şeklindemi alsam tekli beşik alıp daha sonraya mı bıraksam bilemedim hangiisi daha kullanışlı oluyor
hamilelikte oluyormuş böyle karışık rüyalar çalışıyormusn canım sen evdemisin. bende sen gibi kıyafetler alıyorum ama beşiktir ana kucağıdır biraz sonraya bırakıyorum beşik konusunda emin degilim oda şeklindemi alsam tekli beşik alıp daha sonraya mı bıraksam bilemedim hangiisi daha kullanışlı oluyor
isimlerine karar verdinizmi bebeklerinizin benim şuanda 3 isim var aklımda
tuna
ulaş
poyraz
çalısıyorum canım ben evet tatlım yaa hergün degisik rüyalar görüyoruz bakalım :)) hamilelikten heralde canım valla tatlım ben cocuk odasına bebisime oda takımı almayı dusunuyorum oda takımında yer alan yatagınıda karyolası büyüyebilen bir yatak almak istiyorum uzun süre kullanması ıcın allah kısmet ederse ama ilk zamanlar ayrı odasında yatamıycagı ıcınde ilk aylarda yanımda olması ıcın sepet besik cok hosuma gidiyor odama da sepet besik alacagım ben böyle düşünüyorum
Ben sepeti aldım canım onlar çok güzel oluyo gerçekten bizde oda bakıyoruz ama çok beğendim bayıldım diyebileceğim birşey bulamadım daha
hadiii aldın demek hayırlı olsun canım bende cok begeniyorum sepet besigi ilk 6 ay rahat kullanılıyo diyorlar sonrasın da odalarında yatarlar canım nerden aldın sepet besigi ve ne kadara aldın fiyat aralıgı nasıl bende alacgım fikir olsun aklımda ayrıca fotosu varmı bebisinin besiginin fotosu
canım ben oda takımı olarak beyaz renk oda takımı istiyorum icindeki uyku setini perdesini halısını vs objeler falan da pembe alacgım boyle daha kullanıslı oluyor ve güzel duruyor prenses odası gibi
Tatlım fiyatını inan ki bilmiyorum. İçini dışını annem süslicek sadece bambusunu aldım ben. Oda takımını ben beyaz üstüne mavi şekilli falan istiyorum. Ama daha kafamdakini bulamadım. Belki sitelerde yaptırırım çizip
hayırlı olsun canım sepet besigini benimde annem alıyım diyo illa annem alacak heralde :))) oda kendi süsler heralde annemde cok zevklidir benim odasınıda iste internetten arastıryorum ona gore 7-8 ayımda falan alırım heralde fazlada son aya bırakmıyalım sonra odasını rahat süslüyemeyiz kca göbeklerle :)))
Naber nasıl geçti haftasonunuz? Bebişler nasıl?
çok şükür canım bi sıkıntı yok dinledik hafta sonu bebişimle sen neler yaptın canım bebiş nasıl
günaydın kızlar..nasılsızınız??ben 24 haftanın songünlerini yaşıyorum.yarın öbürgün 25 e giriyorum hayırlısıyla.aranızda bebişin böbreğinde idrar olan yada birikmesi olan varmı onu merak ediyorum.kızımın sol böbreğinde biraz birikme gözüküyormuş.aranızda böyle olan varmı?şuan da bişey yapılamazmış kontrolde olcak sürekli.doğduktan sonra ilk idrarını yaptığında gidebilirmiş.paylaşın lütfen.
buarada ben daha hiçbişey almadım hiçbişeyi yok kızımın.arkadaşların aldığı 1 kaç parça bişey dışında:)
isimlerine karar verdinizmi bebeklerinizin benim şuanda 3 isim var aklımda
tuna
ulaş
poyraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?