- Konu Sahibi tugbali_043
-
kızlarrr sizlere birsey soracagım sizlerde de oluyormu bu haftalar bende yine biraz bulantı oluyor birde icim kıyılıyo resmen biseler atıstırmam lazım migdem bosalıyo gibi biseler oluyor ama cokda yiyemiyorum bebisler saçlanmayamı başladı acaba ondanmı bu bulantı geldi :/
günaydın melek annelerr:)
kızlar yokmu benim sorunumla aynı olan böbrekte idrar birikmesi olan?
slm kızlar nasılsınız bir kaç gündür giremedim topiğe iş yeride yoğun baya bu arada biz hafta sonu girdik ultrasona bebişimiz çok sağlıklıymış çok şükür böbreğimde genişleme var demiştiya tekrar baktı bebek o gün baskı yaptığı için öyle gözükmüş çok normal dedi cok şükür herşey yolunda :)
çok şükür canım cok sevindim herseyin iyi olmasına :)))
günaydın canımm bu arada çok şükür canım yaa bebişin sağlıklı olduğunu öğrendik ya yetti sende yoktun bir kaç gündür sanki
Bugun seker yuklememı yaptırıyorum ınsallah yarın doktor randevum var ve saglık ocagına da gıdecem tetanoz asısını yaptırıcam ınsallah
ay canım benim bende yarın gidicem kontrol için şeker yüklemesini de soracaktım ayrıca tetanoz aşısını daha yaptırmadım belli bir haftası varmı aşının
ay canım benim bende yarın gidicem kontrol için şeker yüklemesini de soracaktım ayrıca tetanoz aşısını daha yaptırmadım belli bir haftası varmı aşının
Cok sukur seker yuklemesı sonucum gayet ıyı cıktı:)
çok şükür canım hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?