ekim hamileleri... :)

evet canım bendede oluyor bu ara mide bulantısı bir iki gündür yok dediğin gibi bebek saçlanırken olur derler

slm kızlar nasılsınız bir kaç gündür giremedim topiğe iş yeride yoğun baya bu arada biz hafta sonu girdik ultrasona bebişimiz çok sağlıklıymış çok şükür böbreğimde genişleme var demiştiya tekrar baktı bebek o gün baskı yaptığı için öyle gözükmüş çok normal dedi cok şükür herşey yolunda :)

çok şükür canım cok sevindim herseyin iyi olmasına :)))

Bugun seker yuklememı yaptırıyorum ınsallah yarın doktor randevum var ve saglık ocagına da gıdecem tetanoz asısını yaptırıcam ınsallah

Bugun seker yuklememı yaptırıyorum ınsallah yarın doktor randevum var ve saglık ocagına da gıdecem tetanoz asısını yaptırıcam ınsallah

ay canım benim bende yarın gidicem kontrol için şeker yüklemesini de soracaktım ayrıca tetanoz aşısını daha yaptırmadım belli bir haftası varmı aşının

ay canım benim bende yarın gidicem kontrol için şeker yüklemesini de soracaktım ayrıca tetanoz aşısını daha yaptırmadım belli bir haftası varmı aşının

canım normalde saglık acagındakı hemsıre arkadas 20 lı haftalarda yapılıyo dedı ancak benım ılk bebegımı kaybettıgım ıcın sana bıraz daha gec yapalım dedı martın basına gel dedı detaylı ultrasonu falan seker yuklemesını yaptır hepsını getır dedı sonra yapalım dedı
dr uma sordum yaptır dedı bende yaptırıcam ınsallah.

bende yaptırmadım daha canım saglık ocagından bana 22. haftanın bitiminde gel tetenoz aşısını o zaman yapalım dedi bu hafta sonu bitiyor benimde 22.haftam ama kararsızım yaptırsammkı doktorumuda aramamstım neder acaba ? bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…