ekim hamileleri... :)

çok şükür canım gözün aydın darısı bizlere inşallah.bu arada hastanede mi yaptırdın sağlık ocağında mı nasıl yapılıyor anlatır mısın kaç çıktı sonucun ?

canım benım ben zaten laborantım kendı tahlılımı kendım calıstıgım hastanede yapıyorum .eczaneden 50 gr glukoz aldım .ac karnınna bı kan verdım aclık kan sekerı sonra glukozu sulandırdım bı su bardagı su ıle ıctım tam bır saat sonra yenıden kan verdım .sonucun 140 altında cıkması lazım 119 cıktı benımkıde .sen kendı gıttıgın hastanede yaptırırısın artık

aa ne güzel canım yaa kendi işimi kendim hallettim diyosun maşallah yaa artık yarın kontrole gittiğimde doktor ne diyecek ona göre yaptırırım bende inşallah benimde ii çıkar ya haber veririm size sonuçları

AYNEN OLE CANIM KENDI ISIMI KENDIM GÖRUYORUM TAHLIL KONULARINDa HADI BAKALIM DARISI DA SIZE INSALLAH Yarın doktordan sonra bulusuruz burda ha ben yarın bıde saglık ocagına gıdeyım benı beklıyolar ordanda aksamına gorusuruz
ınsallah

Cok sukur seker yuklemesı sonucum gayet ıyı cıktı:)

aman iyi hadi sevindim cnm atlattın bakalım sıra bizde..nası bişey bizde öğrencez bakalım haftaya kontrolum şeker yüklemesi yapılcak ve renkli ultrasonda yüzünü çekecek doktor 25.haftada gel dedi çook merak ediyorum bakalım tatlışım nasıl bişey kime benziyor aman iyi olsunda kime benzerse benzesin18.de de sağlıkocagında 2.tetanosu vuruncam şaka maka 6.aylık oldum yav

buarada nasılsınız kızlar inş hepiniz iyisinizdir biz kızımla bütün gün keyifli takılıyoruz onun tekmeleriyle hayat çook güzel yaaa öpüyorum güzel bebişlerin güzel anneleri hoşçakalın...

kızlar bugün gittik kontrole çok şükür paşam büyümüş 660 gr 30 cm olmuşş herşey güzel geçti haftaya şeker yüklemesi yaptırıcaz inşallah güzel gelir sonuçlarımız gülsüm sen naptın tetanozu oldun mu

oh masallah canım benım .bende gıttım geldım cok sukur benım pasada 600 gr ve 28 cm olmus cok sukur .hersey yolunda dedı dr amcamız :)tetanozumuda yaptırdım yaparken hıc acımadı ama sımdı acıyo .korkulacak bısey degıl 8 nısana ıkıncı asımı olucam ınsallah :)

maşallah canımmm paşalar prensesler çok şükür büyüyorlar bizde büyüyoruz hızla kilo alıyorum 62 oldumm yaaa

oyyy maşallah canım gordunmu kuzunu :))) ohhh 30 cm olmus kocaman olmus pasa büyüyolar vallla amanda aman :=)) yakında 1 kilo olacaklar :)))) haftayamı olcan canım seker yüklemesi bende 2 hafta sonra olacagım tatlım sen tetenoz asısı olcakmısın ben kararszm yaa bilemedim normalde bu hafta sonunda olmam lazım benim 22 .hafta bitiminde gel demisti

maşallah canımmm paşalar prensesler çok şükür büyüyorlar bizde büyüyoruz hızla kilo alıyorum 62 oldumm yaaa

62 d<e kılo canım hayatımda ılkkez 69 u gördum :)cok da memnun oldum ya sorma bu tetanoz benı bıtırdı aksamdan berı kolum kopuyo sabahı sabah ettım valla

ohhh pasalar büyüyor desenize :)) masallah canım gozun aydın gülsüm canım yaaa 2-3 canım oldu diye seviniyoduk nerdeee simdi 28-30 olmuslar baksana rabbim ne büyük allahım cok sukur bugunlere valla :)) canım tetenoz asısı kac kere yapılıyormus

saol canım darısı sana ınsallah .sorma ya buduklerını görmek muthıs bır duygu valla rabbım herkese yasatsın .hamıleyken ıkı kere dedı bebek dogduktan sonra 3 tane daha dedı sonra ömurboyu bı daha yaptırmıyosun ıcnde canlı mıkroorganızma yok bebege hıcbır zararı yok dedı .aksıne yararlı dedı yalnız kolum cok fenna agrıyo yatamadım sabaha kadar ıyıkı hafta sonuna denk getırmısım bole calısmak cok cok zor olurdu valla .sen zaten dr degıstıreceksınya nı ye bı ay olmasını beklıyosun hemen gıt yenı hastaneye bence dr una sor .ben ole yaptım

iste insanın kafasını karıstıran acaba bi zararı varmı diye bebege korkuyo ınsan ama dogru diyosun canım evet ben artık devlete gidecgm dogumumu orda yaptıracgm icin oraya devam etmem lazım canım seker yüklemesi 24 haftadan sonra yapılyo demisti bana doktorum simdi ben pazartesi 23 hafta oluyorum doktora ne zamn gidiyim acaba hemen gittigimde seker yüklemesi yaparlarmı acaba devlet yyoksa 1 hafta sonrayamı atar ona gore ayarlıyım hem gidincede tetenoz asısını da soruyum doktora zamanım var daha

62 d<e kılo canım hayatımda ılkkez 69 u gördum :)cok da memnun oldum ya sorma bu tetanoz benı bıtırdı aksamdan berı kolum kopuyo sabahı sabah ettım valla

kızlar valla bende almaya basladım hızla ne oluyo dedim :))) bugun sabah ac karnına tartıldım 65,5 olmusum :))) geliyo kilolarrrr o degilde kızlar benim gobus hic ole belli olacak kadar cıkmadı biliyormusnz normal yani dar giyince belli oluyo bol giyersem anlıyan yok neyse bugun esimin bayan is arkadasları gordu beniiii aaaaa hic gobegin yok kiloda almamssn dediler aaaa diyen diyene ay bi garip oldum evet fazla belli degil dedim senin ic karnın genis heralde kac aylıksın sen diyen diyene 5,5 dedim cok sasırdılar neyse ise geldim simdi burnum akıyo halsizim hastamı olacagım kızlar yaaa ne yapsamkııı kızlar nazaramı geldimki ayyy bole dedikce millet benim bi yerlerim agrıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…