- Konu Sahibi tugbali_043
-
Cok sukur seker yuklemesı sonucum gayet ıyı cıktı:)
çok şükür canım gözün aydın darısı bizlere inşallah.bu arada hastanede mi yaptırdın sağlık ocağında mı nasıl yapılıyor anlatır mısın kaç çıktı sonucun ?
aa ne güzel canım yaa kendi işimi kendim hallettim diyosun maşallah yaa artık yarın kontrole gittiğimde doktor ne diyecek ona göre yaptırırım bende inşallah benimde ii çıkar ya haber veririm size sonuçlarıcanım benım ben zaten laborantım kendı tahlılımı kendım calıstıgım hastanede yapıyorum .eczaneden 50 gr glukoz aldım .ac karnınna bı kan verdım aclık kan sekerı sonra glukozu sulandırdım bı su bardagı su ıle ıctım tam bır saat sonra yenıden kan verdım .sonucun 140 altında cıkması lazım 119 cıktı benımkıde .sen kendı gıttıgın hastanede yaptırırısın artık
aa ne güzel canım yaa kendi işimi kendim hallettim diyosun maşallah yaa artık yarın kontrole gittiğimde doktor ne diyecek ona göre yaptırırım bende inşallah benimde ii çıkar ya haber veririm size sonuçları
Cok sukur seker yuklemesı sonucum gayet ıyı cıktı:)
kızlar bugün gittik kontrole çok şükür paşam büyümüş 660 gr 30 cm olmuşş herşey güzel geçti haftaya şeker yüklemesi yaptırıcaz inşallah güzel gelir sonuçlarımız gülsüm sen naptın tetanozu oldun mu
oh masallah canım benım .bende gıttım geldım cok sukur benım pasada 600 gr ve 28 cm olmus cok sukur .hersey yolunda dedı dr amcamız :)tetanozumuda yaptırdım yaparken hıc acımadı ama sımdı acıyo .korkulacak bısey degıl 8 nısana ıkıncı asımı olucam ınsallah :)
kızlar bugün gittik kontrole çok şükür paşam büyümüş 660 gr 30 cm olmuşş herşey güzel geçti haftaya şeker yüklemesi yaptırıcaz inşallah güzel gelir sonuçlarımız gülsüm sen naptın tetanozu oldun mu
maşallah canımmm paşalar prensesler çok şükür büyüyorlar bizde büyüyoruz hızla kilo alıyorum 62 oldumm yaaa
oh masallah canım benım .bende gıttım geldım cok sukur benım pasada 600 gr ve 28 cm olmus cok sukur .hersey yolunda dedı dr amcamız :)tetanozumuda yaptırdım yaparken hıc acımadı ama sımdı acıyo .korkulacak bısey degıl 8 nısana ıkıncı asımı olucam ınsallah :)
ohhh pasalar büyüyor desenize :)) masallah canım gozun aydın gülsüm canım yaaa 2-3 canım oldu diye seviniyoduk nerdeee simdi 28-30 olmuslar baksana rabbim ne büyük allahım cok sukur bugunlere valla :)) canım tetenoz asısı kac kere yapılıyormus
saol canım darısı sana ınsallah .sorma ya buduklerını görmek muthıs bır duygu valla rabbım herkese yasatsın .hamıleyken ıkı kere dedı bebek dogduktan sonra 3 tane daha dedı sonra ömurboyu bı daha yaptırmıyosun ıcnde canlı mıkroorganızma yok bebege hıcbır zararı yok dedı .aksıne yararlı dedı yalnız kolum cok fenna agrıyo yatamadım sabaha kadar ıyıkı hafta sonuna denk getırmısım bole calısmak cok cok zor olurdu valla .sen zaten dr degıstıreceksınya nı ye bı ay olmasını beklıyosun hemen gıt yenı hastaneye bence dr una sor .ben ole yaptım
62 d<e kılo canım hayatımda ılkkez 69 u gördum :)cok da memnun oldum ya sorma bu tetanoz benı bıtırdı aksamdan berı kolum kopuyo sabahı sabah ettım valla
iste insanın kafasını karıstıran acaba bi zararı varmı diye bebege korkuyo ınsan ama dogru diyosun canım evet ben artık devlete gidecgm dogumumu orda yaptıracgm icin oraya devam etmem lazım canım seker yüklemesi 24 haftadan sonra yapılyo demisti bana doktorum simdi ben pazartesi 23 hafta oluyorum doktora ne zamn gidiyim acaba hemen gittigimde seker yüklemesi yaparlarmı acaba devlet yyoksa 1 hafta sonrayamı atar ona gore ayarlıyım hem gidincede tetenoz asısını da soruyum doktora zamanım var daha[/YAPARLAR QUOTE]
CANIM SEKER YUKLEMESINI GENELDE 24 HAFTADA YAPIYORLAR YALNIZ 28 E KADAR SURESI .BAK BI KUZENIM VAR CANADA DA YASIYO BENDEN IKI HAFTA BUYUK BEBEGI ONADA 24 TE YAPMISLAR VE SEKER CIKMIS MALESF .BENCE BEKLEME GIT .BENCE BEKLEME GIT .HEM SEKER YUKLEMENI YAPTIR HEMDE SURESI GECMEDEN TETANOZU SOR .TETANOZU YAPTIRMAN SART DEGIL ANCAK YENIDOGAN TETANOZU DIYE BISEY VAR ONUN ICIN YAPILIYO .HEM DUSUNDUGUN GIBI KORKULACAK BISEY OLSA DEVLEIN SAGLIK OCAGI YAPARMI?DUN SAGLIK OCAGINDA KI HEMSIREYE BEBGIMIN KILOSU 600 GR OLMUS SENCE NASIL DIYE SORDUM COK IYI AMA SEN BEBEGIM SAGLIKLI OLSUN DIYE DUA ET CUNKU GEN YILDAN BERI DOGAN BEBEKLERIMIZDE HEP SORUN CIKIYO KUVEZLERDE YATMAK ZORUNDA KALIYOLAR DEDI SOK OLDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?