- Konu Sahibi tugbali_043
-
iste insanın kafasını karıstıran acaba bi zararı varmı diye bebege korkuyo ınsan ama dogru diyosun canım evet ben artık devlete gidecgm dogumumu orda yaptıracgm icin oraya devam etmem lazım canım seker yüklemesi 24 haftadan sonra yapılyo demisti bana doktorum simdi ben pazartesi 23 hafta oluyorum doktora ne zamn gidiyim acaba hemen gittigimde seker yüklemesi yaparlarmı acaba devlet yyoksa 1 hafta sonrayamı atar ona gore ayarlıyım hem gidincede tetenoz asısını da soruyum doktora zamanım var daha[/YAPARLAR QUOTE]
CANIM SEKER YUKLEMESINI GENELDE 24 HAFTADA YAPIYORLAR YALNIZ 28 E KADAR SURESI .BAK BI KUZENIM VAR CANADA DA YASIYO BENDEN IKI HAFTA BUYUK BEBEGI ONADA 24 TE YAPMISLAR VE SEKER CIKMIS MALESF .BENCE BEKLEME GIT .BENCE BEKLEME GIT .HEM SEKER YUKLEMENI YAPTIR HEMDE SURESI GECMEDEN TETANOZU SOR .TETANOZU YAPTIRMAN SART DEGIL ANCAK YENIDOGAN TETANOZU DIYE BISEY VAR ONUN ICIN YAPILIYO .HEM DUSUNDUGUN GIBI KORKULACAK BISEY OLSA DEVLEIN SAGLIK OCAGI YAPARMI?DUN SAGLIK OCAGINDA KI HEMSIREYE BEBGIMIN KILOSU 600 GR OLMUS SENCE NASIL DIYE SORDUM COK IYI AMA SEN BEBEGIM SAGLIKLI OLSUN DIYE DUA ET CUNKU GEN YILDAN BERI DOGAN BEBEKLERIMIZDE HEP SORUN CIKIYO KUVEZLERDE YATMAK ZORUNDA KALIYOLAR DEDI SOK OLDUM
anlıyorum canım 24. haftamda gidiyim ben o zman geciktirmeden korkma canım yaaa evet bende cok takmıyorum kilosuna boyuna daha üc asagı bes yukarı hic farketmez saglıklı dogsun bana yeter allah büyük canım morelini bozma genelleme yapmamak lazım zaten bu doktorlara hayranım insanı nasıl mutlu ediyorlar bole bi bilseler yani bole seyler soyleyince mutlumu oluyorlar( canım bebislerimz allaha emanet canım dularımız hep o yonde saglıklı olmalrı ıcın allhım yavrularmızı korusun allah esiirgesin
kızlar bugün gündüz giremedim nete ben tetanoz yaptırmadım daha bu hafta yaptırcam inşallah sağlık ocağına gidip ama korkuyorum gülsüm çok ağrı yaparsa diyeeşeker yüklemesinide kendi gittiğim doktorumun hastanesinde yaptırcam heralde sağlık ocağında yapıyolar mı bilmiyorum aslında ikisi aynı yerde yaptırsam daha kolay benim için ama sorayım gittiğimde bakalım bende üzülüyorum bir ayda nerdeyse 4 kiloyu geçik aldım sonum nolacak diye ama dikkat etmek lazım yinede 2 kilo almak normalmiş inşallah çok almayız sanki çok aşırı yemiyorum gibi ama iştahım çok açıldı hep tatlı şeyler istiyorum tatlıya çok düşkünüm şekerim falan çıkmaz inşallah
günaydın canımmm iyiz çok şükür sen nasılsınGünaydın güzel anneler nasılsınız?
Günaydın güzel anneler nasılsınız?
günaydın canımmm iyiz çok şükür sen nasılsın
günaydın kızlarrr nasılsınız bende karar değiştirmezsem yarın aşıya gidicem aç tok farketmiyor dimi sabahtan gideyim diyorum
kızlar size birsey soracagım sizede oluyormu bilmiyorum ama gün icinde hic birsey olmuyor ama eve gidince aksam olunca yani benim sol belim felaket agrıyor hatta yataga yattıgımda nerdeyse aglıyarak uyuyacagım basına gelen varmı ablam bebek ic organlarına baskı yapıyordur diyo artık ama bilmiyorum
birde kızlar nasıl bir aya geldiysek anlamadım gitti 3 haftada 3 kilo aldım birden bi artıs oldu valla bu ara ama hep birseyler yemek istiyorum yoksa migdem bi garip oluyor hadi sonum hayırlısı :)))
kızlar size birsey soracagım sizede oluyormu bilmiyorum ama gün icinde hic birsey olmuyor ama eve gidince aksam olunca yani benim sol belim felaket agrıyor hatta yataga yattıgımda nerdeyse aglıyarak uyuyacagım basına gelen varmı ablam bebek ic organlarına baskı yapıyordur diyo artık ama bilmiyorum
birde kızlar nasıl bir aya geldiysek anlamadım gitti 3 haftada 3 kilo aldım birden bi artıs oldu valla bu ara ama hep birseyler yemek istiyorum yoksa migdem bi garip oluyor hadi sonum hayırlısı :)))
Canım benimde belimin sağ tarafı felaket ağrıyo. Daha yeni başlamadı ama göbüş büyümeye başladığından beri var o ağrı, aslında çok hafifti ama geçen gün (bir gün önce temizlikde yaptım) sabah yataktan ağlayarak kalktım. Gerçekten fena bir ağrı. Daha 5. ayda böyle ilerki aylarda nolacak bilmiyorum. Herşeye normal diyorlar, doktorum ölüm hariç herşey gebelikte normal dediGüldüğüme bakma bende şikayetçiyim:)
ben sureklı yazardım ya sol kalcam agrıyo belım kopuyo dıye .sız yenı yasamaya basladınız sukredın valla ben 12,haftadan berı cekıyorum gun ıcınde cıkmaz aksam olsun yorgunlugun eve gelınce bellı eder hele bı temızlık yapın yattıgınız yerden bırı elınızden tutmayınca kalkamazsınız resmen bel ve kalca kemıklerınızın hepsı tek tek agrır dun gece temızlık yaptım bugun felc gıbıyım resmen ayaklarımın aqltı zonklyo belım kopuyo kalcamda acayıp bı agrı gece bı tafrafımdan bı tarafıma yatagın kenarını tutarak dönebıldım
canım evet soyluyordun hep tatlım benimde 12-16 haftalarda sol kalcam agrıyrdu hep ama gecmisti ama su 1 haftadır bu bel agrısı nedir yaaa valla sol belim bole sırtıma kadar uzanan bir agrı resmen yatınca kaldırmıyo aksam olsun istemiyorum desem :)))) valla artık kilolar alamya basladık bebislerde buyuyor hareketlermizde yavas yavas zorlanmaya basladı desene canım
Merhaba bayanlar. Ben de araniza yeni katildim. Uzundur aradigim sorularin cevabini bu forumda buluyordum. Simdi de kayit oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?