ekim hamileleri... :)

kızlar bugün gündüz giremedim nete ben tetanoz yaptırmadım daha bu hafta yaptırcam inşallah sağlık ocağına gidip ama korkuyorum gülsüm çok ağrı yaparsa diyee şeker yüklemesinide kendi gittiğim doktorumun hastanesinde yaptırcam heralde sağlık ocağında yapıyolar mı bilmiyorum aslında ikisi aynı yerde yaptırsam daha kolay benim için ama sorayım gittiğimde bakalım bende üzülüyorum bir ayda nerdeyse 4 kiloyu geçik aldım sonum nolacak diye ama dikkat etmek lazım yinede 2 kilo almak normalmiş inşallah çok almayız sanki çok aşırı yemiyorum gibi ama iştahım çok açıldı hep tatlı şeyler istiyorum tatlıya çok düşkünüm şekerim falan çıkmaz inşallah

VALLA CANIM TETANOZ BENI AYNI GRIP GIBI yaptı TUM KEMIKLERIM SIZLADI SABAH KADAR UYUMADIM AMA BUGUN GECTI SUKUR .AMA BASKALARINA SORUYORUM ONLARIN SADECE HAFIF KOLU SIZLAMIS BENDE ANLAMAYAMADIM YANI AMA SUKUR GECTI ILAC FALAN ICMEDIM KURAN OKUDUM DUA ETTIM RABBIM DE SIFA VERDI SUKUR .BEN SON IKI AYDIR AYDA IKI KILO ALIYORUM TAM ORTADAN YANI AMA BENDE BASTA SIGARAYI BIRAKTIGIM ICIN HIZLI GITTIM TOPLAMINDA 9 KILO ALDIM :OLSUN YAVRUMA DEGER .KESINLIKLE KATILIYORUM ILK 3 AY DELI GIBI EKSI YEDIM SIMDI DELI GIBI TATLI HIC BISEY BULAMASAM CIKOLATA YIYOM HER GUN.

bende ilk başka 58 imdim sonra 55 oldum aslında çok bulantım olmadı sabahları birden akşam yemekten sonra oluyordu hiç bişeyden tiksinmedim ama iştahsızlık oldu yediklerimi hep zorla isteksiz yedim kilo verdim şimdi 62 yim bende 7 kilo aldım işte 4.aya kadar eski kiloma bile dönmemiştim bir ayda acayip aldım ama 5.aydan sonra iştahım çok açıldı durmadan ne yesem diye düşünür oldum inananamıyorum kendime yaaa bebişler naptılar bize aşı ve şeker inşallah güzel geçer yazarım size burdan gittiğimde

günaydın kızlar...aşıdan korkmayın yaptırmadan bende baya stres olmuştum ama zaten yaparken bi şy hissetmiyosun sonrasında kol agrısı oluyo..gece uyutmadı sadece üstüne yatamadıgımdan..herkeste agır olmuyo sonrası..sizde en hafifinden atlatırsınız inşallah

günaydın kızlarrr nasılsınız bende karar değiştirmezsem yarın aşıya gidicem aç tok farketmiyor dimi sabahtan gideyim diyorum

günaydın canım cok sukur iyiyiz :)) hadi bakalım git gel :)) sıra bize gelsin valla bende bilmiyorum ac karnınamı tok mu gülsüme soralım canım

kızlar size birsey soracagım sizede oluyormu bilmiyorum ama gün icinde hic birsey olmuyor ama eve gidince aksam olunca yani benim sol belim felaket agrıyor hatta yataga yattıgımda nerdeyse aglıyarak uyuyacagım basına gelen varmı ablam bebek ic organlarına baskı yapıyordur diyo artık ama bilmiyorum

birde kızlar nasıl bir aya geldiysek anlamadım gitti 3 haftada 3 kilo aldım birden bi artıs oldu valla bu ara ama hep birseyler yemek istiyorum yoksa migdem bi garip oluyor hadi sonum hayırlısı :)))

Canım benimde belimin sağ tarafı felaket ağrıyo. Daha yeni başlamadı ama göbüş büyümeye başladığından beri var o ağrı, aslında çok hafifti ama geçen gün (bir gün önce temizlikde yaptım) sabah yataktan ağlayarak kalktım. Gerçekten fena bir ağrı. Daha 5. ayda böyle ilerki aylarda nolacak bilmiyorum. Herşeye normal diyorlar, doktorum ölüm hariç herşey gebelikte normal dedi Güldüğüme bakma bende şikayetçiyim:)

ben sureklı yazardım ya sol kalcam agrıyo belım kopuyo dıye .sız yenı yasamaya basladınız sukredın valla ben 12,haftadan berı cekıyorum gun ıcınde cıkmaz aksam olsun yorgunlugun eve gelınce bellı eder hele bı temızlık yapın yattıgınız yerden bırı elınızden tutmayınca kalkamazsınız resmen bel ve kalca kemıklerınızın hepsı tek tek agrır dun gece temızlık yaptım bugun felc gıbıyım resmen ayaklarımın aqltı zonklyo belım kopuyo kalcamda acayıp bı agrı gece bı tafrafımdan bı tarafıma yatagın kenarını tutarak dönebıldım

demekki senin oglus sag tarafda geziniyo benim kızda solda ondan bize baskı yapıyorlar aman sen miniklere bak yaaa buyudulerde annelerine baskı yapıyolar ama gercekten kotu bir agrı canım yaaa muaneye gidince doktora soracagm esimde diyokı gunduz iste yamuk oturuyrsundur ondan aksam yorgunlugu cıkıyodur diyo :))) yok yaaa duz oturuyorum diyorum anlamıyo hemen birsey bulacaklar:))) valla bilmiyorum tedbir amaclı belime yastık aldırıyım bakıyım esime faydası olcakmı aksam olunca vay halime hafif hafif esime masaj yaptırıyorum biraz olsun diniyo canım evet temizlik yapıncada agrı oluyor demekki artık fazla yormuycagız kendimizi

canım evet soyluyordun hep tatlım benimde 12-16 haftalarda sol kalcam agrıyrdu hep ama gecmisti ama su 1 haftadır bu bel agrısı nedir yaaa valla sol belim bole sırtıma kadar uzanan bir agrı resmen yatınca kaldırmıyo aksam olsun istemiyorum desem :)))) valla artık kilolar alamya basladık bebislerde buyuyor hareketlermizde yavas yavas zorlanmaya basladı desene canım

Merhaba bayanlar. Ben de araniza yeni katildim. Uzundur aradigim sorularin cevabini bu forumda buluyordum. Simdi de kayit oldum :)

ama yınede onlara deger bı tekme atıyolar butun agrıyolar buharlasıp gıdıyo :)anne olmak cooooooooooooook guzel bu arada ası ıcın ac tok farketmez canlarrrrrr asının agrıları gıttı bır gun fena salladı sonra gıttı

Ne yalan söyleyim bir kaç gündür bu bel ağrısına çok takılıyordum. Kimsede yok galiba nasıl doğuracam ben diye, içimi rahatlattınız :)Az sonra doktora gidicem ben de randevum var. Belimi de söylicem. Bi çare bulsun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…