- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.001
Merhaba bayanlar. Ben de araniza yeni katildim. Uzundur aradigim sorularin cevabini bu forumda buluyordum. Simdi de kayit oldum :)
ama yınede onlara deger bı tekme atıyolar butun agrıyolar buharlasıp gıdıyo :)anne olmak cooooooooooooook guzel bu arada ası ıcın ac tok farketmez canlarrrrrr asının agrıları gıttı bır gun fena salladı sonra gıttı
Ne yalan söyleyim bir kaç gündür bu bel ağrısına çok takılıyordum. Kimsede yok galiba nasıl doğuracam ben diye, içimi rahatlattınız :)Az sonra doktora gidicem ben de randevum var. Belimi de söylicem. Bi çare bulsun ya.
demekki senin oglus sag tarafda geziniyo benim kızda solda ondan bize baskı yapıyorlar aman sen miniklere bak yaaa buyudulerde annelerine baskı yapıyolar ama gercekten kotu bir agrı canım yaaa muaneye gidince doktora soracagm esimde diyokı gunduz iste yamuk oturuyrsundur ondan aksam yorgunlugu cıkıyodur diyo :))) yok yaaa duz oturuyorum diyorum anlamıyo hemen birsey bulacaklar:))) valla bilmiyorum tedbir amaclı belime yastık aldırıyım bakıyım esime faydası olcakmı aksam olunca vay halime hafif hafif esime masaj yaptırıyorum biraz olsun diniyo canım evet temizlik yapıncada agrı oluyor demekki artık fazla yormuycagız kendimizi
Bebişin ve sen hoşgeldiniz canım.
günaydın şekerler ne var ne yok bakalım bebişleriniz nasıl biz iyiyiz çok şükür :))))
Günaydın kızlar. Bizde çok iyiyiz. Dün şeker yüklemesi yapıldı. Paşam maşallah çok iyi herşeyimiz düzgün, şekerim normal. Allah'ım nazarlardan saklasın. Belimi sordum bol su iç yürüyüş yap dedi. Psikolojik olarak mı düzeltecek su belimi anlamadımNeyse normalmiş ama korkulacak birşey yok dedi.
gözün aydın canım :) hadi yaaa yürüyüşmü valla hicde yapmıyoruz o zman baslamak lazım yavas yavas yuruyuslere :)) neyse onemli birsey degilmis cok sukur
Günaydın kızlar. Bizde çok iyiyiz. Dün şeker yüklemesi yapıldı. Paşam maşallah çok iyi herşeyimiz düzgün, şekerim normal. Allah'ım nazarlardan saklasın. Belimi sordum bol su iç yürüyüş yap dedi. Psikolojik olarak mı düzeltecek su belimi anlamadımNeyse normalmiş ama korkulacak birşey yok dedi.
Yürüyüş çok önemli canım. Bel ağrısını geçtim de doğumda çok önemli bu yürüyüş olayı. Egsersiz de yapmak lazım. Ben hem yoga hem yürüyüş yapıyorum. Çok sevdiğimden değil ama doğumdan korktuğumdan yapıyorum:18:
evet canım yürüyüşün önemini biliyorum ama yapamıyorum isten eve gidiyorum aksama kadarda oturarak calısıyorum havalar biraz ısınsın hemen baslıycagım yuruyuse bende cok korkuyorum dogumdan ama kısmet bakalım normal dogum istiyorsak yürüyüs sart evet yapacagız baska care yok :)))))
Valla canım eğer servise binmiyorsan evden biraz erken çıkıp dolmuşuna otobüsüne biraz ilerden bin. Akşamda yap aynı şeyi. Benim avantajım var evde köpek var, eskiden kapının önüne çıkartıveriyodum, şimdi baya bi geziyoruz. Gerçi köpeğim baya bi yaşlı 12 yaşında olduğu için yavaş yürüyo ama yürüyüş yürüyüştür
yok canım arabayla gidip geliyoruz anlıycagın hic yapamıyorum ama bazen biraz erken cıkıp dolmusla gidiyorum biraz olsun yürüyorum ama esimle karar aldık :)) yemekten sonra yürüyüs yapacagız evimizin yanında yürüyüs parkı var orda yürüyecegiz hem esimde zayıflamak istiyorum diyo ıkımız beraber yürüyecegiz iste ama havaları bahane ediyoruz :))))
canım allah şifa versin inşallah geçici birşeydir tekrar doktora ne zaman gideceksin benide korkutmuştu doktor sonra herşey normal dedi inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır
kimse yok galibaaa
günaydın canım nisan başında gitcem bidaha kontrole ben.seni ne diye korkutmuştu ki ne dedi sana doktor?sen nezaman gitcen kontrole?inşallah canım sağlıklı olsunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?