- Konu Sahibi tugbali_043
-
Bende bu konuda çok bilgiye sahip değilim canım benim :)) Bence hiç kafan karışmasın işin esprisi bu. Cenabı hak hayırlısını sağlıklısını versin hepimizin öncelikli dileği bu eminim....
Ama çin takvimine bakıyorsak miladinin ne dediğine değil çinin ne dediğine bakalım biz en iyisi
en taze hamile benim galiba. çatlatma iğnesi oldum. iğneden sonra 13. gün b hcg 35 idi çok korktum az diye ama doktorum hayırlısı olsun deyince sevinmeye başladım. çokta korkuyorum aslında 7 ay öncede hamie kalmıştım gebelik bozulduğu için alındı. sanırım şu anda 4 haftalık hamileyim ama cumartesi günü doktora gidicez. inşallah keseyi görürüz
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR
hayırlısı hiç önemli değil kız erkek etrafımda okadar çok sorunlu hamilelik ve doğum gördümki bu aralar benim içi,n iyi bir ders oldu cinsiyeti takmıyorum ben burda başka arkadaş sormuştu bende çini önerdim :)) sorunsuz bir hamilelik ve doğum olsun kucağımıza sağlıkla alaoım inşallah meleklerimizi. ben daha keseyi görmeden kalp atışnı duymadan sevinemicem hatta diyorum bazen 3 ay geçsin düşük tehlikesi azalsın öyle etrafıma duyurucam bu kez tedbirliyim
selam kızlar ben de ekim hamişlerindenim :)şu an 4+5 günlük hamileyim. Allah isteyen herkese göstersin inşallah.Bu arada kızlar doktora ne zaman gitmeli acaba? birde şu alttan muayene durumu canımı sıkıyor. yani diyorum ki bir ay daha beklesemmi doktora gitmek için.
tebrikler bende 1 saat önce test yaptım sonuç pozitif
Çok haklısın canım daha önce paylaştığım yazıyı okuduysan eger bende 4 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldığımdan ve suan çok korktuğumdan bahsetmiştim. Şimdide elimden geldiğince kendimi motive edicek kötü düşünmeme izin vermicek şeylerle mesgul etmeye calışıyorum kendimi hepsi bu. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Bende kimseyle paylaşamıyorum hatta dr. bile gitmedim. 7 haftanın dolmasını beklicem inş. gittiğimde kalp atışlarınıve sağlıklı olduğunu duymayı nasip eder mevlam.
evet canım okudum bende çok tereddüt ettim yazıp yazmama konusunda senin gibi. inşallah bu kez tutunur bebişlerimiz sağlıklı olur bende aynı şeyleri bir daha yaşamaktan çok ama çok korkuyorum. idrar tesitindemi öğrendin sen. kanda baktırdıysan değerin kaç çıktı. ben öğrendiğimde 35 idi hemen doktorumu aradım hesapladı ne zaman gitmem gerektiğini ve bu cumartesi gel dei keseyi görmemiz gerekiyormuş 5 haftalık olucak sanırım cumartesiye kadar geç yumurtlama olduğu için tam hesaplayamıyorum. amin diyorum nşallah keseyi görüp kalp atışlarını zamanı geldiği zaman duyarız. bence sen artık git doktoa bir an önce kalp atışlarını duy canım artık zamanı gelmiş. güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar dua edin birazdan doktora gidiyorum. İnşallah bebişimin kalp atışlarını duyucam bugün. Eşim de şehir dışında gelemicek çok buruk gidiyorum
slm kızlar bende 8.haftamın içindeyim.3 kasımda dr a gttim ctesi 7 hafta+1 dedi.heralde dediğim gibi oluyo.amman zaten hiç anlamazdım bu hesaptan hala daha anlamıyorum yaa:) bişey sorucam.sürekli karnım ağrıyo bu normalmi?sürekli derken gün içinde 4-5 kez ağrıyo 5-10 dak gibi.
son adaet tarihim 27 eylüldü ekimin son haftasında hamile olduğumu öğrendm 1 kasımda doktora gittim 15 güün sonr agtel dedi kalp atışlarını duyalım dedim daha 8 günüm var bu dönemde bende olan değişimler
- duygusallık
- her sey ağladım
- zaman zaman karnım ağrıyor
- akşamalARI HEMEN UYKUM GELİYOR doyamıyorum
- buralara da ömiğdem ağrıyor la bunlaıyor tarzında abir sey yaşıyorum bu arada beniim bebeğim kaç haftalıktır son adet tarihim 27 eylülse geç döllenme falan oalbiliyor ya bazen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?