ekim hamileleri... :)

ay ne güzel bir haber almışşsın öyle doktordan:)inşallah benimkide öle olur.ay başında gittiğim zaman yine bir inceletcem iyice inşallah dediğin gibi olur arkadaşım..%90 bebeklerde olurmuş bu doğunca ilk idrarını yapınca geçermiş büyük bir çoğunluğunda.hep dua ediyorum öyle olsu die...

Selam kızlar. Nasılsınız bugün? Ankarada süper ılık bi hava var ama bi taraftan da aşırı fırtına deli gibi bir rüzgar var. Bugünde evdeyiz oğluşumla galiba. Ama biz bugün gezmek istiyorduk

Selam kızlar. Nasılsınız bugün? Ankarada süper ılık bi hava var ama bi taraftan da aşırı fırtına deli gibi bir rüzgar var. Bugünde evdeyiz oğluşumla galiba. Ama biz bugün gezmek istiyorduk

canım günaydın evet aynen tatlım yaa sabah fırtına sesini duyunca dedimki ortalık yıkılıyo heralde yagmurdan dısarı bir cıktık sadece kuru bir rüzgar hava cok ılık ve güzel ama suan camlardan acayip sesler geliyo resmen korku filmi gibi :)))) iyi bir fırtına var canım fırtına dinince gidin canım oglusunla gezmelere :)))

Evde de oturulmuyor ki çok korkunç gerçekten. Camlar sallanıyo ya

Evdeyim ben de canım çok sıkılıyo yaaaa... Yapacak birşeyler bulmam lazım. Bulamıyorum tükendi artık yapıcak şeyler de.

:))) canım oglusunun odası icin elinden gelirse süslemeler yapabilirsin kapı süsü ne biliyim duvar süsü falan hem zaman gecirirsin hemde oglusunun odasına senin tasarımların olur

slm naber kızlar?neler yapıyosunuz bakalım ben dun kontrole gıttım 25.haftalık olduk melegım 817 gr olmuş askım benım bol bol gordum kuzumu ayrıntılıda yuz göruntusu ıcın 25 te gel demıstı gıttım renklı ultrasonda bol bol ve net gordum yaramazımın ellerı hep yuzundeydı zor foto verdı eklemeye calıscam bakalım buarada sonunda şeker yuklemesını yaptırdım sunu soylıyım hersey gıbı bunuda muthıs abartmışlar benı oyle bı korkuttularkı yok bayılırmışım yok dolanmıycakmısım ıstıfra falan bıcok şey halbukı gıttım oyle abartılı bı sekerde degıldı ıctım gıttım kan verdım bukadar şekerımde duşuk cıktı çok şukur 77 çıktı demır hapına devam mıde ıcınde gavıscon verdı dedım yanıyorum doktor bey tek sıkayetım bu çok şukur.buarada herkes dortkoldan kızıma cıcıler ormeye başladı bıle bıkaç çesıt ıp aldık bende orucem bakalım cansıkıntısı gıtsın ve kapı susumuzu aldım sımdılık bukadar bakalım öpüyorum hepınızı

becerebıldım umarım kızlar melegımın dogru durust ılk fotoları...

Eklentiler

• $2013-03-16 21.44.07.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $2013-03-15 18.44.05.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 45
sesilla canım hamile değilim heralde ya 2.testde birgün sorabile bişe çıkmadı zaten birgün sonrası gerçketnede doğru değil..ama öle olup hamile oldunu öğrenen arkadaşlarda vardı hayırlısı ya neyse ama ben2 ay oldu hala adet olmadım düzensizim ondan heralde hamililekle ilgis yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…