- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.021
canım bana böbreklerinde genişleme var dedi gebelikten olabilir ama takip altına alıcaz dedi bir hafta sonra gittim hiç bişey yok o gün bebeğin pozisyonundan kaynaklı baskı olmuş dedi çok şükür bişey yokmuş inşallah bebişininde birşeyi yoktur
Selam kızlar. Nasılsınız bugün? Ankarada süper ılık bi hava var ama bi taraftan da aşırı fırtına deli gibi bir rüzgar var. Bugünde evdeyiz oğluşumla galiba. Ama biz bugün gezmek istiyorduk
canım günaydın evet aynen tatlım yaa sabah fırtına sesini duyunca dedimki ortalık yıkılıyo heralde yagmurdan dısarı bir cıktık sadece kuru bir rüzgar hava cok ılık ve güzel ama suan camlardan acayip sesler geliyo resmen korku filmi gibi :)))) iyi bir fırtına var canım fırtına dinince gidin canım oglusunla gezmelere :)))
Evde de oturulmuyor ki çok korkunç gerçekten. Camlar sallanıyo ya
:)))) sıcak hava rüzgarı geldi canım ankaraya ohhh :))) insallah havalar düzelir artık
kızlar idrar testime bakarmısınız konumda
Günaydın kızlar ve bebişler
Yok canım düzelme falan, bugün hava 13 derece, yarın 4 derece ve kar yağışlı sonra düzelecekmiş güya.
günaydın canımgünaydın bebisler ve anneleri ))
Nabersiniz nasılsınız nugün?
cok şükür canım hersey yolunda calısıyoruz bebisimle sen neler yapıyorsun canım :)
Evdeyim ben de canım çok sıkılıyo yaaaa... Yapacak birşeyler bulmam lazım. Bulamıyorum tükendi artık yapıcak şeyler de.
:))) canım oglusunun odası icin elinden gelirse süslemeler yapabilirsin kapı süsü ne biliyim duvar süsü falanhem zaman gecirirsin hemde oglusunun odasına senin tasarımların olur
becerebıldım umarım kızlar melegımın dogru durust ılk fotoları...
günaydın şekerler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?