ekim hamileleri... :)

canım ya sende de oluyomu ben artık aksama dogru sısıyorum ayaklarım .bıde ev ısı yapınca acayıp yoruluyorum
iş yerinde sürekli oturduğum için bileklerim şişiyor ayakkabi sıkıyor akşam eve giderken tuzlu yememek gerekiyormuş ama hiç dikkat edemiyorum ben bacağım tutuluyor benimde üstüne basınca belim acıyor doktora sordum ortopediye git dedi ama magnezyum eksikliğinden olabilir miş bir arkadaşım dedi magnezyum kullanıyor musunuz ?

canım benı multıvıtamının ıcınde magnezyum var ekstra magnezyum almıyorum

canım benı multıvıtamının ıcınde magnezyum var ekstra magnezyum almıyorum

vitamin kullanmıyorum ben çok kilo yapıyor dediler doktorum sağlıklı besleniyorsan vitamine gerek yok ama kan ilacları önemli demişti kan ilacı kullanıyorum kanım düşük çünkü hftaya gidicem bakalım doktora büyümüş mü oğluşum :) çok fazla iş yapınca nefes nefese kalıyorum bende artık ağırlaşmaya başlıyoruz canım

valla canım 10 kılo aldım sımdıden gerısı nolur hıc bılmıyorum kendımı ta bır ton gıbı hıssedıyorum ve delı gıbı tatlı aserıyorum.benım dr da gebelıgın sonuna kadar demır ve multıvıtamını alacaksın dedı her dr farklı bısey soyluyo ben 3 aydan berı kullanıyorum bı tane bıle sektırmedım daha

şuan 62 63 arasında geziniyorum ilk aylarda verdiğin kilolar hesaba katılmıyor diye duydum doğruysa şuan 5 kilo katılıyorsa 8 kilo aldım bu ay çok aldım bende tatlı yemek istiyorum sürekli kan ilacı kullanmaya başladığımdan beri hızlı artış oldu kilomda vitamin kullansam nolur bilemiyorum yani düşün halimi bebeğim de çok şükür kilosu iyi gidiyor artık haftaya gittiğimde de iyiyse içmem vitamin ama kullan derse öyle kullanmaya başlarım

günaydın anneler :)) ben geldim dun yoktum hastaneye gitmistim seker yüklemesi yapıldı çok şükür sonuç iyi hersey yolunda :))) kızlar dun ordakı hamisleri gorunce bir hos oldum bayanın birinin son haftaları gelmis kız yuruyemiyodu resmen bacagını ceke ceke yürüyordu beline vurmus agrısı sonra bir kac kisinin kilosunu duydum 90 dediler son haftalarıymıs anammmm dedim :))) gözüm korktu valla ama hastaneden cıkan bebişleri gördükcede cok mutlu oldum herseyi o zaman unutuyorum

çok şükür canım maşallah gözün aydın bebişi gördün mü bari

çok şükür canım maşallah gözün aydın bebişi gördün mü bari

evet canım gordum :)) cok ayrıntılı olmasada gördüm :))) bir dahakı muaneyi 1 ay sonraya attı artık bise kalmadı dimi kızlar normal rutin kontrolller asıyı sorcaktım unutmusum canım sen tetenoz asını oldunmuydu

evet canım oldum geçen hafta aşı olduğum gün gece kolum çok ağrıdı ertesi gün falan kolum dokununca acıyordu ama sonra geciyor canım bu arada 5 doz olması gerekiyormuş belli aralıklarla doğumda sonra falan oluyormuşsun aşı ben geç kaldığım için haftalarım yetişmediği için 1 doz yaptılar ikinci çocukta tamamlarsın bir sorun olmaz dediler sen hemşirene sor o bilgilendirir seni birde doğuma yakın arayacaklarmış ilk çocuk olduğu için emzirme teknikleri eğitimi gibi bişey veriyomuş hemşireler ben ararım seni dedi aradığnda yazarım sizede

slm kızlar takılamıyoruz napalım benım hala bılgısayar tamırde eşim akşamdan akşama ısyerındekını getırıyorda oyle okuyorum yazdıklarınızı ben ne bıcım hamıleyım ya kımı gorsem tatlıya aşerıyo mutfakta 1 kutu fıstıklı ozel var ve ben daha gıdıp bıtane bıle tadına bakmadım ustelık daha 6 kılo aldım sekerde cıkmadı yesem yıcem ama ıstah ıstek yok.neyse dun saglıkocagına gıttım hem oksuruk boğaz agrısı fena usutmusum koca kıs gectı hasta olmadım martta hasta oldum ya ona yanıyorum neyse hem ona hemde tetanosun ıkıncı dozunu vurdurmaya gıttım hallettım ıyı oldu ama butungece evı turladım yarabbım nasıl bır oksuruktur cıgerlerım sokuldu sandım oksuruk dogumsancılarını tetıklermıs bebege bısey olucak dıye aklım cıktı neyse doktora mecbur kaldım gıtmeye 2 gundur ıhlamur bal lımon neyaptıysam gecıremeyınce hamılelıkte kullanılabılınen antbytk ve agrı kesıcı oksuruk surubu verdı mecbur kaldım ıcıyorum bugun daha ıyıyım ıns.atlatırım bu arada bu guzel havada evde yatıyor olmak berbat..sızlerde ne var ne yok opüyorum...

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin,bende de bir iştah var durmadan tatlı istiyorumm neyse bebişler sağlıklı olsunda kiloları sonra veririz artık napalım bu arada dikkat et kendine bu havalar aldatıyor insanı sıcak soğuk derken hasta ediyor ilaçlarını düzenli al hemen iyileş inş.

cook sagol cnm..evet aynen kilolar doğduktan sonra gıder nasılsa..aynen valla geceler tam bı kabus bogazım cıgerlerım yanıyor oksurmekten ıcım parçalandı bebişime bişey olmasında ben razıyım herşeye...cuma gunu tekrar kar gelıyormuş dıkkat etmek lazım :2:
buarada bugunden ıtıbaren 99 gun kaldı bebışımı kucagıma almaya 100 un altına duştuk sonundaaa

Son düzenleme:

evet canım 100 ün altına indik ya çok şükür sağ salim kucağımıza da alırız benim oğluşumda 2 gündür maşallah çok hareketli hiç durmuyor normaldir dimi yaa aslında seviniyorum ama yinede sizinkiler nasıl merak ediyorum

canım benımkının hareketlerını ben genelde kasıklarımda hıssedıyorum sen ne tarafında hıssedıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…