- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.061
slm kızlar takılamıyoruz napalım benım hala bılgısayar tamırde eşim akşamdan akşama ısyerındekını getırıyorda oyle okuyorum yazdıklarınızı ben ne bıcım hamıleyım ya kımı gorsem tatlıya aşerıyo mutfakta 1 kutu fıstıklı ozel var ve ben daha gıdıp bıtane bıle tadına bakmadım ustelık daha 6 kılo aldım sekerde cıkmadı yesem yıcem ama ıstah ıstek yok.neyse dun saglıkocagına gıttım hem oksuruk boğaz agrısı fena usutmusum koca kıs gectı hasta olmadım martta hasta oldum ya ona yanıyorumneyse hem ona hemde tetanosun ıkıncı dozunu vurdurmaya gıttım hallettım ıyı oldu ama butungece evı turladım yarabbım nasıl bır oksuruktur cıgerlerım sokuldu sandım oksuruk dogumsancılarını tetıklermıs bebege bısey olucak dıye aklım cıktı neyse doktora mecbur kaldım gıtmeye 2 gundur ıhlamur bal lımon neyaptıysam gecıremeyınce hamılelıkte kullanılabılınen antbytk ve agrı kesıcı oksuruk surubu verdı mecbur kaldım ıcıyorum bugun daha ıyıyım ıns.atlatırım bu arada bu guzel havada evde yatıyor olmak berbat..sızlerde ne var ne yok opüyorum...
günaydın güzel anneler))) bebişlerrr nasıl
bu arada kızlar ben biraz gec kaldım heralde tetenoz asısına 22.haftadan sonra gel demisti saglık ocagı simdi gitsem ilk doza gec kalmısmıyımdır sizce
canım benımkının hareketlerını ben genelde kasıklarımda hıssedıyorum sen ne tarafında hıssedıyosun
bu arada kızlar ben biraz gec kaldım heralde tetenoz asısına 22.haftadan sonra gel demisti saglık ocagı simdi gitsem ilk doza gec kalmısmıyımdır sizce
eskiden sadece vuruyordu şimdi karnımın şekli değişiyor dönüyor galiba bazen aşağıya vuruyor çıkacak gibi korkuyorum birden bide kıyafet sıkınca ısrarla vuruyor daraldım diyor sanki :)
ben ılkını 24 te yaptırdım ıkıncısı nısanın 8 ınde bana özellıkle ılkını gec yaptılar ılk bebegımı dusurdugum ıcın bılmıyorum ama sen bı sor saglık ocagına gec olsa bana nıte ıkıncı dozu nısanın 8 ıne versınler
dımı sen sor bı
benımde karnımı yukarı kaldırıyo vurunca ama cevremdekılerın dedıgı gıbı daha kol bacak kafa ayrımı yapılmıyo daha bende.bazılarını okuyorum kız 26,haftada gece uyuyamadım hareketınden dıyo bana acıkcası bıraz abartı gıbı gelıyo bende 26 dayım ama masallah gayet ıyı uyuyorum zaten daha bı kılo bıle degıl nasıl uyutmuycak dımı ama :)
kesinlikle canım katılıyorum masallah suan bizde gayet iyi uyuyoruz bebisimle artık onlarda düzenli uyudukları ıcın geceleri rahatız :)) bende bastan beri kasıklarımda hissediyorum kızlar sizdede oluyormu hani bole cok fazla su ıcersinde karnında suyu fazlaca hissedersin bole bazen resmen suyun ıcınde donuyo gibi hissediyorum bi garip oluyo :)))
günaydın kızlarr ya kaç gündür sol bacağıma basamıyorum o kadar acıyor ki doktor ortopediye git dedi napmalıyım sizce yürürken bacağımın kökü acıyor belim falan cekiliyor gibi oluyor
günaydın kızlarr ya kaç gündür sol bacağıma basamıyorum o kadar acıyor ki doktor ortopediye git dedi napmalıyım sizce yürürken bacağımın kökü acıyor belim falan cekiliyor gibi oluyor
Canım hamilelikte bacağa kramp girermiş, üzerine basılamazmış. Ablamında öyleydi. Doktoru magnezyum ve kalsiyum verdi geçti canım. Çok geçmiş olsun
evet canım benim arkadaşımda beli tutuluyordu yürüyemiyordu magnezyum vermişti doktor iyi geldi öyle bişey kullanıcam sanırım birde maden suyu da iyi geliyormuş kemikler için sade olanı içmeye başladınız mı ?
Evet ben 5. Aydan sonra bir gün magnezyum bir gün kalsiyum kullanıyorum. 7. Aya kadar da devam edeceksin dedi doktorum.. Ayrıca soda hergün kullanıyorum..
canım magnezyum suda eritilen bişey mi kalsiyum nasıl bir ilaç tablet falan mı?
İkiside suda eritilen canım.. Bir bardak suda eritip içiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?