ekim hamileleri... :)

canım çok geçmiş olsun oncelikle kışın bitimi olur hep boyle hava degisikligi carpıyo iste canım ama ilac kulllanmaya baslamıssın hayırlısıyla hemen toplarsın kendini insallah yigenimizede bise olmaz allahın izniyle sen merak etme bol bol dinlen meyve ye canım valla canım bende senin gibi tatlı hic canım cekmiyodu ama simdi masallah gunluk cikolatam eksik olmyo is yerimde napıyım devamlı canım tatlı bisiler istiyo ondan da kilo almam hızlandı benim valla :))))

herseyi gectimde kilo falan neysede canım sen deneyimlisin ikinci hamilelgn benim ozellikle aksamları su bel agrım ne olcak bilmiyorum bi sırtıma vuruyo agrı bi kasıklarıma bu ara aksamları neşem olmuyo hic normalmi tatlım yaa ( insanın keyfi kalmıyo hic

bu arada kızlar ben biraz gec kaldım heralde tetenoz asısına 22.haftadan sonra gel demisti saglık ocagı simdi gitsem ilk doza gec kalmısmıyımdır sizce

canım benımkının hareketlerını ben genelde kasıklarımda hıssedıyorum sen ne tarafında hıssedıyosun

eskiden sadece vuruyordu şimdi karnımın şekli değişiyor dönüyor galiba bazen aşağıya vuruyor çıkacak gibi korkuyorum birden bide kıyafet sıkınca ısrarla vuruyor daraldım diyor sanki :)

bu arada kızlar ben biraz gec kaldım heralde tetenoz asısına 22.haftadan sonra gel demisti saglık ocagı simdi gitsem ilk doza gec kalmısmıyımdır sizce

ben ılkını 24 te yaptırdım ıkıncısı nısanın 8 ınde bana özellıkle ılkını gec yaptılar ılk bebegımı dusurdugum ıcın bılmıyorum ama sen bı sor saglık ocagına gec olsa bana nıte ıkıncı dozu nısanın 8 ıne versınler
dımı sen sor bı

eskiden sadece vuruyordu şimdi karnımın şekli değişiyor dönüyor galiba bazen aşağıya vuruyor çıkacak gibi korkuyorum birden bide kıyafet sıkınca ısrarla vuruyor daraldım diyor sanki :)

benımde karnımı yukarı kaldırıyo vurunca ama cevremdekılerın dedıgı gıbı daha kol bacak kafa ayrımı yapılmıyo daha bende.bazılarını okuyorum kız 26,haftada gece uyuyamadım hareketınden dıyo bana acıkcası bıraz abartı gıbı gelıyo bende 26 dayım ama masallah gayet ıyı uyuyorum zaten daha bı kılo bıle degıl nasıl uyutmuycak dımı ama :)

tamam canım dogru diyosun su an ben 24 3 haftalıgım belki zamanıdr daha ogleden sonra izin alıyımda gidiyim saglık ocagına ihmal etmeyim

kesinlikle canım katılıyorum masallah suan bizde gayet iyi uyuyoruz bebisimle artık onlarda düzenli uyudukları ıcın geceleri rahatız :)) bende bastan beri kasıklarımda hissediyorum kızlar sizdede oluyormu hani bole cok fazla su ıcersinde karnında suyu fazlaca hissedersin bole bazen resmen suyun ıcınde donuyo gibi hissediyorum bi garip oluyo :)))

evet tatlım bende yuzd doksan kasıklarımda hıssedıyorum sut ıcınce bıseyler yıyınce özellıkle tatlı daha guclu vuruyo ama mılletın dedıgı gıbı elı kolu daha dısardan bellı olmuyo o sanırım bebk cok buyuynce son aylara dogru oluyo sımdı cok erken daha bı kılo bıle olmadı .

aynı haftalarda aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar benımde ençok hissettiğim sağ kasığımdaki tekmeleri özellikle pantolon sıkarsa veya yemek masasına egıldıgımde yapıyor rahatsız oluyo heralde deyıp duzelıyorum buarada tabiki hep aynı pozisyonda değildir ama son 2 kontrolumdede sağkasık diye gösterdiğim yerde başı var solumdada ayakları genelde iki yerden yiyorum tekmeleri aynen cnm maşşallah şu hasta halimde bile bi coşuyor güldürüyo beni ama okadarda uyutmıycak kadar değil daha 3 ayımız var şimdiden uyutmasalar nolur halimiz.evet cnm bel ağrısı berbat bişey ben ilk kızımda yaşıyordum ama daha erken değilmi daha çok 7 den sonra artıyor kilo alımının çok etkisi var vücut bel taşıyamıyor ağırlığı doktora yinede bahset ister.mide yanmasını bile unuttum inanın öksürük yüzünden sanki bebek doğmuşta ona kalkıyor gibi nöbetteyim geceleri off :2: içim dışım ıhlamur bal limon oldu allahtan diğer kızıma bulaştırmadan atlatıyorum..

günaydın kızlarr ya kaç gündür sol bacağıma basamıyorum o kadar acıyor ki doktor ortopediye git dedi napmalıyım sizce yürürken bacağımın kökü acıyor belim falan cekiliyor gibi oluyor

günaydın kızlar dun saglık ocagına gittim asımız ıcın gec kalmamısız ilk dozum dun vuruldu digerinide nisanın son haftasına gun verdi sabah bi kalktım kolum agrıyo agrır normal dedi cekecez yapcak bise yok bebisler saglıklı olsunda gerisi bos

günaydın kızlarr ya kaç gündür sol bacağıma basamıyorum o kadar acıyor ki doktor ortopediye git dedi napmalıyım sizce yürürken bacağımın kökü acıyor belim falan cekiliyor gibi oluyor

gecmis olsun canım artık agrılarımız basladı valla bel bacak sırt derken allah kolaylık versin bizlere

Canım hamilelikte bacağa kramp girermiş, üzerine basılamazmış. Ablamında öyleydi. Doktoru magnezyum ve kalsiyum verdi geçti canım. Çok geçmiş olsun

Canım hamilelikte bacağa kramp girermiş, üzerine basılamazmış. Ablamında öyleydi. Doktoru magnezyum ve kalsiyum verdi geçti canım. Çok geçmiş olsun

evet canım benim arkadaşımda beli tutuluyordu yürüyemiyordu magnezyum vermişti doktor iyi geldi öyle bişey kullanıcam sanırım birde maden suyu da iyi geliyormuş kemikler için sade olanı içmeye başladınız mı ?

Evet ben 5. Aydan sonra bir gün magnezyum bir gün kalsiyum kullanıyorum. 7. Aya kadar da devam edeceksin dedi doktorum.. Ayrıca soda hergün kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…