ekim hamileleri... :)

günaydııııııın kızlarr nasılsınız bakalım ben çok şükür 1 haftalık bi yatak istirahatinden sonra dün gece ilk defa uyudum bugün çok güzel kalktım biraz nette takılayımda sonra kızımı spora götürecem babamız araba pazarında bugün kızkıza takılıcaz bakalım buarada 1 haftadır yatıyorum ilk defa açıkhavaya çıkıcam allahım kimseleri yataga baglı bırakmasın çok zorrr ( kendinize iyi bakın hoşçakalın.....

Coook sukur doguma 100 gunden az kaldı ınsallah hayırlısıyla tamamına ererız :)bu hafta cuma gunu randevum var bakalım bızım pasa ne alemde

Coook sukur doguma 100 gunden az kaldı ınsallah hayırlısıyla tamamına ererız :)bu hafta cuma gunu randevum var bakalım bızım pasa ne alemde
evet canım yaa günler azalıyor yavaş yavaş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağmııza inş. gidince yaz hemen bakalım paşa büyümüş mü ?

evet canım yaa günler azalıyor yavaş yavaş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağmııza inş. Gidince yaz hemen bakalım paşa büyümüş mü ?

ınsallah canım hemen yazarım karnım buyudu ınsallah kılo almıstır uzamıstır 3 haftaya dusurdu kontrollerın arasını artık bakalım .hafta sonu yavruma pısık kremı bebe yagı ıslak mendıl sampuan aldım ankarada oturanlar ıcın antares de rossmann dan aldım %100 dogal alkol paraben parfum ıcermeyen öke test lı organık alman urunu bende hocamızın tavsıyesı uszerıne aldım cok kısa surede tukenıyomus ben aldım bakalım deneyıp görcez artık

günaydın kızlarr nasılsınız bizde griple savaşıyoruz 3 gündür inşallah hemen düzeliriz yaaaff

çoook geçmiş olsun canım ya,normal insanlar bile dayanamıyorki dışardaki havaya mikroba biz hamileler nasıl dayanalım çok zor yaa doktora ilk gün çıktım iyiki çıkmışım yoksa geçmiycekmiş heralde sen naptın çıksaydın direk doktora...

slm kızlar nabersiniz bakalım nasıl gidiyor hamilelik biz 26.haftadayız (buraya göre 27.) artık hareketlerimiz kuvvetlendi baya baya bu dokunuşları hissetmek çok güzel tarifsiz bi duygu :) 95 gün kaldı bugün itibariyle kuzuma kavuşmama hayırlısıyla bi gelsede bi kucaklasam koklasam içime çeke çeke ohh miss çok özledim bebek kokusunu hele insanın kendi canından kanından özenle bekleyip gün gün saya saya beklediği miniğinin kucağında olması tarifsiz bi duygu allahım hepimize yaşatır inş.hayırlısıyla..bu arada artık bu haftadan sonra haftada 200_400 gr arası kilo alıcakmışız bakalım napıcaz artık penguen gibi yürümeye başladım bile ben

sağol canım yaaa doktora falan gitmedim bal limon falan idare etmeye çalışıyorum işte inşallah atlatırım devam ederse mecbur gideceğim doktora

günaydın kızlarr nasılsınız bizde griple savaşıyoruz 3 gündür inşallah hemen düzeliriz yaaaff

canımmm cok gecmis olsun tuhhh nerden kaptın sifayı ama uzulme hemen atlatırsın ınsallah bol bol dinlen meyveni tuket ıhlamurlu ballı limonlu caylar tuket canım benim hemen atlatısın ınsallah ayaklarınıda sıcak tut iyice üsütme bebisinide senide opuyorum

çok sağol canım yaa bebişlerin sağlığı için kendimizede iyi bakmalıyız dimi ben bi gideyim kendime ballı limonlu çaylar hazırlıyayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…