- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.081
isimleri ne canım bende kullanırım olmazsa
Magnorm(365 MG), cal-D-Vİta (kalsiyum eksikliğinde).
çok sağol canım sende hamilelik takvimi yapsana bebişin için yazanları okursun her gün büyüdüğünü görmek heycanlandırıyor insanı
evet canım yaa günler azalıyor yavaş yavaş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağmııza inş. gidince yaz hemen bakalım paşa büyümüş mü ?Coook sukur doguma 100 gunden az kaldı ınsallah hayırlısıyla tamamına ererız :)bu hafta cuma gunu randevum var bakalım bızım pasa ne alemde
evet canım yaa günler azalıyor yavaş yavaş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağmııza inş. Gidince yaz hemen bakalım paşa büyümüş mü ?
günaydın kızlarr nasılsınız bizde griple savaşıyoruz 3 gündür inşallah hemen düzeliriz yaaaff
çoook geçmiş olsun canım ya,normal insanlar bile dayanamıyorki dışardaki havaya mikroba biz hamileler nasıl dayanalımçok zor yaa doktora ilk gün çıktım iyiki çıkmışım yoksa geçmiycekmiş heralde sen naptın çıksaydın direk doktora...
günaydın kızlarr nasılsınız bizde griple savaşıyoruz 3 gündür inşallah hemen düzeliriz yaaaff
canımmm cok gecmis olsun tuhhhnerden kaptın sifayı ama uzulme hemen atlatırsın ınsallah bol bol dinlen meyveni tuket ıhlamurlu ballı limonlu caylar tuket canım benim hemen atlatısın ınsallah ayaklarınıda sıcak tut iyice üsütme bebisinide senide opuyorum
günaydın canlarrr nasılsınız bugünn ?
günaydın canlarrr nasılsınız bugünn ?
oyy maşallah ya hızlısın bizde napalım işteyiz oğluşumla çalışıyoruz izne çıkacağımız günlerin hayalini kuruyoruz bi yandanGünaydın canım.. Bütün işlerimi bitirdim, kocama en sevdiği kurabiyeyi yaptım ve şimdi dinleniyorum:) sen nasılsın?
günaydın canım iyi diyelim iyi olalım valla bugun basım agrıyo benim disimde agrıyo yavastan hic keyfim yok insallah aksama gecer sen nasıl oldun tatlım
geçmiş olsun canım bende napim biraz daha iyiyim ayakta atlatmaya calışıyorum işte Allah hepimize şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?