- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.101
bebeğin hareketiyle karnın bazı yerlere sertleşiyor normalde yani benim bebeğim mesala sağ tarafma geçince hafif şişiyor ve sertleşiyor normal bence canımKızlar bir kaç gündür ara ara karnımda sertleşmeler oluyo..yürürken de kasıklarımda bir ağrı ve basınç hissediyorum.. Normal mi acaba bunlar. Doktor kontrolüm 5 Nisan da
bebeğin hareketiyle karnın bazı yerlere sertleşiyor normalde yani benim bebeğim mesala sağ tarafma geçince hafif şişiyor ve sertleşiyor normal bence canım
Mrh canlarrr kontroldem yenı geldım coook sukur pasam cok ıyı :) 26+5 ıtıbarıye pasamız 920 gr ve 35 cm olmus dr umuz cok ıyı dedı allahıma bınlerce kez sukurler olsun
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize.. size birşey soracağım bu hamilelik takviminde yazan bebeğin gr ağırlığı doğru mu? ben bugün 24+4 üm ve bebeğim 603 gr çıktı ultrasonda... burda yazanla arada baya bir fark var tedirgin oldum ya acaba benim bebeğim çok mu zayıf diye
paşallah paşaya ne kadar da büyümüş maşallah kuzuyaaa benim paşam büyüdü mü acaba haftaya gidicem bende inşallah sağlıklıdır büyümüşdür de size güzel haberler getiririm bende :)Mrh canlarrr kontroldem yenı geldım coook sukur pasam cok ıyı :) 26+5 ıtıbarıye pasamız 920 gr ve 35 cm olmus dr umuz cok ıyı dedı allahıma bınlerce kez sukurler olsun
çok sevindim canım gözüm aydın:) darısı 5 nisan'da başıma:)
paşallah paşaya ne kadar da büyümüş maşallah kuzuyaaa benim paşam büyüdü mü acaba haftaya gidicem bende inşallah sağlıklıdır büyümüşdür de size güzel haberler getiririm bende :)[/QUOTSAOLASIN CANIM SENIN PASAYLA ENIM PASA BIRBIRINE YAKIN GIDIYO KILODA BAY BUYUÖMUSTUR SENIN PASADA .INSALLAH GUZEL HABERLERLE DÖNERSIN
Herkese merhaba. Nasılsınız bugün?
günaydın kızlarrr nasılsınız ?
günaydın canım cok sukur gayet iyiyiz siz nasılsınız bebişle :) hamilelik takvimime gore 98 günüm kalmış cok şükür 100 den düştük :)))
bunu bende çok merak ediyorum ne zaman rapor alınacak bilen varsa kızlar yazabilir mi ?kızlar merhaba giremiyorum uzun süredir siteye nasılsınız bakalım size birşey danışacaktım
sigortalı olarak çalışan biri doğum yardımı almak için iş görememezlik raporunu doğumdan nekadar önce alıyor siz aldınızmı rapor toplam nekadar ücret alınıyor bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?