ekim hamileleri... :)

Kızlar bir kaç gündür ara ara karnımda sertleşmeler oluyo..yürürken de kasıklarımda bir ağrı ve basınç hissediyorum.. Normal mi acaba bunlar. Doktor kontrolüm 5 Nisan da

Kızlar bir kaç gündür ara ara karnımda sertleşmeler oluyo..yürürken de kasıklarımda bir ağrı ve basınç hissediyorum.. Normal mi acaba bunlar. Doktor kontrolüm 5 Nisan da
bebeğin hareketiyle karnın bazı yerlere sertleşiyor normalde yani benim bebeğim mesala sağ tarafma geçince hafif şişiyor ve sertleşiyor normal bence canım

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize.. size birşey soracağım bu hamilelik takviminde yazan bebeğin gr ağırlığı doğru mu? ben bugün 24+4 üm ve bebeğim 603 gr çıktı ultrasonda... burda yazanla arada baya bir fark var tedirgin oldum ya acaba benim bebeğim çok mu zayıf diye

Mrh canlarrr kontroldem yenı geldım coook sukur pasam cok ıyı :) 26+5 ıtıbarıye pasamız 920 gr ve 35 cm olmus dr umuz cok ıyı dedı allahıma bınlerce kez sukurler olsun

Mrh canlarrr kontroldem yenı geldım coook sukur pasam cok ıyı :) 26+5 ıtıbarıye pasamız 920 gr ve 35 cm olmus dr umuz cok ıyı dedı allahıma bınlerce kez sukurler olsun

Çok sevindim canım gözüm Aydın:) darısı 5 Nisan'da başıma:)

canım bence takılma orda yazanlara ortalama olarak yazıyorlar orda ama yinede beslenmene dikkat et peki doktorun ne dedi normal dediğse üzme kendini

paşallah paşaya ne kadar da büyümüş maşallah kuzuyaaa benim paşam büyüdü mü acaba haftaya gidicem bende inşallah sağlıklıdır büyümüşdür de size güzel haberler getiririm bende :)

kızlar merhaba giremiyorum uzun süredir siteye nasılsınız bakalım size birşey danışacaktım
sigortalı olarak çalışan biri doğum yardımı almak için iş görememezlik raporunu doğumdan nekadar önce alıyor siz aldınızmı rapor toplam nekadar ücret alınıyor bi

bunu bende çok merak ediyorum ne zaman rapor alınacak bilen varsa kızlar yazabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…