ekim hamileleri... :)

eee ne var yok kızlar bebişler nasıllar kontrole giden gidecek olan varmı güzel haberler duyalım mutlu olalım bende gidceğim bu hafta içi inş.bende güzel haber getiririm inşallah size

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bi yürüyüş yaptım pazara gittim geldim biraz dinleniyorum kontrolum bu hafta olucaktı ama ben haftaya olsun istedim nasılsa test falan yokya artık..siz neler yapıyosunuz ben dün temizlikçi aldırdım evi bi temizlettim heryer batıyordu gözüme tabii bugünde temizlikçinin ardından bi kova aldım elime begenmediğim yerlerin üstünden geçtim temizlik yapmak zorlaştı artık yoruluyorum...sizde haberler ne doktora gidecekler var heralde hayırlısıyla gidin gelin bakalım öpüyorum...

ohh mis olmuştur heryer insan güneşi görünce temizlik yapası geliyor ne güzel ferah ferah otur şimdi keyfine bak canım

günaydın kızlarrr :))) gülsüm canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bayadır görüsemiyoduk :))

gnd emosumm nasıl olsun valla gecen hafta kontrolum vardı hersey cok ıyı masallah yalnız ben zorlanmaya basladım bacamlarım ayaklarım acayıp agrıyo belım kalcamın kemıklerı desen ole .bebıs 1 kg olmus 35 cm boyu ben sısmeya basladım ayaklarım falan .10 kılo almısım hemsıre kızdı tatlıyı kes dedı .su 6 ay meselesı bı cıksada ıznımıze ayrılsak dun aksam bakanı dınledım en gec meclıs tatıle gırmeden dedı ınsallah bızede vurur bu arada artık özel hastaneler dogumdan en fazla 300 lıra sezeryandan 450 lıra alacak daha fazlasını alamayacak doguma gelen gebe acıl hasta statusunde degerlendırılıcek haberınız olsun

Canım bu yeni bir haber mi? Bu arada ayaklarını sıcak suya koy sık sık, çok iyi geliyor. Ayrıca gün içinde ayaklarını yukarı kaldır. Kaç haftalıksın canım

kızlar nasılsınız bugün kontrole gittik oğluşum 35 cm olmuş 1050 gr dedi ama doktor zayf dedi beslenmene dikkat et dedi sizce çok mu zayıf yaaaa

kızlar nasılsınız bugün kontrole gittik oğluşum 35 cm olmuş 1050 gr dedi ama doktor zayf dedi beslenmene dikkat et dedi sizce çok mu zayıf yaaaa

oyyy annesi kuzucugun 1 kilo olmus daha ne olsun tatlım neye gore zayıf demiski doktor haftana gore bence gayet iyi ama sen yinede beslenmene dikkat et tatlım bebege kilo aldıran seyler oncelikle günlük sütünü ic günlük 1 tane muz ye oglenleri kuruyemisini ye ceviz badem fındık sonra yesil yapraklı sebzeler ve kırmızı etini tuket canım eminim etkisi olacaktır tatlım sakın kafanada takma daha yeni yeni kilo almaya basladı bebisler morel cok onemli morelini bozma sekerim :) opuyorum ıkınızıde

ay sağol canım ya netten bakıyorum zaten hamile takvimindede yazıyor 1100 -1200 civarı olmalıymış ne bilim yaaa 1 hafta geri dedi ama sorun değil dedi birde ayrıntılıya girdiğimiz doktor yine cağırmıştı 27.haftadan sonra bugün o da baktı karın çevresi sadece 4 gün geri, kafası tam haftasıyla uyumlu dedi ama ne bileyim yaa yinede dikkat edicem artık yediklerime

niye kimse yokk yaaa

bencede normal cnm kilosu doktor kaç kilo bekliyordu acaba :) aman saglıklı olsunda anne karnında naparsan yap o alacagı kadarını alıyor muhım olan dogduktan sonra ıyı bakmak beslemek takma bencede...bende haftaya cumaya aldım randevuyu bakalım benımkı nekadar olmuş zor laf alıyorum doktorumun agzından 4 hafta beklıyosun 2 saatte dışarda kapıda bekleyıp stres oluyoruz gırdınmı 5 dakka kafa olcuyo karın ıcorganlar gelışımı nasıl doktor bey gayet ıyı tamam...off ben bı enazından yarımsaat doya doya bakmak ıstıyorum yaa yetmıyoo zaten renklı de degıl goruntu dıger ark.hep renklıde baktırıyolar

aynen bizim kontroller de öyle geçiyor..özele gitmeme rağmen hem de. tekrar yüzünü görebilir miyim dedim doktora resmini vericem ona bakarsın doya doya dedi göstermedi yüzünü yaa şaka gibi çok gıcık oldum.

benim de 25+1 de 708 gr çıktı.. doktor normal dedi ama netten bakıyorum zayıf görünüyor nettekilere göre

günaydın kızlarrr :) ya takmıcam kilosunu falan doğduktan sonra iyi baktıktan sonra sorun olmaz ayrıca bazı çocukların yapısı iri oluyor kimi minyon oluyor sağlıklı olsunda tosun olmasına gerek yok dimi ama :)))

canım valla yıye yıye ben tosun oldum ::)benım bebıs soylemıstım 27 cı haftada 920 gr dı dr ıyı dedı boyu 35 cm mıs .sımdı ne oldu bılemem tabı yanlız bebegın kılosu anne ve babanın dogum kılosuna benzermıs bende esımde kucucuk dogmusuz ama sımdı esım 1.87 ve tamm 100 kılo kayınvalıdem tam yarım lıtrelık pet sıse kadardı dıyo esıme sımdı geldıgı hale bak :)uzme kendını bı bardalk sut yatarken yogurt ye hep sut olmaz yogurtta kalsıyum daha fazla cökelekte en fazla .tahın pekmez ye ben ona basladım sımdı .hergun yumurtanı ye .meyvenı ye cevızını ıhmal etme hergun tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…