- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.121
günaydın kızlarrr :)
ohh mis olmuştur heryer insan güneşi görünce temizlik yapası geliyor ne güzel ferah ferah otur şimdi keyfine bak canımslm kızlar nasılsınız bakalım ben bi yürüyüş yaptım pazara gittim geldim biraz dinleniyorum kontrolum bu hafta olucaktı ama ben haftaya olsun istedim nasılsa test falan yokya artık..siz neler yapıyosunuz ben dün temizlikçi aldırdım evi bi temizlettim heryer batıyordu gözüme tabii bugünde temizlikçinin ardından bi kova aldım elime begenmediğim yerlerin üstünden geçtimtemizlik yapmak zorlaştı artık yoruluyorum...sizde haberler ne doktora gidecekler var heralde hayırlısıyla gidin gelin bakalım öpüyorum...
merhaba kızlarr :) bugün nasılsınız pek kimse girmiyor topiğe artık
günaydın kızlarrr :))) gülsüm canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bayadır görüsemiyoduk :))
gnd emosumm nasıl olsun valla gecen hafta kontrolum vardı hersey cok ıyı masallah yalnız ben zorlanmaya basladım bacamlarım ayaklarım acayıp agrıyobelım kalcamın kemıklerı desen ole .bebıs 1 kg olmus 35 cm boyu ben sısmeya basladım ayaklarım falan .10 kılo almısım hemsıre kızdı tatlıyı kes dedı .su 6 ay meselesı bı cıksada ıznımıze ayrılsak dun aksam bakanı dınledım en gec meclıs tatıle gırmeden dedı ınsallah bızede vurur bu arada artık özel hastaneler dogumdan en fazla 300 lıra sezeryandan 450 lıra alacak daha fazlasını alamayacak doguma gelen gebe acıl hasta statusunde degerlendırılıcek haberınız olsun
evet canım 3 gunluk bı haber daha yenı 28 haftalıgımcanım bu yeni bir haber mi? Bu arada ayaklarını sıcak suya koy sık sık, çok iyi geliyor. Ayrıca gün içinde ayaklarını yukarı kaldır. Kaç haftalıksın canım
evet canım 3 gunluk bı haber daha yenı 28 haftalıgım[/QUOT hadi inşallah bakalım
kızlar nasılsınız bugün kontrole gittik oğluşum 35 cm olmuş 1050 gr dedi ama doktor zayf dedi beslenmene dikkat et dedi sizce çok mu zayıf yaaaa
oyyy annesi kuzucugun 1 kilo olmus daha ne olsun tatlım neye gore zayıf demiski doktor haftana gore bence gayet iyi ama sen yinede beslenmene dikkat et tatlım bebege kilo aldıran seyler oncelikle günlük sütünü ic günlük 1 tane muz ye oglenleri kuruyemisini ye ceviz badem fındık sonra yesil yapraklı sebzeler ve kırmızı etini tuket canım eminim etkisi olacaktır tatlım sakın kafanada takma daha yeni yeni kilo almaya basladı bebisler morel cok onemli morelini bozma sekerim :) opuyorum ıkınızıde
ay sağol canım ya netten bakıyorum zaten hamile takvimindede yazıyor 1100 -1200 civarı olmalıymış ne bilim yaaa 1 hafta geri dedi ama sorun değil dedi birde ayrıntılıya girdiğimiz doktor yine cağırmıştı 27.haftadan sonra bugün o da baktı karın çevresi sadece 4 gün geri, kafası tam haftasıyla uyumlu dedi ama ne bileyim yaa yinede dikkat edicem artık yediklerime
günaydın kızlarrr :) ya takmıcam kilosunu falan doğduktan sonra iyi baktıktan sonra sorun olmaz ayrıca bazı çocukların yapısı iri oluyor kimi minyon oluyor sağlıklı olsunda tosun olmasına gerek yok dimi ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?