ekim hamileleri... :)

bende dün kontroldeydim canım. bebek 1100 grammış. boyuda fl hesabına göre 37 cm miş. doktor gayet iyi sağlıklı dedi.bence senin doktorun abartmış. beslenmene dikkat et tabiki. günlük alman gereken yiyecekleri mutlaka tüket. arkadaşlar gayet iyi yazmışlar. kafaya takmaya hiç gerek yok. sağlıklı bir şekilde doğduktan sonra 50 100 gramın hiç bir farkı yok :)

gunaydın güzel anneler bugün nasılsınız bakalım hafta sonu neler yaptınız biz kızlarımla balık tutmaya gıttık hem tuttuk hem orda yedık hava super di bugün yine berbat tabi insanın canı bişey yapmak istemiyor sündüklüyorum bilg.karşısında..tek şikayetim şu mide yanması allahım nasıl bişeydir cayır cayır yanıyorum herşeyi deniyorum evin içinde turluyorum doğana kadar benim böyle devam eder tek şikayetim bu napalım çekmeye çalışıyoruz işte sabah kahvaltısıyla başlıyoruz hatta kahv.önce kalkmamla başlıyor gece uykudan kaldırıyor o derece neyse bakalım sizler nasılsınız öpüyorum......

günaydın canımmm bizde haftasonu piknige gitik paşamla bugün hava buz gibi işe geldik işte iyiz bizde çok şükür bi sıkıntımız yok maşallah :) sanada geçmiş olsunn canım mide için şurup vermişlerdi görümceme ondan içiyordu iyi geliyormuş dayanamayacak duruma gelirsen bi sor doktoruna aslında hiç ilaç içme taraftarı değilim ama napalım bazen şart oluyor

ya zaten benim doktorum herşeyi abartiyor değiştircem ama doğumumu başka bir yerde yapmayı düşünüyorum zaten, ben dikkat edeyim de beslenmeme artık bebeğimde büyür inş.sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasıp etsin rabbim

Selam kızlar. Nasılsınız? Biz çok şükür iyiyiz. Dün doktora gittik. Tombiş yanaklımı gördüm :)1160gr olmuşuz. Sizlerde haberler nasıl?

Selam kızlar. Nasılsınız? Biz çok şükür iyiyiz. Dün doktora gittik. Tombiş yanaklımı gördüm :)1160gr olmuşuz. Sizlerde haberler nasıl?

oyyyssss senin tombis yanaklını yesinler emi :) napıyomus kuzu masallah canım kuzuna valla canım ben bu hafta dislerimle basım dertte dislerimin hepsi sızlıyo desem yeridir yani hangisi agrıdıgı belli degil benim minik kızım annesinin kalsiyumlarını toplamaya basladı herhal :))) dunde durup dururken agzımdan dolgum dustu poff umarım daha kotusu olmaz onun haricinde bizde iyiyiz cok sukur kızımla annesine oyunlar yapıyor bi o yana bi bu yana :)))

Maşallah size minnoşlar :) Dişlerine üzüldüm canım. Ben öyle olacağını bildiğim için hamile kalmadan önce dişçiye baya bi gittim geldim. Sürekli de fırçalamaya çalışıyorum. Ama buna rağmen diş etlerim sızlıyor bazen. Süt de içemiyorum gaz yapıyor. Bende sıkıntılıyım biraz ama ileri derece değil çok şükür. Bu arada hamileyken dolgu falan yaptırabiliyorsun ilk 3 aydan sonra. Bi dişim ağrır gibi olduğunda doktoruma sölemiştim de, dişçiye notlar yazdı. Kullanabileceğim ilaçları, yapılabilecek operasyonları falan yazdı. Sende bi doktoruna sor gerekirse git, çünkü diş ağrısı çekilebilir dert değil.

valla iyi yapmıssın banada soylediler dislerini hamile kalmadan once ihmal etme diye ama iste hazırlıksız yakalandık :))) valla iciyorum süt her gün yatmadan belki o birazda olsa rahatlatıyordur evet canım cok zor durumda kalırsam operasyona izin veriyorlar ama simdilik cok sukur ole cekilmiycek gibi degil arada gidip geliyo nede olsa suan hamileyiz rabbim dayanmasını veriyo valla :))

gunaydın kızlarr..neler yapıyosunuz bakalım ben pzt.siden beri kabus gibi gunler geçirdim pzt si balığa gittik diye yazmıştım ogün babası kızıma git buz parmak al yedir o günden beri sabahlıyoruz ateşlendi tabi okuldan geldiği gibi direk doktora götürdüm antbytk başladık mecburen buna ragmen bugune kadar hep ateş çok üzüldüm yavrum boşu boşuna çekti ya anne olmanın en zor yanı insanın içi parçalanıyo okuldanda kaldı hep babanın yüzünden işte daha kızgınlığım geçmedi neyse..bu arada bugün doktor kontrolum var meleğimi görücez ablasıyla çook özledim inş.doya doya görürüm buarada 77 günümüz kalmış heyecanlanıyorum git gide...sizde ne var ne yok ??

canım cok gecmis olsun allah sifa versin umarım hemencik iyilesir prensesin ablası :) gidin bakalım umarım hersey yolundadır kucuk prenses icinde evet yaaaa zamanlar azalıyo gun sayıyoz resmen allah hayırlısyla saglıkla kucaklarımıza almayı nasip eder insalllahhhh

Geçmiş olsun canım. Erkek milleti işte düşünemiyorlar bazen. Ama bile isteye de yapmamıştır kızma yine de sen.

çok sağolun kızlar..günaydııın nasılsınız bakalım biz iyileştik çok şükür kabus gibi bi hafta geçirdim tam 4 gün sürdü ılık duş falan şurup antbytge ragmen ateş..neyse daha dikkatli olucaz artık havalar bi soğuyo bi ısınıyo bugün berbat mesela..
neyse kızlar doktora gittim geldim kızlar benim sezeryan olucagım kesinleşti ilkim sezeryan old.için direk sezeryan dedi doktor ve günümüzde 1 hafta veya 10 gün öne çekildi yani 74 gün gözüküyodu bugün itibariyle 64 e falan düşücez zaman daralıyor....
buarada kızım 28.haftada 1.400 gr olmuş kafası ve bacakları 2 hafta ileriden gidiyor 31 haftalık gözüküyomuş gelişimi gayet iyi dedi artık ultrasona sıgmıyor tabiduruş pozisyonumuz aynı kafa aşagıda ayaklar mideme doğru bu sefer bende bilemedim ultrasonda kafasımı gövdesimi
buarada arkadaşım doğum yaptı çok çok memnun epiduralden kesinlikle tavsiye ediyo sonuç kaçınılmaz sezeryan olcagı için düşünmek lazım napalım her ameliyatın bi riski var allah hakkımızda hayırlısını versin...buarada gece hiç uyuyamadım nedense zaten çift yastıkla zor yatıyorum bu mide öldürecek beni tek sıkıntım bu ya..sizde ne var ne yok..hoşçakalın

benımde kontrolum bu cuma canım bakalım gıt ghıde zorlasıyo dogum korkusu basladı karnım hızla buyudu catlaklar olusmaya basladı bırden oldu ama son bır haftada artık hareketlerı dırek karnıma bakınca göruyoruz son 3 gundur karnım agrımaya basladı sanırım su braxton hics kasılmaları dedıklerı heralde .kısacası meraklardayım bebısım nasıl oldu dıye ınsallah bu cuma görucem

gulsumcum sen burdamıydın gunaydın..senın ılk gebelıktı dımı sorma benım ılk kızımda 8 ay hıc çatlagım yoktu 8.aydan sonra onun oynadıgı yerlerde bır başladı heryer haritaya döndü badem yagına bebek yagına ragmen cildim kuru o yuzden çatladı bunda dahada fazla çatlamasın dıye 5 6 çeşit aldım yağ hepsini surmeye çalışıyorum çok moral bozuyo ama bebiş için katlanıcaz..evet hareketler artık kıyafet ustundende bellı oluyor çok muthış bı duygu yaa benımde sagımda bıyere bazen yapıyo agrı gıbı ıttırıyo gıbı sonra geçiyo..göbiş acayip oldu :) herşeyiyle çok güzel hamile olmak ya allahım bütün isteyenlere versin inşş....

Geçmiş olsun canım.. Maşallah senin bebiş çok tombiş:))) Allah nazarlardan korusun..epidural sezeryandan herkes çok memnun, eminim sende rahat edeceksin,tam iki ay var senin için, az kaldı:))

oyyy maşalahh kuzuna kocaman olmuşş senle bizim şafak aynıydı ama sen öne geçtin neyse sağlıklı olsunlarda sezeryan normal önemli değil bence yeterli hayırlısıyla kucağımıza alalım bizde 2 hafta sonra falan gidicez doktora bakalım neler dicek

evet aynen cnm napalım ben aradan 8 yıl geçti ya bi ümit belki normal dermiki acaba diyordum üzüldüm ama napalım saglık olsun ilk kızım benim 3.gebeliğimdi sonhafta kordon dolanması dedi doktor ve mecbur sezeryana yöneltti yani benim elimde olan bişey değildi yoksa bende normal isterdim ama kader...sağlıkla doğsunlarda dünyaya gelsinlerde en önemlisi o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…