ekim hamileleri... :)

günaydın kızlar bugun herkes buralarda :))) canım kızının iyilesmesine sevindim rabbim korusun yavrularımızı bende bu persembe gidecgm bakalım bizim prenses kilo aldımı bakalım :))) basta saglıklı olsunda gerisi onemli degilde canım ne diycem ilk gebeligim oldugu ıcın bu konularda biraz acemiyim ben bende normal dogum cok istiyorum hos korkuyorumda ama napalım :))) doktor ne zaman karar veriyo sezeryana yada normal doguma birde muanemi ediyor neye gore karar veriyo

burdayım canım benım .evet ılk sayılır ılk bebegım dusuk sonra bu oldu ıste valla bende bu aya kadar hıc bısey yoktu herkes aa ne guzel falan dıyodu sanırım bu haftalarda cok hızlı buyudu ondan amaaaan hıc önemlı degıl analık kolaymı hangımızın annesı kızlıgındakı halınde olacak onun muhıs tekmelerı herseye deger :) aöııın canım rabbım tum dıleyenlere versın bızede kucagımıza sag salım almayı nasıp etsın

gunaydın kızlar...valla benım son haftada bellı olmuştu kızımda sezeryan olacagı 23 nisan gözüküyordu dogum günümüz doktor son muayenede hem çatı muayenesi yaptı hem ultrasonda dedıkı kordon bır kere dolanmıştı söylemedim ama normal dogum yaptırcak olursak kordonun içinden geçmesi gerekecek ve bu bebeğı tehlıkeye atar 3.bebegım oldugunuda bıldıgınden rıske atmayalım dedı bende kabulettım tabıkı..8 yıl once bugün yanı normal dogum tarıhınden 1 hafta once genel anestesiyle aldım kızımı kucagıma (bugün dünyalar tatlısı kızımın dogum gunu buarada :)) Allahım iyiki bana vermiş iyiki doğurmuşum seni diyorum çok seviliyor çooook kızlar dunyada eşi benzerı olmayan bır duygu ya senın elınde buyuyen bı melek bundan daha guzel ne olabılırkı...ıns.sızlerde tadacaksınız hanı derler ya anne olunca anlarsın işte aynen oyle...

ınsallah canım bugun ruyamda bebegım dogmus ben onu emzırmeyı unutmusum dogalı 2-3 saat olmus yavrum aclıktan sureklı uyuyormus sonra emzırmedıgım aklıma gelıyo bı uzuluyorum hemen kucagıma alıyorum bakıyorum dudakları kurumus hemen emzırıyorum sonra uyanıyo .bu arada ablama kızıyorum sen tecrubelısın neden bana hemen emzır demedın dıyorum :)

günaydın canım :) aminnnnnnn insalllah canım allahın izniyle bizde tadacagız o duyguları hayırsıyla ınsallahh tatlım bu arada meleginin dogum gunude kutlu olsun opyrmmm

günaydınnn herkesee bugün burası çok neşeli maşallah :)) güzel kızının doğum günü kutlu olsun canımmm daha nice mutlu yıllara beraberce inş.bakalım bizim bebişlerin doğum günleri ne zaman olacak :) vaktinde mi olurlar yoksa erkenden gelirler mi günler azaldıkca heycan artıyor

çook teşekkürler kızlar..amiin inş..gulsumcum bende goruyorum oyle emzırırken yada emzırmeyı unuturken :) ınsan nasıl etkılenıyor dımı sabah bı kalkıyosun kolların bomboş of keşke uyanmasaydım dıyosun ama sabır azkaldı bıda hep kucagımızda olcaklar ıns.....

ınsallah canım benım ısım gucum hayal kurmak onun dogdugu zamanı hayal edıp duruyorum :)

ınsallah canım benım ısım gucum hayal kurmak onun dogdugu zamanı hayal edıp duruyorum :)

ayyyy hangimiz kurmuyoruzkı canım benım :)) ıkıncıde olsa heyecan aynı heyecan yenı bı hayat yenı bı can..muthıs bı duygu yaa karma karısık duygulardayız şu günlerde..

slm kızlarr hayırlısıyla gıdın gelın bakalım bebişleri görmeye..ben busabah 12 ye kadar uyumusum kızımı geçirince dun yoruldum kosturmaktan bıde artık son uykularımız ya bıraz kendım de saldım bunye uyku ıstıyo napalım

günaydınn şekerlerrr :) emoşşş senin haberlerini bekliyoruz prensesi gör gel bakalımm

gunaydınnn kızlaarr..bugün nasılsınız bakalım ben busabah uyumadım saglık ocagına gittim geldim tahlillerimi gösterdim herşey gayet ıyı bebişimin kalpatışlarını dinledim buarada ebe de oo çok hareketlı bı bebek maşşallah dedı daha elini koyar koymaz vurdu benımkı kafaya göre dolanıp duruyo :)) bu kızdan çekecem galiba ablasını aratcak :))

Gözün Aydın canım çok sevindim her şeyin iyi çıkmasına:)) bebişler çok hareketli bu günlerde. Yerleri geniş geliyo galiba:))

günaydınn şekerlerrr :) emoşşş senin haberlerini bekliyoruz prensesi gör gel bakalımm

biz geldik :)))) canım prensesim 1 kilo 100 gr olmus doktor amcası gayet güzel dedi birde ultrasyonda bakerken yuzunu gosterdi bak bakalım kime benziyo dedi bende bilmem dedim :) nasıl bilmem suna bak aynı sen bu dedi sana cok benziyo dedi gercektende baktım dudakları aynı benmki gibi dolgun :))) ayyy güldüm bende oyyssss güzel kızım benim annesinemi benziycek acaba cıkınca esime soyledim hemen biraz kıskandı gibi he heeee ama napalım ben doktor amcasının yalancısıyım hersey yolunda 1 ay sonra gel dedi cok sukur 32. haftadan sonrada rapor alcaksın dedi kızlar 1 ay var yani 8 aylıkken ızne ayrılmam gerikiyo heralde ah haaa su 6 ay dogum iznide cıksada bize hemen izne ayrılmadan opyrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…