- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.161
evet aynen cnm napalım ben aradan 8 yıl geçti ya bi ümit belki normal dermiki acaba diyordum üzüldüm ama napalım saglık olsun ilk kızım benim 3.gebeliğimdi sonhafta kordon dolanması dedi doktor ve mecbur sezeryana yöneltti yani benim elimde olan bişey değildi yoksa bende normal isterdim ama kader...sağlıkla doğsunlarda dünyaya gelsinlerde en önemlisi o...
gulsumcum sen burdamıydın gunaydın..senın ılk gebelıktı dımı sorma benım ılk kızımda 8 ay hıc çatlagım yoktu 8.aydan sonra onun oynadıgı yerlerde bır başladı heryer haritaya döndübadem yagına bebek yagına ragmen cildim kuru o yuzden çatladı bunda dahada fazla çatlamasın dıye 5 6 çeşit aldım yağ hepsini surmeye çalışıyorum çok moral bozuyo ama bebiş için katlanıcaz..evet hareketler artık kıyafet ustundende bellı oluyor çok muthış bı duygu yaa benımde sagımda bıyere bazen yapıyo agrı gıbı ıttırıyo gıbı sonra geçiyo..göbiş acayip oldu :) herşeyiyle çok güzel hamile olmak ya allahım bütün isteyenlere versin inşş....
gunaydın kızlar...valla benım son haftada bellı olmuştu kızımda sezeryan olacagı 23 nisan gözüküyordu dogum günümüz doktor son muayenede hem çatı muayenesi yaptı hem ultrasonda dedıkı kordon bır kere dolanmıştı söylemedim ama normal dogum yaptırcak olursak kordonun içinden geçmesi gerekecek ve bu bebeğı tehlıkeye atar 3.bebegım oldugunuda bıldıgınden rıske atmayalım dedı bende kabulettım tabıkı..8 yıl once bugün yanı normal dogum tarıhınden 1 hafta once genel anestesiyle aldım kızımı kucagıma (bugün dünyalar tatlısı kızımın dogum gunu buarada :)) allahım iyiki bana vermiş iyiki doğurmuşum seni diyorum çok seviliyor çooook kızlar dunyada eşi benzerı olmayan bır duygu ya senın elınde buyuyen bı melek bundan daha guzel ne olabılırkı...ıns.sızlerde tadacaksınız hanı derler ya anne olunca anlarsın işte aynen oyle...
gunaydın kızlar...valla benım son haftada bellı olmuştu kızımda sezeryan olacagı 23 nisan gözüküyordu dogum günümüz doktor son muayenede hem çatı muayenesi yaptı hem ultrasonda dedıkı kordon bır kere dolanmıştı söylemedim ama normal dogum yaptırcak olursak kordonun içinden geçmesi gerekecek ve bu bebeğı tehlıkeye atar 3.bebegım oldugunuda bıldıgınden rıske atmayalım dedı bende kabulettım tabıkı..8 yıl once bugün yanı normal dogum tarıhınden 1 hafta once genel anestesiyle aldım kızımı kucagıma (bugün dünyalar tatlısı kızımın dogum gunu buarada :)) Allahım iyiki bana vermiş iyiki doğurmuşum seni diyorum çok seviliyor çooook kızlar dunyada eşi benzerı olmayan bır duygu ya senın elınde buyuyen bı melek bundan daha guzel ne olabılırkı...ıns.sızlerde tadacaksınız hanı derler ya anne olunca anlarsın işte aynen oyle...
gunaydın kızlar...valla benım son haftada bellı olmuştu kızımda sezeryan olacagı 23 nisan gözüküyordu dogum günümüz doktor son muayenede hem çatı muayenesi yaptı hem ultrasonda dedıkı kordon bır kere dolanmıştı söylemedim ama normal dogum yaptırcak olursak kordonun içinden geçmesi gerekecek ve bu bebeğı tehlıkeye atar 3.bebegım oldugunuda bıldıgınden rıske atmayalım dedı bende kabulettım tabıkı..8 yıl once bugün yanı normal dogum tarıhınden 1 hafta once genel anestesiyle aldım kızımı kucagıma (bugün dünyalar tatlısı kızımın dogum gunu buarada :)) Allahım iyiki bana vermiş iyiki doğurmuşum seni diyorum çok seviliyor çooook kızlar dunyada eşi benzerı olmayan bır duygu ya senın elınde buyuyen bı melek bundan daha guzel ne olabılırkı...ıns.sızlerde tadacaksınız hanı derler ya anne olunca anlarsın işte aynen oyle...
çook teşekkürler kızlar..amiin inş..gulsumcum bende goruyorum oyle emzırırken yada emzırmeyı unuturken :) ınsan nasıl etkılenıyor dımı sabah bı kalkıyosun kolların bomboş of keşke uyanmasaydım dıyosun ama sabır azkaldı bıda hep kucagımızda olcaklar ıns.....
ıyıyız canım cok sukur sen nasılsın bu cuma randevum vardı dr umun kongresı cıkmıs haftaya carsambaya kaldıgünaydın tatlı annişler bugün nasılsınız bebişler nasıl ?
günaydın tatlı annişler bugün nasılsınız bebişler nasıl ?
iyiz çok şükür canımm bende haftaya gidicem heralde randevu falan almadım henüz ama gidelim bi paşalar büyümüş mü görelim :)ıyıyız canım cok sukur sen nasılsın bu cuma randevum vardı dr umun kongresı cıkmıs haftaya carsambaya kaldı
iyiz çok şükür canımm bende haftaya gidicem heralde randevu falan almadım henüz ama gidelim bi paşalar büyümüş mü görelim :)
:) bende yarın gidiyorum hastaneye evet bakalım yediklerimiz yarıyomu kuzulara :)
ınsallah canım benım ısım gucum hayal kurmak onun dogdugu zamanı hayal edıp duruyorum :)
slm kızlarr hayırlısıyla gıdın gelın bakalım bebişleri görmeye..ben busabah 12 ye kadar uyumusum kızımı geçirince dun yoruldum kosturmaktan bıde artık son uykularımız ya bıraz kendım de saldım bunye uyku ıstıyo napalım
gunaydınnn kızlaarr..bugün nasılsınız bakalım ben busabah uyumadım saglık ocagına gittim geldim tahlillerimi gösterdim herşey gayet ıyı bebişimin kalpatışlarını dinledim buarada ebe de oo çok hareketlı bı bebek maşşallah dedı daha elini koyar koymaz vurdu benımkı kafaya göre dolanıp duruyo :)) bu kızdan çekecem galiba ablasını aratcak :))
günaydınn şekerlerrr :) emoşşş senin haberlerini bekliyoruz prensesi gör gel bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?