- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.181
oyy maşallah güzel prensese iyi bakmışsın demek ki annesi:) annesinin kızı mı olcak dersin bende çok merak ediyorum acaba kime benzer diye :) sağlıklı olsunlarda inş. başka şey mühim değil,çok özledikkk bebişleri az kaldıı ama zaman azaldıkça özlem artıyor sankibiz geldik :)))) canım prensesim 1 kilo 100 gr olmus doktor amcası gayet güzel dedi birde ultrasyonda bakerken yuzunu gosterdi bak bakalım kime benziyo dedi bende bilmem dedim :) nasıl bilmem suna bak aynı sen bu dedi sana cok benziyo dedi gercektende baktım dudakları aynı benmki gibi dolgun :))) ayyy güldüm bende oyyssss güzel kızım benim annesinemi benziycek acaba cıkınca esime soyledim hemen biraz kıskandı gibi he heeee ama napalım ben doktor amcasının yalancısıyım hersey yolunda 1 ay sonra gel dedi cok sukur 32. haftadan sonrada rapor alcaksın dedi kızlar 1 ay var yani 8 aylıkken ızne ayrılmam gerikiyo heralde ah haaa su 6 ay dogum iznide cıksada bize hemen izne ayrılmadan opyrmmm
biz geldik :)))) canım prensesim 1 kilo 100 gr olmus doktor amcası gayet güzel dedi birde ultrasyonda bakerken yuzunu gosterdi bak bakalım kime benziyo dedi bende bilmem dedim :) nasıl bilmem suna bak aynı sen bu dedi sana cok benziyo dedi gercektende baktım dudakları aynı benmki gibi dolgun :))) ayyy güldüm bende oyyssss güzel kızım benim annesinemi benziycek acaba cıkınca esime soyledim hemen biraz kıskandı gibi he heeee ama napalım ben doktor amcasının yalancısıyım hersey yolunda 1 ay sonra gel dedi cok sukur 32. haftadan sonrada rapor alcaksın dedi kızlar 1 ay var yani 8 aylıkken ızne ayrılmam gerikiyo heralde ah haaa su 6 ay dogum iznide cıksada bize hemen izne ayrılmadan opyrmmm
gözünaydın cnm maşşallah minik prensese :) inşallah sana benzer bende o duyguyu tatmadım daha kızım babasının kopyası çünkü :)
oyy maşallah güzel prensese iyi bakmışsın demek ki annesi:) annesinin kızı mı olcak dersin bende çok merak ediyorum acaba kime benzer diye :) sağlıklı olsunlarda inş. başka şey mühim değil,çok özledikkk bebişleri az kaldıı ama zaman azaldıkça özlem artıyor sanki
keşke çıksa 6 ay hemen ama o kadar savsakladılar ki, temmuza bile yetişeceğinden şüpheliyimgüya bu hafta bakanlar kuruluna gidecekti hani nerde? hiç ses yok......
evet canım yaaa gözüm haberlerde size yetisir diyo herkes ama bakalım acaba biz iznimizi aldıktan sonra yasa cıkarsa bizde yararlanablrmiyiz surda 1 ay kaldı dogum iznimizi almaya 32. haftada alınıyomus :S
bende 2 haftadır nerdeyse hiç artık olmadı 500 gr ya oldu ya olmadı.. 48le hamile kalmıştım şuanda 54 kiloyum. ama bu iki hafta öncesinde çok kilo artışı olmuştu
Ben de 57 kiloyla hamile kaldım, şuan 65 kiloyum. 8 kilo aldım:)) ben beşinci ayımdan beri yatıyorum, daha fazla alırım diyordum. Bakalım daha var)
bende 62 ile hamile kaldım canım oncelerden cok yavas kilo alıyodum ama bu ay ne oldu anlamdım simdi 70 oldum toplam 8 kilo oldu
gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın??
günaydın kızlar valla biz hasta oldukdun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım (
günaydın kızlar valla biz hasta oldukdun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?