ekim hamileleri... :)

gözünaydın cnm maşşallah minik prensese :) inşallah sana benzer bende o duyguyu tatmadım daha kızım babasının kopyası çünkü :)

oyy maşallah güzel prensese iyi bakmışsın demek ki annesi:) annesinin kızı mı olcak dersin bende çok merak ediyorum acaba kime benzer diye :) sağlıklı olsunlarda inş. başka şey mühim değil,çok özledikkk bebişleri az kaldıı ama zaman azaldıkça özlem artıyor sanki

keşke çıksa 6 ay hemen ama o kadar savsakladılar ki, temmuza bile yetişeceğinden şüpheliyim güya bu hafta bakanlar kuruluna gidecekti hani nerde? hiç ses yok......

gözünaydın cnm maşşallah minik prensese :) inşallah sana benzer bende o duyguyu tatmadım daha kızım babasının kopyası çünkü :)

sagol canım :) valla bakalım kime benziycek dun esim biraz kıskandı ama valla ıkımızede benzeyebilir bence bi sorun yok saglıklı dogsunda kuzum kime benzedgin hic bir onemi yok ama sana benziyo diyince doktor insan bi garip oluyo yaaa heycanlandım

valla ole heralde canım prenses iyi bakalım :))) evet canımm yaaa saka maka 7 aylıgız artık surda kac ay kaldı heycan basmaya basladı bende :)))

keşke çıksa 6 ay hemen ama o kadar savsakladılar ki, temmuza bile yetişeceğinden şüpheliyim güya bu hafta bakanlar kuruluna gidecekti hani nerde? hiç ses yok......

evet canım yaaa gözüm haberlerde size yetisir diyo herkes ama bakalım acaba biz iznimizi aldıktan sonra yasa cıkarsa bizde yararlanablrmiyiz surda 1 ay kaldı dogum iznimizi almaya 32. haftada alınıyomus :S

evet canım yaaa gözüm haberlerde size yetisir diyo herkes ama bakalım acaba biz iznimizi aldıktan sonra yasa cıkarsa bizde yararlanablrmiyiz surda 1 ay kaldı dogum iznimizi almaya 32. haftada alınıyomus :S

ben ne olur ne olmaz diye son 3 haftaya kadar çalışacağım.. doğum iznindeyken yasa çıkarsa kapsayacakmış bizi.. ama izin bittiğinde çıkarsa ne yazıkki faydalanamıcaz. bu yüzden önceki 5 haftayı aktarıyım da bari geç çıkarsa belki kapsar bizi de izindeyken

kızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben bu ara anlamadm gittii birden acayip kilo almaya basladım dusunun 67-68 arası gidiyodum 1 haftada 70 olmusum nasıl oldu anlamadım sizdede bir artıs varmı

bende 2 haftadır nerdeyse hiç artık olmadı 500 gr ya oldu ya olmadı.. 48le hamile kalmıştım şuanda 54 kiloyum. ama bu iki hafta öncesinde çok kilo artışı olmuştu

bende 2 haftadır nerdeyse hiç artık olmadı 500 gr ya oldu ya olmadı.. 48le hamile kalmıştım şuanda 54 kiloyum. ama bu iki hafta öncesinde çok kilo artışı olmuştu

bende 62 ile hamile kaldım canım oncelerden cok yavas kilo alıyodum ama bu ay ne oldu anlamdım simdi 70 oldum toplam 8 kilo oldu

Ben de 57 kiloyla hamile kaldım, şuan 65 kiloyum. 8 kilo aldım:)) ben beşinci ayımdan beri yatıyorum, daha fazla alırım diyordum. Bakalım daha var)

Ben de 57 kiloyla hamile kaldım, şuan 65 kiloyum. 8 kilo aldım:)) ben beşinci ayımdan beri yatıyorum, daha fazla alırım diyordum. Bakalım daha var)

senle aynı almısız canım :))) bana garip gelen her ay 1 kilo alıyodum normal gidiyodu bu hafta birden 2 kilo alınca sasırdım ne oluyo oldum ama7 aydan sonra daha fazla kilo alınır demislerdi bakalım kac ile tamamlıycaz yat yat canım bol bol dinlen depola uyku :)))

günaydın kızlar valla biz hasta olduk dun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım (

Günaydın güzeller....

günaydın kızlar valla biz hasta olduk dun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım (

Canım benim dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Keşke bugün dinlenebilseydin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…