ekim hamileleri... :)

Kızlar hazırlıklarınız ne alemde?

Tam gaz devam ediyor canım:) içim kıpır kıpır.. Sadece bebek muhabbeti yapmak istiyorum:) ben hemen hemen her şeyini aldım.. Çok fazlada hediye geldi.. Bir odamız eksik.. 32. Haftadan sonra onuda almak istiyorum Allah izin verirse. Allah hepimize kullanmayı nasip etsin

günaydın kızlar valla biz hasta olduk dun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım (
geçmiş olsun canım yaa kendini yormamaya çalış hastalığı insan hamileyken daha zor atlatıyor yani ben öyle olmuştum çok zor iyileştim Allah acil şifalar versin tatlım

kontorolün ne gün gülsüm bende gideceğim bu hafta inşallah büyümüştür de mutlu mesut çıkarım kontrolden

nasıpse bu carsamba ögleden sonra 3 te ınsallah buyumuslerdır kuzucuklar .demın kargom geldı .alez yatagı ıcın mam önlukleruı sapka yan yatıs yastıgı aldım köpeklı

nasıpse bu carsamba ögleden sonra 3 te ınsallah buyumuslerdır kuzucuklar .demın kargom geldı .alez yatagı ıcın mam önlukleruı sapka yan yatıs yastıgı aldım köpeklı

oyy güle güle kullanın inş.bende ya çarşamba ya perşembe ne güne randevu bulursam gidicem.benim göbiş kocaman oldu ama bebişe yarasa bari

geçmiş olsun canım yaa kendini yormamaya çalış hastalığı insan hamileyken daha zor atlatıyor yani ben öyle olmuştum çok zor iyileştim Allah acil şifalar versin tatlım

cok sagol canım vall aynen normal olsam zaten hic dusunmem bile ama insan hamileyken tedirgin oluyo bebek icin umarım kısa zamanda toparlanırım

Günaydın kızlar... Bugün neden heyecanlıysam :) oğlumun ilk bayramı, henüz dünyaya gelmedi ama sanki hissediyor gibi geliyor bana sıpam kıpır kıpır uyandığımızdan beri. Sanki " hadi anne bizde kutlamalara gidelim" diyor gibi.

günaydın tatlı annişler nasılsınız biz iyiyiz çok şükür geceleri anneyi uyutmuyoruz artık oyy yerim ben paşamıı sağlıklı olsunlarda uyutmasınlar emoş sen nasıl oldun gülsüm seninde güzel haberlerini bekliyoruz diğer kızlar sizlerde ki gelişmeler neler

günaydın canım benim cok sukur biraz daha iyiyiz dun kızımla bol bol dinlendik anneannesi ve teyzeleriyle vakit gecirdik dun cok güzeldi tatildi evet tatlım yaaa bu aralara balık gibi hic durmuyolar kuzular benimkide ozellikle aksamları cok hareketli :)))

kızlar diğer topiğe de yazdım buraya da yazayım aventin elektrikli göğüs pompasını aldım e- bebek te 179 lira.. inşallah memnun kalırım. e-bebek de çok güzel bir kampanya var aynı marka 2. ürün alana %50 indirim var 30 nisan sonmuşş değerlendirin:)

canım benimde ihtiyacım olacak bende alacgm arastırmadym bende senin dedigin yere baktım evet 179,90 tl ama diger sitelerdede 184 tatlım fiyatlar aynı gibi yani hayırlı olsun canım iyi yapmıssın bende takipteyim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…