- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.201
günaydın kızlar valla biz hasta oldukdun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım ([/QUO
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
Kızlar hazırlıklarınız ne alemde?
geçmiş olsun canım yaa kendini yormamaya çalış hastalığı insan hamileyken daha zor atlatıyor yani ben öyle olmuştum çok zor iyileştim Allah acil şifalar versin tatlımgünaydın kızlar valla biz hasta oldukdun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım (
saolasın canım bızde ıyıyız cok sukur sabırsızlıkla kontrolumu beklıyorum özledı kuzumu
kontorolün ne gün gülsüm bende gideceğim bu hafta inşallah büyümüştür de mutlu mesut çıkarım kontrolden
nasıpse bu carsamba ögleden sonra 3 te ınsallah buyumuslerdır kuzucuklar .demın kargom geldı .alez yatagı ıcın mam önlukleruı sapka yan yatıs yastıgı aldım köpeklı
cok gecmıs olsun canım dıkkat et bakalım
Günaydın güzeller....
Canım benim dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Keşke bugün dinlenebilseydin
günaydın kızlar valla biz hasta oldukdun aksama kadar yattım biraz toparlandım gibi ama bakalım sifayı kaptım bugunde ise geldik bakalım ([/QUO
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
cok sagol canım benim aman sizlerde dikkat edin surda az kaldı hastalanmadan tamamlarsınız ınsallah
geçmiş olsun canım yaa kendini yormamaya çalış hastalığı insan hamileyken daha zor atlatıyor yani ben öyle olmuştum çok zor iyileştim Allah acil şifalar versin tatlım
oyy güle güle kullanın inş.bende ya çarşamba ya perşembe ne güne randevu bulursam gidicem.benim göbiş kocaman oldu ama bebişe yarasa bari
günaydın kızlarrr nasılsınız bebişlerimizin çocuk bayramı kutlu olsunn :)
Günaydın canım süperiz biz sizi sormalı...
günaydın tatlı annişler nasılsınız biz iyiyiz çok şükür geceleri anneyi uyutmuyoruz artık oyy yerim ben paşamıı sağlıklı olsunlarda uyutmasınlar emoş sen nasıl oldun gülsüm seninde güzel haberlerini bekliyoruz diğer kızlar sizlerde ki gelişmeler neler
kızlar diğer topiğe de yazdım buraya da yazayım aventin elektrikli göğüs pompasını aldım e- bebek te 179 lira.. inşallah memnun kalırım. e-bebek de çok güzel bir kampanya var aynı marka 2. ürün alana %50 indirim var 30 nisan sonmuşş değerlendirin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?