- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.221
canım benimde ihtiyacım olacak bende alacgm arastırmadym bende senin dedigin yere baktım evet 179,90 tl ama diger sitelerdede 184 tatlım fiyatlar aynı gibi yani hayırlı olsun canım iyi yapmıssın bende takipteyim)
canım bir yerde 168e buldum ama siteyi bilmediğim için almadım.. göğüs pompasıyla beraber 10lu avent süt saklama kabı aldım onlar da 59 tl idi %50 indirimle 29 liraya geldi .. bir de lansinoh göğüs kremi ve 60lı göğüs pedi aldım toplamda 247 lira ödedim.
avent göğüs pompasıyla ilgili birkaç olumsuz yorum okudum ama yine de aldım olumlu yorumlar da çok fazla.. bir de ameda markayı çok önermişler ama onun da 2li si var taşınması zor olur diye tercih etmedim. bir de medela mini modelini tavsiye edenler olmuş onun da uç kısmı sertmiş can yakabiliyormuş... bir de medela swing var ama o da çok pahalı 340 lira diyorbana en mantıklısı avent geldi.. bir de aventin avantajı biberonlarıyla göğüs pompası uyumluymuş yani direkt avent biberona da süt sağabiliyorsun... inşallah memnun kalırım
Selam kızlar. Hazırlıklar tam gaz maşallah. Ben daha pompa mompa birşey almadım doğrusu, doğuma yakın düşünüyorum. Önce paşamın odasını alıcam Allah'ın izniyle. Pazargünü bakmaya gidicez bakalım. Oda alan var mı?
günaydııııın tatlı anneler nasılsınız bakalımgeçmiş olsun emoşcugum nasıl oldun ıyıleştınmı bıraz.tatil iyi oldu valla dinlendik bugün zor geldi kalkmak :) hava çook güzel insan kendini dışarı atmak istiyor ..benim minik prensesim coşuyo sürekli hareketli çekeceğim galiba ben bu kızdan ayy canım benim ya gelsinde bi hayırlısıyla evimiz yeniden şenlensin özledimm bebek kokusunu haftalarımız sayılı artık bakalım..doktora gidip gelen vardır aramızda nasıl bebişleriniz ne alemde siz ne alemdesiniz?ben buay kilo almamışım doktora gittiğim kilodayım 9.5 kilo oldu toplam diyorum ben almadıysam çocuktamı almadı veya azmı aldı acaba 32.haftada gidicem doktora bakalım arada kasılmalar ve agrı oluyo karnımda oda normal heralde..hadi hoşçakalın kızlar...
Dün kontrolumuze gıttık :) 1920 gr ve 42 cm olmus yavrum cok sukur .haftaya raporumu alıcam ınsallah .36, haftada da catı muayenemı yapıp normal mı sezeryanmı karar verecekmıs dr um
cok sukur canım .kuzucugum buyuyor .onun ıcın elımden gelenı yapıyorum hayatımda zararlı tek bısey yok ıse yaradıgını görmek cok guzelohh oh maşallah cnm kuzunaa 2 kilo olmuş he darısı başımıza inş..özledim kuzumuu...
Dün kontrolumuze gıttık :) 1920 gr ve 42 cm olmus yavrum cok sukur .haftaya raporumu alıcam ınsallah .36, haftada da catı muayenemı yapıp normal mı sezeryanmı karar verecekmıs dr um
Selam kızlar. Hazırlıklar tam gaz maşallah. Ben daha pompa mompa birşey almadım doğrusu, doğuma yakın düşünüyorum. Önce paşamın odasını alıcam Allah'ın izniyle. Pazargünü bakmaya gidicez bakalım. Oda alan var mı?
günaydııııın tatlı anneler nasılsınız bakalımgeçmiş olsun emoşcugum nasıl oldun ıyıleştınmı bıraz.tatil iyi oldu valla dinlendik bugün zor geldi kalkmak :) hava çook güzel insan kendini dışarı atmak istiyor ..benim minik prensesim coşuyo sürekli hareketli çekeceğim galiba ben bu kızdan ayy canım benim ya gelsinde bi hayırlısıyla evimiz yeniden şenlensin özledimm bebek kokusunu haftalarımız sayılı artık bakalım..doktora gidip gelen vardır aramızda nasıl bebişleriniz ne alemde siz ne alemdesiniz?ben buay kilo almamışım doktora gittiğim kilodayım 9.5 kilo oldu toplam diyorum ben almadıysam çocuktamı almadı veya azmı aldı acaba 32.haftada gidicem doktora bakalım arada kasılmalar ve agrı oluyo karnımda oda normal heralde..hadi hoşçakalın kızlar...
hay maşşallah yaaaaa ne kadar güzel kilosu nazar değmesin :))) neler yiyorsun neler yapıyorsun bu kiloda olması için??
masallah canım bebiş baya büyümüs kiloda almısizne 32.haftadamı ayrılcaksın canım
saolasın canım cok sukur karnımın yırtyılmasından ve guclu tekmelerınden bellıydı zaten buyudugu :) ben aktarıcam canım 37 kadar calısıcam ınsallah .haftaya aktarmamı yapıcam ınsallah
evet canım haftasına göre ılerde gıbı bıraz bakalım ama ultrasomnlara ben pek guvenmem gerıdedn gelmesınde ılerı olması önmelı degıl .valla canım dr un sana bı rapaor verıyoru 5 haftayı aktarabılırsın dıye sende onu alıp personel ıslerıne verıyosun calıstıgın yerın .37. Haftaya gelınce dr un bı rapor daha verıyo artık ızne ayrılabılır dıye onuda ısyerıne verıyosun .dun dr um kendı sordu rapaor ıstıyomusun dıye evet dedım hemsıresı hesapladı 32 hafta yı ve randevu verdı su gun gel dıyemasallah ama pasaya ilerlemesi haftasına gore ilerde gibi heralde :))) evet canım bende 32.haftada izne ayrılmayı dusunmuyorum calıscagm calıstıgım kadar gayet rahat bir durumdayım ben cunku goren 7 aylık sanmıyo yani :)) nasıl oluyo aktarma tatlım
evet canım haftasına göre ılerde gıbı bıraz bakalım ama ultrasomnlara ben pek guvenmem gerıdedn gelmesınde ılerı olması önmelı degıl .valla canım dr un sana bı rapaor verıyoru 5 haftayı aktarabılırsın dıye sende onu alıp personel ıslerıne verıyosun calıstıgın yerın .37. Haftaya gelınce dr un bı rapor daha verıyo artık ızne ayrılabılır dıye onuda ısyerıne verıyosun .dun dr um kendı sordu rapaor ıstıyomusun dıye evet dedım hemsıresı hesapladı 32 hafta yı ve randevu verdı su gun gel dıye
benim bundan haberim yoktu canım 32.haftada devlet verdigi icin mecbur izne ayrılıyosun zannediydm bende sole dusunmustum 32.haftada raporum baslasın ama ben ise devam edecektim artık 15 gun yada 20 gun ne kadar calısabilirsem bu calıstgm gunleri iznim bitince is yeriyle anlasıp bana vermelerini istiycektim
ama ole bi hakkım varsa yasal olan senin dedigin gibi yapıyım simdi beni 32.haftada randevum var o zman doktor bana 5 hafta ertleme raporumu verecek ben o raporu is yerinemi verecgm yoksa baska yeremi tatlım sonra 37.haftaya kadar calıscgm 37.haftada doktor o zman rapor verdgnde isyerinemi verecegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?