ekim hamileleri... :)

canım benimde ihtiyacım olacak bende alacgm arastırmadym bende senin dedigin yere baktım evet 179,90 tl ama diger sitelerdede 184 tatlım fiyatlar aynı gibi yani hayırlı olsun canım iyi yapmıssın bende takipteyim )

canım bir yerde 168e buldum ama siteyi bilmediğim için almadım.. göğüs pompasıyla beraber 10lu avent süt saklama kabı aldım onlar da 59 tl idi %50 indirimle 29 liraya geldi .. bir de lansinoh göğüs kremi ve 60lı göğüs pedi aldım toplamda 247 lira ödedim.

avent göğüs pompasıyla ilgili birkaç olumsuz yorum okudum ama yine de aldım olumlu yorumlar da çok fazla.. bir de ameda markayı çok önermişler ama onun da 2li si var taşınması zor olur diye tercih etmedim. bir de medela mini modelini tavsiye edenler olmuş onun da uç kısmı sertmiş can yakabiliyormuş... bir de medela swing var ama o da çok pahalı 340 lira diyor bana en mantıklısı avent geldi.. bir de aventin avantajı biberonlarıyla göğüs pompası uyumluymuş yani direkt avent biberona da süt sağabiliyorsun... inşallah memnun kalırım

Son düzenleme:
canı
canım hayırlı olsun oncelikle güle güle kullan tatlım benimde duydugma gore avent iyi diyorlar bende alırsam avent alırım gibi ama ikili olanlar var onlar cok pahalı onlar gereksiz gibi bence ama bir tane karar verip alacagız bebişlerimize süt bırakmamız lazım calıstıgmız ıcın umarım memnun kalırsın canım

Selam kızlar. Hazırlıklar tam gaz maşallah. Ben daha pompa mompa birşey almadım doğrusu, doğuma yakın düşünüyorum. Önce paşamın odasını alıcam Allah'ın izniyle. Pazargünü bakmaya gidicez bakalım. Oda alan var mı?

forumda bebek odaları diye bir bölüm var çok güzel odalar yapmışlar içim gitti görünce:) ama ben oda yapmayacağım için sadece bakmakla yetindim:) bi tane park yatak aldım o kadar.. bebeğin eşyaları için de kendi şifonyerimden birkaç çekmece boşalttım... oradaki odalara mutlaka bak çok güzel şeyler var..

günaydııııın tatlı anneler nasılsınız bakalım geçmiş olsun emoşcugum nasıl oldun ıyıleştınmı bıraz.tatil iyi oldu valla dinlendik bugün zor geldi kalkmak :) hava çook güzel insan kendini dışarı atmak istiyor ..benim minik prensesim coşuyo sürekli hareketli çekeceğim galiba ben bu kızdan ayy canım benim ya gelsinde bi hayırlısıyla evimiz yeniden şenlensin özledimm bebek kokusunu haftalarımız sayılı artık bakalım..doktora gidip gelen vardır aramızda nasıl bebişleriniz ne alemde siz ne alemdesiniz?ben buay kilo almamışım doktora gittiğim kilodayım 9.5 kilo oldu toplam diyorum ben almadıysam çocuktamı almadı veya azmı aldı acaba 32.haftada gidicem doktora bakalım arada kasılmalar ve agrı oluyo karnımda oda normal heralde..hadi hoşçakalın kızlar...

ben de kilo almıyorum 3 haftadır aynı... ama bebeğim 300 gr almış 2 haftada.. nasıl oldu anlamadım bende:)

Dün kontrolumuze gıttık :) 1920 gr ve 42 cm olmus yavrum cok sukur .haftaya raporumu alıcam ınsallah .36, haftada da catı muayenemı yapıp normal mı sezeryanmı karar verecekmıs dr um

Dün kontrolumuze gıttık :) 1920 gr ve 42 cm olmus yavrum cok sukur .haftaya raporumu alıcam ınsallah .36, haftada da catı muayenemı yapıp normal mı sezeryanmı karar verecekmıs dr um

ohh oh maşallah cnm kuzunaa 2 kilo olmuş he darısı başımıza inş..özledim kuzumuu...

Günaydın... Benim de kontrolüm ayın 6'sında bakalım. Ben hemen hemen hiç kilo almadım diyebilirim sadece kocaman bi göbeğim var. Toplamda 7 kilo aldım ama bebeğimin gelişimi için doktor, dönemine göre gelişimi ilerde dedi. Çok kilo almak iyi birşey değil zaten, bebek alacağını her şekilde alıyor. Kimi kendine alıyor kiloyu kimi bebeğe alıyor işte. Maşallah büyüdü bebişler iyice.Zaman geçtikçe heyecan nasıl da artıyor. Onu görmek için sabırsızlanıyorum. En az 5 yıllık plan yaptım, oğluşumla şunu yaparım bunu yaparım diye Zaman geçmiyor artık

Son düzenleme:
ohh oh maşallah cnm kuzunaa 2 kilo olmuş he darısı başımıza inş..özledim kuzumuu...
cok sukur canım .kuzucugum buyuyor .onun ıcın elımden gelenı yapıyorum hayatımda zararlı tek bısey yok ıse yaradıgını görmek cok guzel

hay maşşallah yaaaaa ne kadar güzel kilosu nazar değmesin :))) neler yiyorsun neler yapıyorsun bu kiloda olması için??

yok canım daha almadım bende odasını bebişimin izne ayrılıyım o zman bakarım diye dusunuyorum ama bakalım :))) odasını falan kızımın boyayalım da ondan sonra oda takımına bakacgz sen bak bakalım bize fikir ver

c

cok şükür canım benim iyiyiz kızımla babamız bize iyi bakıyo toparlandık :)) evet bu ara havalar düzeldi cok sukur oh ohhh :))) masallah canım prensesine aman nazar degmesin

masallah canım bebiş baya büyümüs kiloda almıs izne 32.haftadamı ayrılcaksın canım

hay maşşallah yaaaaa ne kadar güzel kilosu nazar değmesin :))) neler yiyorsun neler yapıyorsun bu kiloda olması için??

amın canım ınsallah rabbım hepımınkını korusun .valla her sabah bır yumurtamı hasalrım peynırımı zeytınımı (tuzsuz zeytın )cevızımı 2 tane ıncırımı yerrım .hıc aksatmam .hergun 2-3 kasık tahınlı pekmez yerım .sabah ıse gelırken 1 bardak sut gece koca bı kase yogurt mutlaka yerım .bır sıse maden suyu mutlaka ıcerım .ve meyve mı aksatmıyorum özellıkle portakaşlı cunku c vıtamını vucutta depo edılmez hergun alamn gerekır .bunun dısında et falan haftada 1-2 kere .ve dr um özellıkle vıtamınlerımı sureklı almamı söyluyo eleveıt ve demır bır gun bıle sektırmeden ıctım bu gune kadar ha bıde 2 lt su
bu hafataya kadar haftasıyla uyumlu gıdıyodu bu ay ben 1 kılo 200 almısım bebısım de tam bı kılo almıs yanı kendıme kılo almamısım bu ay

masallah canım bebiş baya büyümüs kiloda almıs izne 32.haftadamı ayrılcaksın canım

saolasın canım cok sukur karnımın yırtyılmasından ve guclu tekmelerınden bellıydı zaten buyudugu :) ben aktarıcam canım 37 kadar calısıcam ınsallah .haftaya aktarmamı yapıcam ınsallah

saolasın canım cok sukur karnımın yırtyılmasından ve guclu tekmelerınden bellıydı zaten buyudugu :) ben aktarıcam canım 37 kadar calısıcam ınsallah .haftaya aktarmamı yapıcam ınsallah

masallah ama pasaya ilerlemesi haftasına gore ilerde gibi heralde :))) evet canım bende 32.haftada izne ayrılmayı dusunmuyorum calıscagm calıstıgım kadar gayet rahat bir durumdayım ben cunku goren 7 aylık sanmıyo yani :)) nasıl oluyo aktarma tatlım

evet canım haftasına göre ılerde gıbı bıraz bakalım ama ultrasomnlara ben pek guvenmem gerıdedn gelmesınde ılerı olması önmelı degıl .valla canım dr un sana bı rapaor verıyoru 5 haftayı aktarabılırsın dıye sende onu alıp personel ıslerıne verıyosun calıstıgın yerın .37. Haftaya gelınce dr un bı rapor daha verıyo artık ızne ayrılabılır dıye onuda ısyerıne verıyosun .dun dr um kendı sordu rapaor ıstıyomusun dıye evet dedım hemsıresı hesapladı 32 hafta yı ve randevu verdı su gun gel dıye

benim bundan haberim yoktu canım 32.haftada devlet verdigi icin mecbur izne ayrılıyosun zannediydm bende sole dusunmustum 32.haftada raporum baslasın ama ben ise devam edecektim artık 15 gun yada 20 gun ne kadar calısabilirsem bu calıstgm gunleri iznim bitince is yeriyle anlasıp bana vermelerini istiycektim
ama ole bi hakkım varsa yasal olan senin dedigin gibi yapıyım simdi beni 32.haftada randevum var o zman doktor bana 5 hafta ertleme raporumu verecek ben o raporu is yerinemi verecgm yoksa baska yeremi tatlım sonra 37.haftaya kadar calıscgm 37.haftada doktor o zman rapor verdgnde isyerinemi verecegm

yok canım adı ustunde aktarma yapıyosun yanı söylekı:32 haftada raporu dr aldın .yanı doguma 8 hafta var (40 haftaya göre hesaplanır dıgum)32 de aldıgın raporun anlamı bu 8 haftanın ılk 5 haftasını dogum sonrasına aktarmak demek yanı daha da özetle 5 hafta daha calısmaya devam edebılısın demek .sonra geldık 37. Haftaya yanı 5 hafta daha calıstık 37 ye gelınce artık doguma 3 hafta kalmıs oluyo ve yasalş olarak ızne ayrılmak zorundasın ıstesende calısmana ızın yok .yıne gıdıp dr dan rapor alıcaksın bunun anlamıda artık gebe bayan calısamaz demektır .ıkısını de ıs yerıne vereceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…