ekim hamileleri... :)




ok canım anladım tesekkurler :))) bende iste bu 32.haftada rapor alınca mecbur izne ayrılıyoruz zannediyodum aktarmayı duymammıstım ok süpermis o zman 32.haftada raporumu alırım is yerine veririm 37.haftaya kadar calısırım o calıstgm 5 haftayıda dogum sonrasında alırım :)
 

aynen öyle yanı senın aslında yapmak ıstedın sey yasal hakkın zaten bebegım :)
 
selam kızlar. hepinize günaydın. önceki yazılanlara şöyle bir göz attımda çok kıskandım sizi. çok az kilo almışsınız. ne güzel. ben tamı tamına 18 kilo aldım. 3 hafta önceki kontrolümden beri 1 kilo aldım ama kalan 17 kilonun sebebi bol çikolata tatlı şeyler yemem. öğün aralarında bile tatlı şeyler yerdim. 3 haftadır tatlı yemiyorum ve şekerin nasıl acımasız olduğunu görmüş oldum :S umarım kalan haftalarda da çok fazla kilo almam.
ben 32. haftamda izne çıkıcam. kendim öğretmenim ve okulumda 1 saat uzakta. zaten doğum sonrası iznim yaz tatiline denk geleceği için öncesinde kullanma kararı aldım. size bişey danışmak istiyorum. doktorum bana 29 veya 30 nisan da gel raporunu vereyim dedi. 30 nisan tarihinde tam olarak 32+0 olucam. ama ben 2 mayısta gitmeyi düşünüyorum. yani 32+2 de iznimi başlatıcam. 32+2 de almanın bir sakıncası yoktur değilmi kızlar. sonuçta 32. hafta sayılıyor bu da.. ben bunu haziran anneleri topiğindede yazmıştım ama içimi rahatlatamadım. hep bir aksilik olcakmış gibi geliyor :) fikirlerinizi bekliyorum. :)
 

canım demir hapıyla süt ve süt ürünlerinin bir alınmaması gerekiyormuş... ben demir hapını akşamları içtiğim için gündüz de işte olduğum için yoğurt nerdeyse pek yiyemiyorum.. sütü de unutuyorum genelde çünkü sabahları süt içip işe gidince işte uykum geliyor oyüzden sabahları uykumun açılması için mecburen çay içiyorum.. bu süt-yoğurt-demir ilacı sıralamasını bir türlü başaramadım
 

ben gece ıcıyorum canım söylekı ılk ıctıgımde bulnatı yaptı dr a sordum gece ıcebılırmıyım dıye o da olur dedı .demırı ac almak lazım zaten .ben 12 haftadan berı gece cıse kalkınca ıcıyorum yanı vıtamını almadan 2 saat
önce ve 2 saat sonra bısey yememıs oluyorum .yaymadan yogurt yıyorum kalkıncada ıse gıderken kendıme beslenme cantamı hazırlarken sutumude hüpletıyorum .cözumu boyle buldum
 
canım bu konuyu dr unla ve özluk ıslerıne sor .32+2 demek 33 hafta demek ben 31+6 da alıcam yanı 321, hafta olmus oluyo
 
teşekkür ederim canım sanırım 30unda doktora gidicem. çünkü müdür birşey bilmiyor, okulda memur da yok. Kafam çok karışık. :)

bısey degıl canım zaten en dogrusu dr cunku dr hesaplıyo verıyo raporu .bız bılmıyoruz proseduru ama dr umuz sureklı verıyo .en ıyısını yaparsın :)
 

demiri tok karna iç demişti doktorum.. sana açken mi iç dediler? :S
 
eczacı söyledı demır ac karnına multıvıtamın ıcın ıse farketmez dedı ac tok

Merhaba, ben 27+4 haftalık hamileyim üçüncü ayın bitiminden beri demir kullanıyorum. Doktorum aç karnına kullanmamı önerdi. Hatta demir ilacını aldıktan sonra bir saat kadar çay gibi toksin içeren şeyler yeme dedi. Multivitamin ise tok karnına içmem önerildi.
 
yaaa çok şaşırdım gerçekten acaba farkediyormu aç veya tok.. çünkü bana doktorum da ilacı aldığım eczane de tok karna demişti
 
yaaa çok şaşırdım gerçekten acaba farkediyormu aç veya tok.. çünkü bana doktorum da ilacı aldığım eczane de tok karna demişti

Canım ben hamilelikten önce de senelerce kullandım ve farklı doktorlara göründüm. Hepside aç içmem gerektiğini söyledi. Tecrübeyle sabit ki aç karınla çok daha faydalı.. Çünkü daha çabuk kana karışıyor.. Ama yine en iyi doktorun bilir.
 


Biz haftasonu gidicez bakalım bir kaç yere bakmaya. Bizim de bebek odası ütü çamaşır odasıydı şimdi oda boşalacak, duvar kağıdı kaplanacak, perdeler değişecek... Çok iş var, Hele ki böyle karnı burnundayken iş sanki 3 kat fazlamış gibi gözüküyo insana. Gözümde büyümüyo değil ama bir yandan da o kadar heyecanlıyım ki:)
 

Gerçekten çok büyük heyecan canım. Yalnız oda konusunda beni çevremdekiler korkutuyor. Bebek doğmadan oda hazırlanmazmış. Allah korusun ya bir şey olursaymış. ben sürekli bu korkuyla hareket edemem ki. Haziran ayı içerisinde kurmak istiyorum odasını:)) Allah hepimize kullandırmayı nasip etsin.
 



aynen canım bizimde ütü ve camaşır odamızdı simdi o odayı boşaltıp bebişin odasını yapacagız aynı heycanlar desene bebek odasını alınmadan ilk once esime odayı pembise boyatacgm esim bu konuda yetenekli :)) sonra duvar kagıdı yaptrcagm oda hazır olunca takımını alacgz bakalım birde ayrıyetten kendi yatak odama sepet beşik dusunuyorum bakacgz bakalım süper heycanlı olcak gibi :)))
 



canım hic ole aklına kotu dusunceler getirme ona kalırsa dogmadan bebislermize kıyafetlerde aldık dimi ama valla bende doguma yakın odasını kuramyı dusunuyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…