- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.261
Gerçekten çok büyük heyecan canım. Yalnız oda konusunda beni çevremdekiler korkutuyor. Bebek doğmadan oda hazırlanmazmış. Allah korusun ya bir şey olursaymış. ben sürekli bu korkuyla hareket edemem ki. Haziran ayı içerisinde kurmak istiyorum odasını:)) Allah hepimize kullandırmayı nasip etsin.
aynen canım bizimde ütü ve camaşır odamızdı simdi o odayı boşaltıp bebişin odasını yapacagız aynı heycanlar desene bebek odasını alınmadan ilk once esime odayı pembise boyatacgm esim bu konuda yetenekli :)) sonra duvar kagıdı yaptrcagm oda hazır olunca takımını alacgz bakalım birde ayrıyetten kendi yatak odama sepet beşik dusunuyorum bakacgz bakalım süper heycanlı olcak gibi :)))
Valla canım, saç kesilmez ömrü kısalır dediler gittim inadına 2 aylık hamileyken saçlarımı kestirdim, kıyafet üst baş alınmaz dediler gittim en güzellerini en şirinlerini aldım geldim, oda hazırlanmaz diyorlar gidip onu da yapıcam. Bu nasıl bi saçmalık yok o yapılmaz bu yapılmaz. Birşeyin olacağı varsa Allah korusun olur zaten. Dünyanın heryerinde insanlar bebekleri için ilk hamile olduklarını öğrendiklerinde herşeyleri alıyorlar, yapıyorlar, onunla da kalmıyor baby shower partileri düzenliyorlar. Bu bakış açısıyla bakarsan dünyanın nüfusunda ciddi bir düşüş olması lazımBir tek Türklerin mi başınageliyor yani böyle olumsuz şeyler Bunları kafandan at kuzum bebişe yoğunlaş. Git dibine kadar alışverişini yap içimizde kalmasın
günaydın canlar maşallah burası sabah erkenden şenlenmiş nasılsınız görüşmeyeli hazırlıklar tam gaz devam ediyor bi de bebişlerimiz gelseydi hayırlısıyla
Canım çok az kaldı bebişlerin gelmesine, işler de çok vallahi nasıl olacak bilmiyorum. Bu hiç birşeyi erken hazırlamayın muhabbetine herşeyde geç kaldık. Şimdi 2 iş yapıyorum 3 dinleniyorum. Zaman çok gibi geliyor ama su gibi de akıp geçiyor :) Çok merak ediyorum oğluşumu kime benzeyecek ki acaba:) Dün eltilerim eşimin kardeşleri falan pikniğe gittik onların çocukları var baktım ordan oraya koşturuyorlar bende ıh mıh tıs oturduğum yerde kala kaldımKıskandım valla benim ki de büyüsün yaaaaaa dedim Herşeyin hayırlısını verin Allah'ım.
evet ya şimdi kilo da artınca oturduğumuz yerde kalıyoruz bende bebişimin peşinde koştuğum günlerin gelmesini istiyorum işleri hızlandırmakta fayda var çünkü son zaman hiç yerimizden kalkamayacağız
Yerim sizin pembişlerinizi :) Erkek çocuk için çok seçenek yok yaBi mağazaya gidiyorum vallahi elim pembe tütülere gidiyor:) Biz seninle aynı kafadan gidioruz. Benim bambu sepet hazır annem çok güzel süsledi onu sağolsun. Ya ben sürekli ütü yapmak istiyorum biliyo musun? Odaya girip bi yandan ütü yapıyorum bi yandan odayı yerleştiriyorum kafamda
günaydııın kızlarnasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl??benim yaramaz kızım bir saniye durmuyoo acayip hareketli karnımda bazen kasılmalar oluyo bazende hareketleri o kadar kuvvetlı oluyo ki ayy diyorum bana bakıyolar başlıyorum gülmeye bu veletler bizi şekilden şekile sokuyolar....keşke benimde sizinki gibi sadece bebek odası hazırlıgım olsaydı ev arıyoruz haftalardır burasıda kendi evimiz ama artık dar geliyor ve kızlarıma güzel kocaman bi oda yapmak istiyorum bütün satılık daireleri gezdik ve ben bu halimle asansörde yok genelde bütün evlerin tepesine kadar çıkıp ev aradım artık diyorum inşaatın birinde doğuruvercem neyseee sonunda dün begendiğimiz daireyle anlaşmaya gittik ki son anda başka bi ev önerdiler ve orasını gezdik içimize sindi ve kendi anneme acayip yakın diğeri çok uzaktı hayırlısı buymuş aldık bakalım ama bina 1 yıllık mimar kendisi içinde oturan ayın 12 sinde çıkacak sonra biz badanacı duvar kagıtcı dolapcı falan sokucaz e tabi benimde haftalar akıp gidicek hiç bilmiyorum napıcam eger yetişemezsek doğumdan sonraya kalıcak sanırım off of eşya nasıl toplanır bu halde nasıl iş yapılır hoş bizimkiler beni kıpırdatmaz ama benimde içim durmaz...daha doğum çantası eşya hiçbişeyde hazır değil allah yardım eder inş..
günaydın tatlı anneler :)
benimde sadece alışveriş kısmı bitti ve bazı giysileri yıkandı daha ütülenmedi. çanta hazırlanmadı. bayaaa bir işimiz var aslında :)) ama geriside gelecek inşallah. insan alışveriş yaparken doyamıyor şunu da alayım bunuda alayım. benim giysiler dağ gibi oldu çoğu 3 aya kadar giyebileceği şeyler. birde hediye gelirse ne olacak bilmiyorum. artık kullanmadıklarımı 2. ye saklarım inşallah :)) Allah yardımcımız olsun. mobilyalar için de hayırlı olsun. Allah hepimizin bebişlerine iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
(şöyle bir gerçeği de söylemeden geçemeyeceğim şimdikiler inanılmaz şanslı :)))
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm ben aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil haftaya kontrolüm var inşallah öğreniriz alışveriş yapmaya başarım:)
Herkese hayırlı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?