ekim hamileleri... :)

Valla canım, saç kesilmez ömrü kısalır dediler gittim inadına 2 aylık hamileyken saçlarımı kestirdim, kıyafet üst baş alınmaz dediler gittim en güzellerini en şirinlerini aldım geldim, oda hazırlanmaz diyorlar gidip onu da yapıcam. Bu nasıl bi saçmalık yok o yapılmaz bu yapılmaz. Birşeyin olacağı varsa Allah korusun olur zaten. Dünyanın heryerinde insanlar bebekleri için ilk hamile olduklarını öğrendiklerinde herşeyleri alıyorlar, yapıyorlar, onunla da kalmıyor baby shower partileri düzenliyorlar. Bu bakış açısıyla bakarsan dünyanın nüfusunda ciddi bir düşüş olması lazım Bir tek Türklerin mi başınageliyor yani böyle olumsuz şeyler Bunları kafandan at kuzum bebişe yoğunlaş. Git dibine kadar alışverişini yap içimizde kalmasın

Son düzenleme:

Yerim sizin pembişlerinizi :) Erkek çocuk için çok seçenek yok ya Bi mağazaya gidiyorum vallahi elim pembe tütülere gidiyor:) Biz seninle aynı kafadan gidioruz. Benim bambu sepet hazır annem çok güzel süsledi onu sağolsun. Ya ben sürekli ütü yapmak istiyorum biliyo musun? Odaya girip bi yandan ütü yapıyorum bi yandan odayı yerleştiriyorum kafamda

Çok haklısın canım.. Çevreye saplanıp kalmak çok saçma.. Allahım izin verecek bizde doğuracağız inşallah:) Allah korusun bir şey olursada odası yok nasıl olsa diyip oturup sevineceğim sanki.. Yok böyle bir saçmalık..

günaydın canlar maşallah burası sabah erkenden şenlenmiş nasılsınız görüşmeyeli hazırlıklar tam gaz devam ediyor bi de bebişlerimiz gelseydi hayırlısıyla

günaydın canlar maşallah burası sabah erkenden şenlenmiş nasılsınız görüşmeyeli hazırlıklar tam gaz devam ediyor bi de bebişlerimiz gelseydi hayırlısıyla

Canım çok az kaldı bebişlerin gelmesine, işler de çok vallahi nasıl olacak bilmiyorum. Bu hiç birşeyi erken hazırlamayın muhabbetine herşeyde geç kaldık. Şimdi 2 iş yapıyorum 3 dinleniyorum. Zaman çok gibi geliyor ama su gibi de akıp geçiyor :) Çok merak ediyorum oğluşumu kime benzeyecek ki acaba:) Dün eltilerim eşimin kardeşleri falan pikniğe gittik onların çocukları var baktım ordan oraya koşturuyorlar bende ıh mıh tıs oturduğum yerde kala kaldım Kıskandım valla benim ki de büyüsün yaaaaaa dedim Herşeyin hayırlısını verin Allah'ım.

evet ya şimdi kilo da artınca oturduğumuz yerde kalıyoruz bende bebişimin peşinde koştuğum günlerin gelmesini istiyorum işleri hızlandırmakta fayda var çünkü son zaman hiç yerimizden kalkamayacağız

:) Ben şimdiden kalkmıyorum yerimden. Biraz nazdan biraz pimpirikten biraz da ağırlaştım ondan:) Ama alışveriş yapmak istiyoruuuuuuuuuuuuum!

ye ye :))) evet canım yaaaa kızım bi dogsun ona neler alacgm kendimi zor tutuyom hos aldıklarımı bi gorsen dersin bu tutmus halinmi :))) hihiii valla dayanamıyom bi hastane cıkısı aldım pembis pembis süslü dantelli goren sen bu kızı süslü yapcan diyo ivet napalım annesi artık sisko oldu pek eskisi gibi süslenemiyoruz kızım dogsun onu süslüycem artık allah izin verrse
evet canım senle dusunduklerimiz hep aynı vallamı ben ütüden hic hoslanmam yapmam desem yeri valla ama bende artık odasını hazırlamak istiyorum fındıgımın

selam kızlar.. bende hayırlısıyla inşallah yarın izne ayrılıyorum. artık işlerimi daha rahat yapabilicem. kızçemin tüm hazırlıkları tamam. haftasonu bebek odası takımını aldık. yatak odasına koymak için birde park yatak aldık. size bir tavsiyem var. ben 32. haftada olduğum halde bana mobilya için geç kalmışsınız biraz dediler. neden derseniz hiç bir mobilya mağazası hazır takımı vermiyor. teslim süresi olarak bana 20 mayıs tarihi verildi. 10 ile 15 gün arasıda mobilyanın havalandırılması gerektiği için için eşyalar yerleştirilemeyecek. buda mayıs sonu haziran başı gibi bir tarihe denk geliyor. erken doğum olabilir eşyaların artık toparlanması gerekir diyerekten çok fazla bekletmeyin mobilya işini. bende erken diye düşünüyordum ama erken değilmiş :)

Evet biz de cumartesi beğendik çok güzel bir takım en geç 20 güne teslim ederim dedi. Yarın yada çarşamba siparişini vericez inşallah. Anca temizliğimizi yapıp duvar kağıtlarımızı halledicez paşamın odası gelene kadar, sonra da dolabın içini yerleştirmek kalıyor:) Şu hastane çantamı bir an önce hazırlamak istiyorum. Şimdi yine gittim avm ye gezdim dolandım dayanamadım yine bi dolu şey aldım. Çoğunu kullanamıycam gibi ama hayırlısı olsun bakalım.

benimde sadece alışveriş kısmı bitti ve bazı giysileri yıkandı daha ütülenmedi. çanta hazırlanmadı. bayaaa bir işimiz var aslında :)) ama geriside gelecek inşallah. insan alışveriş yaparken doyamıyor şunu da alayım bunuda alayım. benim giysiler dağ gibi oldu çoğu 3 aya kadar giyebileceği şeyler. birde hediye gelirse ne olacak bilmiyorum. artık kullanmadıklarımı 2. ye saklarım inşallah :)) Allah yardımcımız olsun. mobilyalar için de hayırlı olsun. Allah hepimizin bebişlerine iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
(şöyle bir gerçeği de söylemeden geçemeyeceğim şimdikiler inanılmaz şanslı :)))

Çok şanslılar maşallah. Ben daha birşey yıkamadım tekrar yıkarım çünkü biliyorum Şimdi valiz alıcam işte hastane için güzel birşey. Eksik kalmadı gibi kendime gecelik falan bakıcam bebişin bi eksiği yok gibi biberondu emzikti bezdi falan onlar kaldı bi, gerisini zaten bende aldım babanesi ananesi dedesi de bol bol kıyafet aldı paşama. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

günaydııın kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl??benim yaramaz kızım bir saniye durmuyoo acayip hareketli karnımda bazen kasılmalar oluyo bazende hareketleri o kadar kuvvetlı oluyo ki ayy diyorum bana bakıyolar başlıyorum gülmeye bu veletler bizi şekilden şekile sokuyolar....keşke benimde sizinki gibi sadece bebek odası hazırlıgım olsaydı ev arıyoruz haftalardır burasıda kendi evimiz ama artık dar geliyor ve kızlarıma güzel kocaman bi oda yapmak istiyorum bütün satılık daireleri gezdik ve ben bu halimle asansörde yok genelde bütün evlerin tepesine kadar çıkıp ev aradım artık diyorum inşaatın birinde doğuruvercem neyseee sonunda dün begendiğimiz daireyle anlaşmaya gittik ki son anda başka bi ev önerdiler ve orasını gezdik içimize sindi ve kendi anneme acayip yakın diğeri çok uzaktı hayırlısı buymuş aldık bakalım ama bina 1 yıllık mimar kendisi içinde oturan ayın 12 sinde çıkacak sonra biz badanacı duvar kagıtcı dolapcı falan sokucaz e tabi benimde haftalar akıp gidicek hiç bilmiyorum napıcam eger yetişemezsek doğumdan sonraya kalıcak sanırım off of eşya nasıl toplanır bu halde nasıl iş yapılır hoş bizimkiler beni kıpırdatmaz ama benimde içim durmaz...daha doğum çantası eşya hiçbişeyde hazır değil allah yardım eder inş..

Allah yardımcın olsun canım taşınmak zor ama ailende yakınındaymış bak ne güzel yardım ederler sana yeni evinde çok mutlu huzurlu olursun inşallah.benimde çantam falan henüz hazır değil ama gerçekten hareketlerimiz kısıtlandığı için bir an önce hazırlamakta fayda var.bende bu hafta izne ayrılıyorum artık rahat rahat evde hazırlığımı yapacağım

amiiin cnm inşallah en önemlisi o kızlarımla sağlıkla,huzurluca oturmayı nasip etsin inş.Allah,herkesin gönlüne göre versin inş.Annem kızkardeşim kayınvalidem 3kişi toparlarız inş.ben artık rahat duramam zati bir iki oturdugum yerden poşetlemeye başlarım öyle birde huyum varki kendi işimi hep kendim yapıcam öyle seviyorum ama bu göbiş pek izin vermiyo çabucak yoruluveriyorum artık hayırlısı yavaş yavaş yaparız bakalım...

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm ben aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil haftaya kontrolüm var inşallah öğreniriz alışveriş yapmaya başarım:)

Herkese hayırlı günler..

hayırlısı olsun canım, önümüzdeki hafta büyük ihtimal cinsiyetini öğrenirsin:)

günaydıın kızlar artık yaz geldi galiba sonunda evlerdede hissetmeye başladık ben bol bi elbise almıştım evde giymeye onu giyiyorum artık pijamadan kurtulduk :) yalnız bütün hamile kıyafetlerim kalın kazak panço falan kaldıkmı şimdi açıkta dün i,lk defA pançosuz çıktım dışarı bi tuhaf geldi sanki herkes bana bakıyo gibi ne giyecez bakalım artık..siz neler yapıyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…