ekim hamileleri... :)

Aynı problemi ben de yaşadım canım:)) artık beni gören tanısada tanımasada önce göbişe bakıyor:)) ben genellikle dışarıda hamile pantolonu ve t şört giyiyorum ya da gömlek.. İçerde kısa tayt, elbise, penye gecelikler.. İdare ediyoruz..

teşekkür ederim canım. hoşgeldin aramıza. seninde hayırlı olsun hamileliğin.Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın kucaklarımızı doldursun inşallah..öyle zevkli ki herşey. hem hamilelik hem hazırlıklar alışverişler falan filan.. sende inşallah sonuna kadar rahat iyi bir hamilelik geçirirsin.

bu arada günaydın herkese...

günaydın kızlarr nasılsınız bizde izne ayrılmanın şerefine yatıp uyayalım diyoruz ama ne mümkün oğluş uyutmuyor gece gündüz horon tepiyor içerde maşallah kuzuma hele bi gelsin onun tombik ayaklarını yicemm sizde haberler nasıl

günaydın canım benim :))) oooo siz erken izne ayrılmısınız iyi bakalım tatilin keyfini cıkarın oglusunla valla sıcaklarda bastırdı baya artık biz hamişler zorlanıyoruz artık sıcaktan :))))

günaydın canım benim :))) oooo siz erken izne ayrılmısınız iyi bakalım tatilin keyfini cıkarın oglusunla valla sıcaklarda bastırdı baya artık biz hamişler zorlanıyoruz artık sıcaktan :))))

evet canım yaa daha fazla dayanamadık kalan günleri oğluşun hazırlıklarıyla geçirelim dedik bol bol dinleniyoruz sizede Allah yardım etsin de bir an önce haftalarınızı tamamlayın inş.rahatlıkla

evet canım yaa daha fazla dayanamadık kalan günleri oğluşun hazırlıklarıyla geçirelim dedik bol bol dinleniyoruz sizede Allah yardım etsin de bir an önce haftalarınızı tamamlayın inş.rahatlıkla

amin canım benim hepmizin allah yardımcısı olsun ben calısabildgm kadarıyla calısmak istiyorum bakalım kac haftaya kadar dayanacagız opyrm

bu zamana kdr hiç çatlağım yoktu... sabah da hiçbirşey yoktu duşa girdim bi çıktım bacaklarımın ön kısımlarında çatlaklar oluşmuş :S şok oldum resmen ... ne ara oluştu yaaa daha sabah hiçbirşey yoktuu

o kadar kreme ve yağlara rağmen hem de

Günaydın canlar... Nasılsınız? Geriye sayım başladı gibi:) Bugün kontrolümüz var bizim. Çok heycanlıyız bakalım. Oğlumun hareketleri yavaşladı gibi geliyor bana nedense. Belki haftasonu hep ayaktaydım dinleyemedim oğluşumu bilmiyorum ama tekmelerin sıklığı azaldı gibi. Odamıza da karar verdik 1 2 gün sonra siparişimizi de vericez artık.
Bu arada bi yandan da canım sıkkın. Haftasonu Antalyaya gittik, büyük bi club a girdik. Revü kızları çıktı tangalı falan. Bi onlara baktım, bi kendime baktım. Komplekse girdim valla. Bizim Türk kadınları hep etli butlu, e hamilelikten önce bende 0 beden olmasam da gayet fittim. Şimdi göbüşümden çok memnunum ama ayaklarım şişti ellerim şişti. Otele geldim eşimin çektiği fotolara baktım 1 tane resmimi çekmemiş. Hep dansçı kızları çekmiş Eskiden beni çekmeye doyamazdı. Valla 7 aydır baya bi şey farketmiş dedim

bosver canım sıkma canını normal bu psikoloji bizim icin artık resmen vicudumuzun formu kayboldu :))) ha haaaa ama olsun minik yavrularmızı kucagımıza alınca herseye degecek eski formumuza kavusurz valla aynen tatlım yaaa onceden yaz gelince cıvıl cıvıl elbiseler giyerdim millet modayı benden takip ederdi hafta sonu bi elbise alıyım kendime dedim unutmusum eskisi gibi belim var zannettim elbiseyi giyince anladımkı benim belim kaybolmus :)))))) ha haaa cok komikti esim kabinin dısında bekliyo cıkmadım dısarı begenmedim dedim kendime salas bi tshirt aldım cıktım komik ama can sıkan bi durum oluyo ama neyse benim elim ayagım sismedi canım sadece bazen eskisi gibi hızlı hareket ettigim zamanlar zorlanıyorum artık

kızlar bende 65 kilo oldumm yaaa sanki kucağmda bir basket topu var gibi artık evdeyiz bol bol yatıyoruz evde kalınca daha iyi bakarım bebişime sağlıklı beslenirim diyordum ama yalnızken canım bişey yemek istemiyorz siz neler yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz doğum için egzersiz yapmak istiyorum birde yapan varmı?sizler kaçar kilo aldınız

Canım ben 8 kilo aldım yoga yapıyorum bol bol da yürüyüş yapıyorum. Haftasonu da bol bol denize girdim yüzdüm. Yemek ben de yiyemiyorum hele ki sıcaklar bastırdı hiç yiyemiyorum. Ama bi yemeye başladım mı da durmuyorum yani:) Midem de çok yanmaya başladı. Ama bebişim iyi maşallah.

ben 20 kilo aldım kızlar. 63 le başladım 83 kilodayım. el ve ayaklarım şişti. ellerim zaten tombiktir benim. kilodan dolayı daha da şişti. alyansımı çıkaralı aylar oluyor zaten :) baktım kilo için birşey yapamıyorum. oluruna bıraktım. doğum sonrası vericem inşallah. moralim bozulmuyor değil az kilo alanlara da çok imreniyorum ama sağlık olsun diyorum. kızımı hayırlısıyla sağ salim kucağıma aldığımda herşeyi unutucam zaten biliyorum :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun, meleklerimize kavuştursun bizi.. :)

canım sakın takma kafana bende bazen diyorum çok kilo aldım diye ama kontrolde doktor bir kere zayf dedi aklım çıktı resmen insan o kadar üzülüyor ki bebekler sağlıklı olsunda biz Allahın izniyle veririz tekrar kilolarımızı seninle benim aynı gün gözüküyor doğum tabi Allah bilir son haftalarda ne olacağı belli olmaz hepimiz inşallah normal yoldan kolaylıkla doğururuz

artık takmıyorum canım. 1 hafta kilo almazsam 2. hafta ilk haftanın kilosunuda alıyordum. baktım olmuyor baya üzüldüm ama artık takmıyorum. 90 olucam belkide doğuma kadar belki daha fazla ama ne yapayım. sadece doğumda zorluk çıkarırmı acaba diye korkuyorum biraz.herneyse inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz. bebişlerimizi kucağımıza alıveririz sağlıkla inşallahhh :))

Evet canım kontrol vardı dün. Herşey gayet normal görünüyor herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür. 1980 gr olmuş maşallah boyunu söylemedi. Döndü döndü pipisine baktı:) Bi de kalbine çok fazla baktı bu sefer. Bir sıkıntı var sandık ama yok kotrol ediyorum dedi. Artık sıklaştı kontroller 3 hafta sonra tekrar gidicez. Keşke her hafta çağırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…