ekim hamileleri... :)

masallah canım oysss paşa kocaman olmuş büyümüs annesi :)))

maşallah oğluşuna abi olmuşş yaa :) inşallah sağlıklıca alırız kucaklarımıza

Sağolun teyzoşları büyüdü oğlum maşallah. Zamanı gelince kucağımıza da sağlıkla alırız inşallah hepimiz. Allah'ım olmayanlara da verir inşallah.

günaaaayydın kızlaaarr nasılsınız bakalım duyduguma göre herkes kilolardan şikayetçi amaaaan boşverin cnm sallayın gitsin biz bi doğuralım bak nasıl güzel oluyoruz eski halimizden daha da güzel bende perşembe gidicem kontrole meleğimi görmeye inş.tahminen 2 kilo olmuştur diyorum bakalım nasıl gelişimi organları falan bi problem yoktur umarım..ben hala koşturmaya devam ediyorum kızlar yavaş yavaş toparlanmaya başladım ev badana oluyor ben eşya peşinde annemle kızkardeşim sagolsun arada gelip toparlıyorlar kızım okula gidiyor o karışıklıkta işim baya zor yani..buarada size sormak istiyorum çamaşır makinemi değiştirmek istiyorum ben bosch diyorum eşim samsung begeniyo şuanki vesteldi napayım sizler ne kullanıyosunuz memnunmusunuz okadar çok marka model varkı kafam döndü aramaktan bugün onları inceliyorum netten bide ocak fırın set lazım onada ıcf ve bosch arası gidip geliyoruz inş.bikarara varırız..
buarada bende sabah tartıldım 11 kilo olmuş toplam.şişme falan yok sadece sıkıntıdan yüzümde biraz sivilce çıktı mide yanmalarım tamgaz devam 2 gecedir kalkmadan uyudum mucizee :) başkada problem yok çok şükür öpüyorum kızlarr hoşçkln...

Günaydın tatlım. Hehehe bence de doğumdan sonra estiricez inşallah:) Tatlım herşeyimi ben samsung aldım ve çamaşır makinemden de inanılmaz memnunum. Markası tam olarak şu; Samsung WF0700VCE elmas kazan 7 kg. Ben evlenirken aldım sonra herkes makinasını değiştirip bunu aldı:) Eğer 7 kg az diosan 8 kglıkları da var ama ben gerçekten müthiş memnunum. Bosch'un hiçbirşeyini önermiyorlar. Vestel de kendini çok bozdu artık. Anneler günü kampanyalarını kaçırma derim. Şimdi ucuzlamıştır bunlar.
Mide yanması benim de oluyo. Akşama kadar kaynıyo ki nasıl. Yarın kontrolden sonra yaz mutlaka...

günaydın canımm ben bütün beyaz eşyalarımı bosh aldım maşallah diyeyim hepsi tıkır tıkır çalışıyor ayrıca çok memnunum çamaşır makinam 8 kg lık olanından bir dünya çamaşır yıkıyor tertemiz beyaz eşya biraz şans işi diyorlar en iyi markayı alıp da sürekli arıza çıkaranları da duydum sen yinede araştır hepsini içine hangisi siniyorsa onu al derim ben çünkü yıllarca kullanılıyor hemen değiştirilen birşey değil bunlar beğenerek alırsan eminim severek de kullanırsın.mide yanması benimde oluyor ama dışarıdan birşey yersem artık kullandıkları yağdan mıdır nedir ? bunu bildiğim için dışardan hazır birşey almamaya özen gösteriyorum bu aralar çok rahatım geçmiş olsun canım inşallah geçer miden ev taşıma konusundada Allah yardım etsin bir an önce yeni evine otur bebişinle birlikte mutlu mutlu yaşa :)

gnd kızlarr:)ben ılk tayın terımde 2,5 yıl boyunca nerdeyse 20 yıllık bosh camasır makınası kullandım valla kar gıbı yapıyodu camasırları .ve evlenınce bosh aldım herseyımı .boshun bı tekırdag cerkezkoy yapıımı var bıde dırek alman yapımı .ben alman yapımı grılerden aldım bıraz tuzlu oldu ama öyle menunumkı camasır makınam 8 kıloluk tam otomatık buzdolabım da 1 ay havuc saklanıyo dusunun bulşasık makınam özetle hepsınden memnunum .samsungun tv sını almıs esım lcd kendı kendıne motoru yanbmıs 250 lıra verıp yaptırdık dusunun bı 37 ekran tv parası ben sıddetle önerırım

günaydın kızlarrr herkesssler iyi cok sukur heralde benim migde yanmasıyla bir sorunum yokda benim başım dişimle dertte kızlar ara ara sızlıyodu geciyodu pazardan bu yana fenayım gecen gece uyutmadı disim aglıyarak uyudum hamile kalmadan ihmal ettim dişlerimi şimdi acısını cekiyorum simdi bebek kalsiyumu depoladıgı zamanmıs benim fındık kızım annesinde kalsiyum bırakmıycak heralde :)) ablam parol icebilirsin sakıncası yok dedi cok agrım olunca parol iciyorum simdi bakalım dana ne kadar devam edecek dayanamycak gibi olursam son care cektirmek ama ona gerek kalmaz insalah surda az zaman kaldı idare eder insallah dişlerim beni dua edin kızlar bana gecsin allah hepmizin yardımcısı olsun agrı sızı vermesin cok zor oluyo

Canım dişindeki iltihap bebeğine zarar veriyor biliyorsun değil mi? Daha önce de söylemiştim hamilelikte kullanabildiğin antibiotikler var ve zaten son tremester de çekimin bebeğine zararı yok. İçin rahat etmeyecekse önce kadın doğumcuna sor kullanabileceğin ilaçları, sonrasında da dişçiye git ama iltihabın da zarar verio prensese. İhmal etme sakın.

evet canım dogru diyosun ablamda ole diyo suan senin cektigin acısının aynısını bebeginde cekiyor diye bende ona üzülüyorum ama suan iltihapmı var bilmiyorum sıcak soguk hic birsey icemiyorum sızlıyo disim felaket canım o zman ben zaman kaybetmeden yarın ilk once kadın doguma gidiyim zaten muaneye gitcektm orda doktora soruyum ona gorede dedgn gibi disciye gidiyim geccek gibi deigl heralde bise yapmak lazım

Kendine çektirdiğin ızdıraba değmez inan bana. Bence de git hemde bakalım prenses nasıl olmuş:)

Kendine çektirdiğin ızdıraba değmez inan bana. Bence de git hemde bakalım prenses nasıl olmuş:)

dogru diyosun canım ne kendimi nede prensesimi üzmüyüm annesi kıyamaz ona yarın gidiyorum bakalım birde fındık kızım kilo almışmı canım bu arada senin oglusda yapıyomu bu ara benim fındık kızım bi yerden bi yere kayıp duruyo bariz bir sekilde bende hemen elimi koyuyorum gobegime ayy bi gorsen hemen elimin altına toplanıyo onceleri tesaduf diyodum ama yok hep aynı sekilde yapıyo elimin altına toplanıyo kuzu yaaaa masallah bu bebislere

gecmıs olsun canım .benımde 20 lık dısımden öturu dıs etlerım ıltıhaplanmıstı hatta boynumdakı lenf bezını sısırmıstı .dr um antıbıyotık verdı ıctım rahatladım daha sonra dıslerımı dıscıye temızlettım cok cok rahatım sımdı .dısımı temızletırken dıscı gebelerde de kullanabılecegımız uyusturucalar dahıl hersey var dedı .enfeksıyonun erken doguma nedenoldugunu unutma .hemen tedavını ol derım ben

dogru diyosun canım benim ceken bilir cok kotu bi acı gece geliyo bide yaaa evet yarın doktora gidecgm once kadın dogum doktoruma muanemi oluyum ondan sonra doktoruma danıstıktan sonra disciye gidiyim bunun gececgi yok cunku bide o var dogru diyosun agrı agrıyı ceker tetikler derler aman allah korusun yarın ilk isim doktordayım canım

Herkese Günaydııııııııııın!

Maşallah vallahi beni oğluşum da hareketli teyzesi baya. Vırk vırk kayıyo ordan oraya. Annesini hiç yalnız bırakmıyo ki sıpam. Ayaklarını ve ellerini çok hissetmeye başladım bende. Bazen ayağın tekini dayıyo karnıma diğeriyle vuruyo sıpa Sabahları geriniyo sanki

Son düzenleme:
kızlar naber :) biz bugun hastaneye gittik teyzeleri muanemi oldum normalde 31 3 haftalık cıkıyodum ama doktor 31 haftalıksın dedi ona gore raporumu alcaktım salı gunu gel veriyim dedi bende calısabilirik raporu alacgım 5 hafta falan 37 kadar calıscgm allah kısmet ederse fındık kızımda buyumus teyzeleri 1900 olmus kuzum masallah disimede gelince doktora soledgm artık hersey serbest dedi bu haftalarda cekimde olablir antibiyotikde kullablrsn dedi hemen dis bolumune gittim hastanenin muane oldum antibiyotik yazdı 5 gun kullancgm doktora onaylattı kullanabilirligimi ona gorede salı gunu gidince sıkıntılı olan disimin birini cekecek kızlar dediginz gibi cektigime deymiyomus serbestmis artık neyse cok sukur herseyi hallettk opyrmm sizleri kızımla :**

Maşallah kuzuna:)) kocaman olmuş..diş problemini de hallet canım, sen de rahatla, bebişinde:)

oyy maşallah kuzuna çook geçmiş olsun cnm hamilelikte diş fena..ama iyiki gitmişsin doktora kuru kuru sancı çekmek berbat hele diş gece çıkıyo bilhassa çok geçmiş olsun...

günaydııın kızlaar sabahın köründe 2.tuvalet molasıyla kaldırdı kızım beni benimde uyku kaçtı bi bakınayım dedim..doktora gittim kızlar herşey yolunda dedi doktor ben aynı kilodayım ona çok sevindim ve prensesimde 2.250 olmuş yanakları tombiş tombişti yaaa annem kızkardeşim direk bana benzzetti ve tabi bende :) elini çenesine koymuş uyuyodu ya yemek istedim onun o elini o yanaklarını yavrum benimmmm ben 32 haftalıgım kafası 36.haftalık bacaklar 34 haftalık çıktı karnımız haftasıyla uyumlu çıktı boyunu unuttu söylemeyi neysee haftaya nst lere başlıyormusuz 4 hafta gelecen 5.hafta sezeryan gününü kararalaştırcaz dedi heyecan landım valla artık bebeğine kavusmana az kaldı dedi evet dedim nası bi duygudur yaa allahım herkese nasip etsin inş.hepimizede hayılı dogumlar nasip etsin inş....

buarada çok sagolun tavsiyeleriniz için dün gene doktor çıkışı gezdik durduk sonunda ankastreleri aldık arçelikten davlumbaz fırın ocak 3000 tuttu çamasır gene kaldı samsunga ok dedik ellerindeki sonuncuyu vermişler kaldı oda bakalm bugün son mutfak eşyalarım toplanıcak c.tesiye anlaştık taşımacılarla galiba taşınıyorum artık pek zor olcak ama çoook güzel olucak dün evi temizlettik harika oldu bakalım hayırlısıyla bi yerleşeyimde bekleyim bida prensesimi öpüyrm kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…