- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 40
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.321
Maşallah kuzuna:)) kocaman olmuş..diş problemini de hallet canım, sen de rahatla, bebişinde:)
oyy maşallah kuzuna çook geçmiş olsun cnm hamilelikte diş fena..ama iyiki gitmişsin doktora kuru kuru sancı çekmek berbat hele diş gece çıkıyo bilhassa çok geçmiş olsun...
günaydııın kızlaarsabahın köründe 2.tuvalet molasıyla kaldırdı kızım beni benimde uyku kaçtı bi bakınayım dedim..doktora gittim kızlar herşey yolunda dedi doktor ben aynı kilodayım ona çok sevindim ve prensesimde 2.250 olmuş yanakları tombiş tombişti yaaa annem kızkardeşim direk bana benzzetti ve tabi bende :) elini çenesine koymuş uyuyodu ya yemek istedim onun o elini o yanaklarını yavrum benimmmm ben 32 haftalıgım kafası 36.haftalık bacaklar 34 haftalık çıktı karnımız haftasıyla uyumlu çıktı boyunu unuttu söylemeyi neysee haftaya nst lere başlıyormusuz 4 hafta gelecen 5.hafta sezeryan gününü kararalaştırcaz dedi heyecan landım valla artık bebeğine kavusmana az kaldı dedi evet dedim nası bi duygudur yaa allahım herkese nasip etsin inş.hepimizede hayılı dogumlar nasip etsin inş....[/QUOTE
oysss masallah tombis kuzuna :))) hihiii kızlar annelerine benziycek desene benim fındıgımıda doktor amcası bana benzettii :)) evet canım günler azalıyo allah hepmize hayırlı saglıklı dogumlar nasip eder insallahh
Günaydın kızlar...
Emoşcum çok sevindim artık kurtulacaksın işkenceden:) Keşke ilk dediğimizde gitseydin de bu kadar sıkıntı çekmeseydin. Neyse zararın neresinden dönülse kar. Dolgu yapamıyor muymuş peki? Direk çekmeseydi keşke
Ya ben çok heyecanlıyım şu hastane çantasını hazırlamak istiyorum artık deliricem ya
Nasılsınız bakalımm :)
iyiz canım napalım uyandık kahvaltı yaptık biraz temizlik yapıcaz paşayla bugün yavaş yavaş :) sizlerde ne var ne yok kontrole giden yada gidecek varmı bizde bu hafta gidicez inş.bakalım paşa büyümüş mü ?
teşekkür ederiz canım güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz emoş senin hayırlı haberini de dört gözle bekliyoruzafıyet olsun canım kontrolumuz nasıpse bu persembe hayırlısı bakalım kuzucugum buyumusmu meraklardayım :)
teşekkür ederiz canım güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz emoş senin hayırlı haberini de dört gözle bekliyoruz
günaydın kızlar bugün oğluşumla baya uyumuşuz yaaa siz neler yapıyorsunuz emoş gittin mi kontrole
Ne güzel işte canım.. Uyuya uyuya büyüteceğiz:))
ayy canım inşallah büyüyolardır onları büyütürken kendimiz de büyüyoruz yaayarım dünya gibi oldum
günaydın kızlar bugün oğluşumla baya uyumuşuz yaaa siz neler yapıyorsunuz emoş gittin mi kontrole
canım meraba evet tatlım hastaneye gittim 32. hafta oldugum icin calısabilirlik raporumu aldım allah izin verirse 37 kadar calıscgm raporumu aldım birde sorunlu olan dişlerimi cekirdim 2 tane yan yana çürük dişim vardı doktor cekti kurtuldum yani biraz canım sıkıldı bu duruma ama napıyım mecburum diger sorunlu dişleride dogumdan sonraya bıraktık umarım bir daha sorun olmaz ve bebegime zararı olmaz hepmizin bebişlerini korusun allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?