ekim hamileleri... :)

Günaydın kızlar...

Emoşcum çok sevindim artık kurtulacaksın işkenceden:) Keşke ilk dediğimizde gitseydin de bu kadar sıkıntı çekmeseydin. Neyse zararın neresinden dönülse kar. Dolgu yapamıyor muymuş peki? Direk çekmeseydi keşke
Ya ben çok heyecanlıyım şu hastane çantasını hazırlamak istiyorum artık deliricem ya

Maşallah kuzuna:)) kocaman olmuş..diş problemini de hallet canım, sen de rahatla, bebişinde:)

sagol canım aynen hallediyorum dunden beri antibiyotik kullanıyorum agrı sızı kalmadı cok sukurrr allahıma allahım hic birimize agrı sızı vermesin su son aylarımızı gülerek mutlu bir sekilde gecirelim insallahhhhh :))

evet canım yaaa dedigin gibi ilk basta gitseymisim iste ne bliyim kuzuma bi zararı vardır zannediyodum oysa serbestmis dis artık neyse dedgn gibi neresinden donersen kar senin son msj beni kendime getirdi ertesi gun gittim iste :))) canım doktor baktı ama dolguluk degil cekmem lazım cok kotu dedi dislerimi ihmal ettim ben hep ondan simdide sıkıntısını cekiyorum ayyy aynen yaaa bende cok heycanlıyım bugun fındıgımın odasına halı aldım bi gorsen perili falan cok tatlı herkes bana bekle alma diyo ama artık ne bekliyelim yaaa 1 hafta sonra 8 aylık olcam surda ne kaldı bende cok heycanlıyım hersey olsun bitsin istiyorummm

günaydın hamişler :)) çok şükür iyiyiz canım bende yarın gidiyorum canım muaneye çalısabilirlik raporumu almaya gidecgm

afıyet olsun canım kontrolumuz nasıpse bu persembe hayırlısı bakalım kuzucugum buyumusmu meraklardayım :)

teşekkür ederiz canım güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz emoş senin hayırlı haberini de dört gözle bekliyoruz

sagol canım benim hepimiz icin :))) ohhh pasayla dinleniyosun dimi annesiii bizim yerimizede dinlenin bol bol annesi evdeyken oglusuna iyi bak güzelce besle pasayı doktordan da güzel haberlerle don bakalım

günaydın kızlar bugün oğluşumla baya uyumuşuz yaaa siz neler yapıyorsunuz emoş gittin mi kontrole

canım meraba evet tatlım hastaneye gittim 32. hafta oldugum icin calısabilirlik raporumu aldım allah izin verirse 37 kadar calıscgm raporumu aldım birde sorunlu olan dişlerimi cekirdim 2 tane yan yana çürük dişim vardı doktor cekti kurtuldum yani biraz canım sıkıldı bu duruma ama napıyım mecburum diger sorunlu dişleride dogumdan sonraya bıraktık umarım bir daha sorun olmaz ve bebegime zararı olmaz hepmizin bebişlerini korusun allahım

geçmiş olsun canım hiç üzülme ağrısından kurtuldun bebeğin içinde en iyisi bu çünkü sen rahatsız olduğunda onlarda hissediyorlar hayırlısı olsun inşallah bebeğini görmedin yani dimi diş için gitmiştin insan özlüyor hemen yaaa ultrasondan sürekli izlemek istiyorum o doktorun yatağından hiç kalkasım gelmiyor raporunda hayırlı olsun inş hiç zorlanmadan tamamlarsın haftaları öptük teyzesini

Nasılsınız bakalım valla ben 2-3 gundur acayıp mıdem yanıyo uykumdasn uyandırıyo.bende olmıycak sanmıstım ama kendısıyle tanısmıs olduk

Günaydın göbüşlüler

GILO :) yaşanıyor canım maalesef. Bol su iç. Ben 3 aydır çekiyorum onu. 3 şişe gaviskon bitirdim 4.'yü aldım. Miden boş kalmayacak, asitli yiyeceklerden kaçınacaksın limon portakal vs. gibi... Canım sürekli erik istiyor. Zaten eriğe aşermiştim kışın:) Yedikçe yanıyor ama napalım atın ölümü arpadan olsun

Bebişler ne durumda kızlar kontroller nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…