ekim hamileleri... :)

Ah kuzucum ıyıdır
2 lt su ıcıyorum gunluk canımm ama dedıgın gıbı bende yanıyo dıye bırakmadım yemegımı yınede yıyorum napıyım bebısler ıcın herseye katlanırız dımı :) kontrolum ınsallah yarın .bakalım heycanlıyım ınsallah kuzucugum ıyıdır

tek tesellim oyle zaten canım yaaa yok tatlım bebişimi gormedim rapor ve diş ile ilgili gittim 3 hafta sonra cagırdı doktor tekrar o zman gorurum kuzumu :) hos artık ulatrasyona cok onem vermiyorum ben nasıl olsa icimde kıpır kıpır fındıgım bole cok daha güzel hissediyorum melegimi insallah canım bakalım 5 hafta daha calıscgz kızımla teyzesi bizde seni optuk kızımla :**** ve tüm hamiş arkadaşlarımı

Dr umuzdan geldık cok sukur .bebısım 2500 gr olmus yaklasık 44 cm dedı .yavrumun yuzunun resmını cektı ve bana benzettı dr amcası ancak ben esıme benzettım tombık yanaklı kuzucumu .ılk nst mıze baglandık .cok sukur o da ıyı .erken dogum rıskımız yok sukur .10 gun sonra gel dedı .ondan sonrada her hafta görucem dedı .bızden bu kadar sımdılık opuldunuz

Kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim canım, yarında ben gidiyorum doktoruma.. Darısı başıma bakalım:))

masallah kuzuya canım gozun aydın darısı tüm hamişlerin basına mutlu haberlere senden opuldun canım :***

Merhaba hamişler, bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda:) oğlum 2.165 gram olmuş.. Galiba artık büyüyoruz kızlar.. Ama o kilo alırken sanırım beni biraz sömürmüş:) kan değerim düşmüş, ilacımı arttırdı doktor.. İki hafta sonra tekrar kontrolümüz var...

gozun aydın canım masallah pasaya evet artık buyuyo kuzular ve bizim depoları somuruyolar :)) bende de suan kalsiyum kalmadı heralde ( dis cektirmistim ama kurtulamadm sansıma cektrdgm disler iltihap yapmıs simdi yine antibiyotige basladım umarım bu son olur surda az bi zamanımız kaldı allahım bize sabır ve dayanma gucu ver saglıkla dogumlar ver insallahhh

Canım gerçekten dişlerden çok ağrı çektin biraz daha dayanacağız Allah yardımcımız olsun, güç versin bize..

Canım gerçekten dişlerden çok ağrı çektin biraz daha dayanacağız Allah yardımcımız olsun, güç versin bize..

evet canım aynen neyse napalım sabrın sonu selametdir insallah prensesimi kucagıma alınca butun dertlerim sıkıntılarım bitecek hepmizin yavrusunu rabbim sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin kuzularımıza bizi kavustursun ınsallahhhhhhhhh

Evet canım aynen cok zorlanıyorum artık:ıse gelmek ıstemıyorum ama cok sukur 17 gunum kaldı hayırlısıyla 17 gun sonra ıse bı sure veda var :)
bu hafta sonu cumartesı gunu yıne randevum ınsallah bakalım catı muayenesını nyapacak heralde

günaydın canlarr bizde yeni uyandık gece uyuyamıyorum ben artık aynı durumu yaşayan varmı ? gülsüm çatı muayenesi için erken değil mi yaaa 38.haftadan sonra yapıyolar diye duydum ama tabi doktorun daha iyi bilir git cumartesi bize güzel haberler getir inşallah çalışanlara Allah yardım etsin diyorum hep havalar ısındı bunalmaya başladım ben iyice birde çalışsaydım otobüslerde mahvolurdum heralde

hadi bakalım canım az kalmıs tatlım dayan 17 gun daha sonra dinlenme vakti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…