- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.341
günaydın göbüşlüler
gılo :) yaşanıyor canım maalesef. Bol su iç. Ben 3 aydır çekiyorum onu. 3 şişe gaviskon bitirdim 4.'yü aldım. Miden boş kalmayacak, asitli yiyeceklerden kaçınacaksın limon portakal vs. Gibi... Canım sürekli erik istiyor. Zaten eriğe aşermiştim kışın:) yedikçe yanıyor ama napalım atın ölümü arpadan olsun
Bebişler ne durumda kızlar kontroller nasıl gidiyor?
geçmiş olsun canım hiç üzülme ağrısından kurtuldun bebeğin içinde en iyisi bu çünkü sen rahatsız olduğunda onlarda hissediyorlar hayırlısı olsun inşallah bebeğini görmedin yani dimi diş için gitmiştin insan özlüyor hemen yaaa ultrasondan sürekli izlemek istiyorum o doktorun yatağından hiç kalkasım gelmiyor raporunda hayırlı olsun inş hiç zorlanmadan tamamlarsın haftaları öptük teyzesini
Dr umuzdan geldık cok sukur .bebısım 2500 gr olmus yaklasık 44 cm dedı .yavrumun yuzunun resmını cektı ve bana benzettı dr amcası ancak ben esıme benzettım tombık yanaklı kuzucumu .ılk nst mıze baglandık .cok sukur o da ıyı .erken dogum rıskımız yok sukur .10 gun sonra gel dedı .ondan sonrada her hafta görucem dedı .bızden bu kadar sımdılık opuldunuz
Dr umuzdan geldık cok sukur .bebısım 2500 gr olmus yaklasık 44 cm dedı .yavrumun yuzunun resmını cektı ve bana benzettı dr amcası ancak ben esıme benzettım tombık yanaklı kuzucumu .ılk nst mıze baglandık .cok sukur o da ıyı .erken dogum rıskımız yok sukur .10 gun sonra gel dedı .ondan sonrada her hafta görucem dedı .bızden bu kadar sımdılık opuldunuz
aminn emoşşşcuum darısı da sıze olsun ıyı haberlerle bulusalım yenıden bende optummasallah kuzuya canım gozun aydın darısı tüm hamişlerin basına mutlu haberlere senden opuldun canım :***
saolasın canımm benım hadı bakalım yarında senden beklıyoruz guzel haberlerle dön ınsallah ...)kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim canım, yarında ben gidiyorum doktoruma.. Darısı başıma bakalım:))
saolasın canımm benım hadı bakalım yarında senden beklıyoruz guzel haberlerle dön ınsallah ...)
Merhaba hamişler, bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda:) oğlum 2.165 gram olmuş.. Galiba artık büyüyoruz kızlar.. Ama o kilo alırken sanırım beni biraz sömürmüş:) kan değerim düşmüş, ilacımı arttırdı doktor.. İki hafta sonra tekrar kontrolümüz var...
gozun aydın canım masallah pasaya evet artık buyuyo kuzular ve bizim depoları somuruyolar :)) bende de suan kalsiyum kalmadı heralde( dis cektirmistim ama kurtulamadm sansıma cektrdgm disler iltihap yapmıs simdi yine antibiyotige basladım umarım bu son olur surda az bi zamanımız kaldı allahım bize sabır ve dayanma gucu ver saglıkla dogumlar ver insallahhh
Canım gerçekten dişlerden çok ağrı çektinbiraz daha dayanacağız Allah yardımcımız olsun, güç versin bize..
günaydın kızlarr kimse yok yine burda nasılsınız görüşmeyeli
bizde iyiz canım şükürler olsun herşey yolunda ilerliyoruz tatil iyi gidiyor tabi ki bol bol yatıp yuvarlanıyoruz işte napalım evin tadını çıkarıyoruz paşamla :)günaydın canım cok sukur iyiyiz sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
şaka maka yolun sonu görundu valla :)
Evet canım aynen cok zorlanıyorum artık:ıse gelmek ıstemıyorum ama cok sukur 17 gunum kaldı hayırlısıyla 17 gun sonra ıse bı sure veda var :)
bu hafta sonu cumartesı gunu yıne randevum ınsallah bakalım catı muayenesını nyapacak heralde
Evet canım aynen cok zorlanıyorum artık:ıse gelmek ıstemıyorum ama cok sukur 17 gunum kaldı hayırlısıyla 17 gun sonra ıse bı sure veda var :)
bu hafta sonu cumartesı gunu yıne randevum ınsallah bakalım catı muayenesını nyapacak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?