- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #1.361
günaydın canlarr bizde yeni uyandık gece uyuyamıyorum ben artık aynı durumu yaşayan varmı ? gülsüm çatı muayenesi için erken değil mi yaaa 38.haftadan sonra yapıyolar diye duydum ama tabi doktorun daha iyi bilir git cumartesi bize güzel haberler getir inşallah çalışanlara Allah yardım etsin diyorum hep havalar ısındı bunalmaya başladım ben iyice birde çalışsaydım otobüslerde mahvolurdum heralde
günaydın canlarr bizde yeni uyandık gece uyuyamıyorum ben artık aynı durumu yaşayan varmı ? Gülsüm çatı muayenesi için erken değil mi yaaa 38.haftadan sonra yapıyolar diye duydum ama tabi doktorun daha iyi bilir git cumartesi bize güzel haberler getir inşallah çalışanlara allah yardım etsin diyorum hep havalar ısındı bunalmaya başladım ben iyice birde çalışsaydım otobüslerde mahvolurdum heralde
hadi bakalım canım az kalmıs tatlım dayan 17 gun daha sonra dinlenme vakti :))
valla canım bılmıyorum dr um 36 haftada bakıcam dedı .bıde söyle dusunuyorum zaten 38 -39 da buyuk olasıkla dogum gerceklesıyo o satten sonra baksa neye yarar dımı sımdı dogum seklıne karar vermek ıcın bakıcakmıs hayırlısı acayıp tırsıyorum ama elden bısey gelmıyo
valla bende ıznımı aktardımda gel bana sor hıc gıdesım yok ıse gunlerı sayıyorum resmen
dun sıtelere gıttım besık bakmaya gıttım eve gelene kadar cok kotu oldum valla dedım esıme ben artık bıtmısım gezme falan yok bana dogum cantamı falan hazırladım herseyı yıkadı kayınvalıdem utuledı sımdı bı temızlık kaldı annemı beklıyorum memleketten o da gelsın hazırız ınsallah
oda takımımı dusunuyosun canım yoksa odana besikmi bende daha almadım esime diyorum hadi alalım diye oda acele etme daha var diyo yaa bizim heycanımızı hic anlamıyorlar ben hemen olsun goruyum istiyorum napalım ilk hefes iste bu hafta sonu odasını boyaycgz kızımın)
kızlar çatı muayenesinin nasıl yapıldığı hakkında bilginiz var mı? Ben de çatı muayenesi mutlaka istiyorum ama korkuyorum ben bi de eski vajinismusluyum
arkadaşlar ben de bugün doktordan geldim moralim biraz bozuk sezeryan olmam gerekiyormuş... ben de normal diye düşünmüştümm hep.sezeryan süpriz oldu. bebeğimin kafası büyükmüş şu an 34+4günlük hamileyim yani 35.haftadayım ama bebeğimin kafası 40haftalık gözüküyor 95.9mm yazıyor ultrason kağıdında. doğuma kadar daha da büyür zaten sen de minyonsun normal doğum olması çok zor dedi. üstelik vajinismusu kısmen atlattım diye hatırlatınca ooo yaptı yani sezeryan kesin gözüküyor. canım sıkıldı ya ama bebeğimin hayatını riske atamam.benim de çok sıkıntı yaşayacağım malum...hayırlısı ne diyelim...
günaydın canım günaydın güzel anneler tatlım bence hic uzulcek birsey degil bostan yere canını sıkma onemli olan minik yavrulamızın saglıgı degilmi saglıklysa problem yok kuzunun gonul isterki hepimiz normal dogum yapalım ama sartlar uygun degilse elden ne gelir sonucta sezeryanda bir dogum sekli vicuduna musait olan dogum seklide buymus kısmet diyceksin canım hic morelini bozma kuzunuda üzme hersey yolunda gider insallah canım benim hepimiz icin hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim
canım benim çok çok teşekkür ederim desteğin için... Gerçekten hep bunu düşünüyorum yavrumun sağlığı için herşey. Rabbim nasıl nasib ettiyse öyle doğcak. Işte çevre de şüpheyle yaklaşıyor bazen bunu sezebiliyorum bu da hoşuma gitmiyor açıkçası. Ben de bile bile neden riske atayım bebeğimi bunu anlatcak takatim de yok keşke herkes biraz bilinçli olsa...
günaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yok bakalım. Ya size bişey sorcam normalde bebeğim çok hareketliydi gece falan hiç uyutmuyordu dün nolduysa karnımın sağ tarafına birikmiş sanki o kadar sert ki resmen sağ tarafım şiş az hareket etti gün içerisinde sonra gece öyle bir vuruyor ki aşağıya doğru sanki bacağını çıkaracak alttan tekmelerini popomda hissediyorum napıcamı şaşırdım biraz yürüyüş yaptık geçti gibi derken yine sürekli alta vuruyor gece çok zor uyudum sabah kalktım bişey yok derken yine vurmaya başladı 31.haftada kontrole gittiğmde bir hafta öncesinde böyle bişey yaşamıştım ama tekmeler bu kadar sert değil di tabi dr sordum ayakları aşağıda vurdukça sen çıkacak gibi hissedersin demişti sonraki kontrolümüzde şekli değişmişti doğum şeklini almış demişti zaten ondan sonra tekmelerini hep kaburgamda hissediyordum ve sağ yanda hissediyordum şimdi yine sanırım ters döndü benim durumumu yaşayan oldumu aranızda pazartesi kontrolüm var o zamana kadar böyle devam eder mi diye endişeleniyorum.bu arada gülsüm naptın gittin mi dün doktora ?çatı muayenesini çok merak ediyorum yaptı mı doktor
gnd canım sımdı geldım kontrolden .bebegın boyu ve kılosunu gecen haftakı kontrolle aynı söyledı ve cok ıyı dedı anlamadım nasıl oluyosa .catı muayenesını yapmadı sanırım bıdahakı kontole bıraktı 10 sonra gel dedı .kanaman olursa suyun gelırse yada bebk hareketlerınde azalma olursa hemen gel dedı .nst ye gırdım yıne cok ıyı sonucun dedı .bu kadar ıste kızlar
cok sukur canım .nst ıcın sedyeye yatıyosun karnına bı jel sıkıyo ultrasondakı gıbı son ıkı tane kemer var onları bır alltan bı ustten baglıyo kemerın altınada ıkı tane cıhaz yerlestırıyo 20 dk yatıyosun ıkı cızgı var bırı kalp atımını dıgerı sancını gösterıyo bu kadar.agırlasma olayı ıse aynen sendekı gıbı artık yatakta dönemıyorum mesela bugun dr elımden tutuo kaldırdı nst de de hemsre tuttu elımden ole kalkabıldım .dr sordum bebısın kafası nerde dıye asagı yerlesmıs ole dedıiyi hadi çok şükür canım herşey yolundaymış yani nst nasıl bağlanıyorsun anlatır mısınız artık bende bu gidişimde girerim heralde dimi daha hiç bağlamadılar benide ben artık çok ağırlaştığımı hissediyorum sendede var mı bu durum ? Yatakta dönerken eğilip kalkarken falan çok zorlanıyorum bazen konuşurken bile nefes nefese kalıyorum yaaa allahım şu son günleri hayırlısıyla kolay bir şekilde hepimize atlatmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık
ocok sukur canım .nst ıcın sedyeye yatıyosun karnına bı jel sıkıyo ultrasondakı gıbı son ıkı tane kemer var onları bır alltan bı ustten baglıyo kemerın altınada ıkı tane cıhaz yerlestırıyo 20 dk yatıyosun ıkı cızgı var bırı kalp atımını dıgerı sancını gösterıyo bu kadar.agırlasma olayı ıse aynen sendekı gıbı artık yatakta dönemıyorum mesela bugun dr elımden tutuo kaldırdı nst de de hemsre tuttu elımden ole kalkabıldım .dr sordum bebısın kafası nerde dıye asagı yerlesmıs ole dedı
.valla bu halde ıse gıtmekte baya zorlastı artık .neysekı cok sukur 13 gunum kaldı .13 sonra ınsallah paydos :)
bebıse 2500 gr dedı benım karnım buyudu son kontolden berı ama sanırım bebıste bı gelısme yok anlamadım ya neyse.senın bebıs kc gr
sen kendını ve yavrunu dusun bosver mılletı ver lşaflarını cekıl kenara .zaten bu mıllet dr dan bıle cok bılır herseyı bı kadın dogumcu 8 senesını versın dr olmak ıcın tıpı kazanmak ıcın kac yuzbın ınsanı elsesın ama bu mıllet kadar bılgısı olmasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?